- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim için pek bir şey farketmiyor. O polis bayan beni bulabilirse evlenir ;) Zaten ne olursa olsun ben büyük ihtimalle yanında olamayacağım. Yılın en az 8 ayı ya denizin ortasında ya da dünyanın bir ucunda bir limanda olacağım. Şayet operasyonda şehit olsa bana haberi de gelemez. Kıyıyı 10 mil aşınca telefon falan çekmiyor ne de olsa.
Not : Gemi kaptanıyım.(2'nd Officer)
Ben sana sorayım o zaman;
Sen bir denizciyle evlenir miydin? ;)03 Yorumla
Soran+1 yılZor işmiş be ne diyeyim evlenmezdim herhalde ben de :D
- +1 yıl
Ben olsam ben de benimle evlenmezdim :D Ki zaten ben de bir polisle evlenmeye korkarım. En ufak bir tartışmada silahına sarılırsın çeker iki dizimden vurursun beni. De hadi onu geçtim beni senden ve silahından daha çok korkutan bir olgu daha var. O da annen. Kız annesinin ben ciğerini biliyorum. İlla ki kuyumu kazacaktır. Ben gittikten sonra arkamdan konuşacak ve beni sana kötüleyecek ve kendi bulduğu talipleri sana anlatmaya başlayacaktır." Kızım aklını kullan! Bu çocuk gemi kaptanı. Liman liman gezer, onunla bununla yatar kalkar senin ruhun bile duymaz. Sen bu çocuğu salla gitsin. Bizim Sacide hanım teyzenlerin bir oğlu var bak bu sene doktor çıkıyor. Seni ben ona yapacam. Sen annenin sözünü dinle... vs..."
- +1 yıl
Bak bu bizim hayatımız işte;
https://www.youtube.com/watch?v=gOg3AuOo5BE
Böyle bir hayatı seçtiğimize göre pek de normal değiliz galiba. Zaten evli olsak ya sen beni çeker vurursun ya da ben seni Sarayburnundan denize atarım. Mutlu olamayız. Hahahaha... :D :D :D Sen Sacide hanım teyzemin oğlunu kaçırma bence ;) Hemde doktor çıkacak. Hem o da işten güçten başını kaldırıp seninle ilgilenemeyecek. Ayrıca ayda 30000TL temiz maaşı var!!! Ohhh misss!!!
Zaten Mayıs ayında Ukrayna'ya damat gidiyorum Allah izin verirse. Aklımı karıştırma benim şimdi bu saatten sonra. Dış kulvardan çıkıp fotofinish'i görme bir zahmet. Bırak oynadığım at kazansın. Öpüyorum seni... Umarım mutluluğun daim olur. Pruvan neta olsun ;)
+1 yılevlenebilirim evlenmem onun polis oldugu icin degil anlasip onunla mutlu olacagimi dusunmemdir
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten polis olduğu için evlenilmez, arada ask varsa bunu yogun hayatı olmasına rağmen kabul edebilir miydiniz?
- +1 yıl
mutlu olacagima inanirsam evet evlenirim
+1 yılPolis bir kadınla evlenmem. Gerçi polis bir erkekle de evlenmem. Büyük konuşmayayım ama evlenmem yani ufakta konuşamıyorum şu an ama istemem ajsdf
17 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Neden peki var mı büyük, ufak bir bir gerekçen 😃- +1 yıl
Tehlikeli bir meslek. Ben onu düşünmekten evde duramam. Belki biraz bencillik gibi gelecek ama öyle yani sevdiğim kişilerin tehlike içerisinde yaşamasına kalbim dayanmaz..
Eğer sayılırsa bu var bir de polis üniformalarını hiç sevmiyorum asd
Soran+1 yılÜlkede adım atsan tehlike.. meslek tehlikeli değil çevre tehlikeli ve sizde tehlikenin içerisindesiniz ne yazık ki..
Üniforma da mavi üniforma iğrenç öteside çevik ve yunus gayet iyi ya 😁 o da olmadı sivil var bir sürü- +1 yıl
Meslekte dolaylı yoldan tehlikeli oluyor işte..
Yok çevikte tırt. Yunus yine bir derece ama özel harekat iyi baya favorim asdf
Soran+1 yılHahaha 😀
- +1 yıl
Kadın kadına mı şey etcen az kafaya bak
- +1 yıl
@Melankoli55 mal mısın rol mü yapıyorsun
Öğretmenim saatim belli tatilim belli. Evime çocuğuma kocama vakit ayırırım yeterince ama polislikte bunlar zor
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden soruyorum işte :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılBenim ciddi düşündüm bı bayan polis vardı sevgilide olduk ama psikolojisi bozuktu paraya tapiyordu resmen çok param olsa evlenmeyi kabul edecekti bi kaç defa nobete gitti bekledimde bekleme zor oluyor Muşoldu ne bilim bı sivil erkekle kadın polis olmuyor maalesef çünkü polislerin dünyası farklı bilmiyorum o uniformayi giyince bende mi olurum ama üniforma giyince başka oluyorlar araya bayağı seviye giriyor bana göre bayan polisle evlenmk çok zor genelde evlenip boşanıyolar bide çocuk askerlerle evelnmeleri daha uygun gercekler acıdir ama hala onu seviyorum herşeye rağmen Allah yardımcısı olsun😞
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın ki? bazıları gerçekten çok güzel oluyor da boyları uzun ooluyor sıkıntı o =D =D benim boyum 176 yani bakarsa ben hayır demem şu an sosyoloji okumak istiyorum fakat ne olur ne biter bilmiyorum
018 Yorumla
Soran+1 yılben 162 yim :D uzun nadir birimlerde var ya çoğunluk kısa :D
- +1 yıl
benim gördüklerim genelde uzundu valla =D =D sen yeni mezun musun? =D
- +1 yıl
pmyo hakkında bir şeyler sorucam =D girmesi çok zor deniyor sözlü mülakatta fiziksel mülakattta çok sorun oluyor deniyor doğru mu? 3 kere girmeyi deneyip te giremeyen arkadaşım var da =D =DD
Soran+1 yılzor değil ya sadece sözlü mülakat zorlayabilir :D biraz şans meselesi bazıları olumsuz odaklı olabilirken bazıları olumlu odaklı bakabiliyor ikisi de sıkıntı aslında objektif insanlarla karşılaşıldığında zor olan tarafta egale oluyor:D neden 3 denemede de olmadı?
