Eşimle kavgalıyım, çıkmazlardayım ne yapmalıyım?

Eşimle 1 senedir evliyiz kaçarak evlendik . kayınvalıdemle beraber oturuyoruz. ayrı eve çıkmayı planlıyorduk ve geçen gün kayınvalıdemle ayrı ev yüzünden kavga ettik bizim neredeyse hergün ayrı ev muhabbeti yaptıgımızı öne sürdü ve kavga büyüdü, bundan bir ay kadar önce babamın evine gitmiştim. o zaman da kocamla kavgalıydık, ayrı evi sart koşmuştum aradık bulduk ama kayınvalıdemlerın çok borcu oldugu için çıkamadık yüzüstü bırakamadık. ve ben bunu sinirimle anlattım. daha sonra esime mesaj attım böyle böyle söyledım anneme bısey sorarsa haberın olsun dıye..aradı ve kavga ettik. sonra kayınvalıdem odaya geldı çıkmasını ıstedım ama ogluna bana sıktır gıt dedı diye anlattı bana vurdu ve ogluna ustume yurudu dedi.kayınvalıdem 39yasında ve ıntıhar etti.kayınpederim bana küfür etti o**** dedi. sankı ben ıntıhar ettirmişim gibi.ve ben kendımı babama götüttürdüm eşime . eşimde şimdi ya baban ya ben diyor . ayrı eve çıkmayı düşünmüyor artık . ne yapmalıyım ben babamın evinden çıktım bıdaha hiçbişey eskisi gibi olmaz :(
Eşimle kavgalıyım, çıkmazlardayım ne yapmalıyım?