Abiyle yumruk yumruğa kavgaya tutuşmak?

Kendimden 9 yaş büyük abimle dün yumruk yumruğa kavgaya girdik ben 20 yaşındayım. Annem ve babam araya girdiler. Kavga dinmedi. Sözlü olarak sürekli beni tahrik edici cümleler kurdu üstüme yürüyüp vurdu bişey demedim annemi itekleyince delirdim. Aile içi sorunları bilmediğiniz için normalde abiyle kavga edilir mi el kalkar mı diyenleriniz olacaktır. Babam 60 Annem 55 yaşında ve bir evlat kaybettiler öz abim 30 yaşında intihar etti. Hayatımız tamamen film şeridi gibi. Ben abimin ölümünden sonra Üniversiteyi kazanmak için günlük 5 saat ders çalıştım. Şimdi öğrenciyim. Bir dükkanımız var intihar eden abimden kalan kredi borcuyla açılmış olan ve dükkan kira. Annem ve babam orda çalışıyor bu kavga ettiğim abimle beraber. Fakat şöyleki bu insanlara patronluk taslıyo elemana verecek para yok annem babam çabalıyor o yaşta normal borçlarımızı ödüyoruz. Bu abimin de geçmişinden kalan pavyon uyuşturucu borçları zorluyor onlarıda dükkan üzerinden ödemeye çalışıyorlar ödenmiyo haliyle dükkan o kadar borcu karşılamıyor. Daha neler neler. Annemin sürünmesi zoruma gidiyor ne şartlarda büyüttü o bizi bildim bileli çalışıyo. İsyanım nası abisiniz ne annem ne babam günyüzü gördü. Benim yaşım daha küçük ama hayallerim annem yaşar inşallah mesleğimi alırım onu rahata erdiririm cümlesi ile dolu. Hala içki içer annem hasta olunca 30 lira muayene parası çok gelir Haftasonları yardıma gidiyordum annem yorulmasın iş yoğun olursa diye abim bana 2 gün geldin kendini bişey mi sanıyorsun ne iş yapıyorsun çabaladığım şeyleri hiçe sayınca deliriyorum. Bugün yumruk yumruğa kavgaya girdik. Dayak yemedim tabi ki gelmişim 20 yaşıma. Sürekli ben 30 yaşındayım bana saygısızlık yapamazsınız bana hesap soramazsınız deyip duruyor. En sonunda bitirdim işini. İlişkiyide bitirdim artık. Ben kinci bir adamım yüzüne bakmam. Bitti benim için yüzüne bakmam daha. Annem ve babamda abiye el kalkmaz diye beni suçlu gördüler. Oysa ki benim içimin almadığı haksızlıklar var. Var mı görüşü olan dinlerim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yok mu başka cevap verebilecek.
Abiyle yumruk yumruğa kavgaya tutuşmak?