Abimle kavga ettik akıl verir misiniz?

merhabalar. İçinden çıkamadığım, çözüm bulamadığım bir konu için sizlerden akıl istedim. benim benden 6 yaş büyük bir abim var. Ben 25 yaşındayım o 31 yaşında Ve geçen gün çok kötü yumruk yumruğa kavga ettik evde sebebi ise şu : bizim babamız yok, var ama akli dengesi yerinde değil 15 senedir görüşmüyoruz bu kavga ettiğim abim bize bu zamana kadar maddi olarak çok çok fazla faydası oldu yani 10 senedir neredeyse çalışıyor eve bakıyor haddinden fazla çalışıp eve bakıyordu. En büyük abimiz işe yaramazın teki ne çalıştıysa kendine alıyor. Ama bu abim öyle değil gerçekten çok yardımı oldu. Ama yardım ettiği kadar da burnumuzdan getirdi yani dünyayı dar ediyor resmen adam bize ben de bi 6 senedir çalışıyorum ya adam benle bir kız kardeşim var bize bir şey demiyor ama anneme dünyayı dar ediyor 55 yaşında bir annem var garibanın teki hayatını bize adadı. Başımızda bekledi 15 senedir kocasız hickimseden destek almadan. Neyse bu abimde geliyor gidiyor en ufak bir tartismada Anneme küfür ediyor, annemin ailesine küfür ediyor özellikle benim olmadığım yerlerde yapıyor bunu. Ben 1 senedir memurum bu zamana kadar 6 sene çalıştım kazandığımın hepsini de kendimizi geçindirmek icin eve veriyordum. Ama bu adam eve para verdi diye yani bizi yaratmış gibi davranıyor özellikle anneme resmen zulüm ediyor fiziksel bir müdahale yok ama sözleriyle kadına dünyayı dar ediyor. Neyse bu yine son zamanlarda bie hallere girmişti ben de sinir oluyordum tabi buna 2 gün önce de tekrar anneme bağırmaya başladı ben de kendimi tutamadım karşılık verdim ve bu abimle birbirimize girdik yumruk yumruğa, fiziksel olarak ondan güçlüyüm hocam birkaç kez ittim hatta kafasını yere vurdu boğacaktım son anda bıraktım. Neyse yani sonuç olarak kötü şeyler oldu ama artık tahammül edemiyordum adamın sözlerine anneme zulümüne Daha öncesinde kendisine tek bir kelime saygısızlığım olmamıştır. Telefonumda bile abim aga diye kayıtlı babam yerine katarım kendisini ama artık dayanamadım. Kendisi de beni heryerden engellemiş aynı evde yaşıyoruz ikimiz de bekarız şimdi sizce ben ne yapayım? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Diyorum acaba biraz kafa dinlemek için bir ev kiralasam orada dinlensem 1 ay kadar zaman geçsin sonra özür mü dileyeyim. Sonra düşünüyorum annemle kız kardeşim evde tek kalacak yine anneme zulüm edecek sözleriyle vazgeçiyorum yani sizce ben ne yapmalıyım? nasıl bir yol izlemem gerekiyor bir akıl verirseniz çok sevinirim.

Abimle kavga ettik akıl verir misiniz?