- +1 yıl
bilmiyorum belki de arkadaşım mal ben de girmeyi düşünüyorum aslında da ne biliyim ya giremezsem açıkta kalırsam korkusu var =D= D
Soran+1 yılama bak ben ne öneririm biliyor musun 4 senelik aöf veya normal üni de okusun 6 ayda komiser yardımcısı olur rütbesi yüksek olur 4 5 senelik pmyo mezunlarının amiri olur yani pmyo 2 sene asker hayatı sosyal yaşam sıfır çıkınca da koyun gibi çıkıyor çevikte görev alıyorsun ne olduğunu anlamadan şark vs :d en iyisi pomem den girmek
- +1 yıl
4 senelik üni bitiriyorsun üstüne bir kpss ye giriyorsun sonra pomeme başvuryorsun eğtiim veriyorlar karakolda göreve giriyorsun doğru mu anladım =D =D
Soran+1 yılçevir polisleri yolda de ki neden bu işi yapıyorsun çoğu ya liseden sonra istediği bölümü tutturamayıp şans eseri girmiş, kimisi öğretmen atama alamadığı için girmiş hayal edip isteyen sayısı gerçekten az :) yani çoğu girmek için çabalamayan insanlar :D
Soran+1 yılkarakolda değil ilk pişme noktası çevik kuvvet orada 6ay 1 yıl arası komiser çırağı oluyorsun :D daha sonra yükseliyorsun 4 senelik diploman olduğu için önceliğin her zaman fazla kapılar ilk sana açılıyor yani bir de dil biliyorsan sırtın yere gelmez :D
- +1 yıl
asker ve polislerin çoğu öyle haklısın ben bağcılar da ehliyet çıkarmaya gittim bir tane adam var polis işte genç 25-27 yaşlarında sonra yaşını söylediğinde şok oldum 22 yaşındaymış neyse adam da bir göbek var aklın şaşar diyor hani benim tavsiyem gir pmyo bakben girdim çıktım çok rahatım diyor sende gir diyor yani o adam da diyor du liseden çıktım napıyım dedim polis oldum diyor asdşksaşl ben açıkcaası cidden severek yapabileceğim bir iş polislik
- +1 yıl
ilk defa ciddi anlamda bayan polisi de orada gördüm bir kadın girdi içeri boyu çok rahat 177 felan siyah saçlı çok güzel bir ten rengi vardı beli felan baya inceydi yüzü felan da güzel di hani manken olucakken son anda polis olmuş sanırm =D =D
- +1 yıl
dil öğrenmek sorun değill aöf okumakta sorun değil dediklerin için çok teşekkür ederim sadece diploma olması yetiyor dimi?
Soran+1 yılbuna inanıyorsan gir kesinlikle ya pmyo ya pomem bu işi severek yapan adam teşkilatta az çoğu meslek sahibi olmak için gelmiş. sen hevesli olursan da iyi yerlere gelirsin koyunlar çok fazla olduğu için sıyrılırsın aradan
- +1 yıl
ben polis olsam açıkcası göbek salmam full sporla uğraşırım kendimi geliştirmeye uğraşırım polis dediğin o hollywood filmlerinde ki gibi olmalı =D =D
Soran+1 yılBöyle çok polis var yunuslar özel harekat narkotik filmleri aratmiyor o kadar haklarını yiyemem ama bir azınlıkta karakola geçsem de yatsam kafasında 😁 umarım girersin ne diyim valla
- +1 yıl
bana bir yol gösterdin dostum teşekkür ederim =D =D
Soran+1 yılHahhaah rica ederim ☺✋
- +1 yıl
162 boy polislik standartlarının altında kalıyor çok merak ediyorum nasıl kabul edildin? Ben şu an Pmyo okuyorum 1. 65 boyum vardı eksik ölçtüler 1.62 ile zorla geçtim ama sizi çok merak ettim doğrusu
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolisler ile genel olarak iyi dusuncelerim yok. Kendi sulalemde de polis olan var, cogu genelde iyi bir insan olsa dahi cekilmez, sinir bozucu tipler oluyor.
Ki onlar da azinlik zaten,06 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olduğun hatta aşık olduğun bir kadın polisle evlenir miydin peki onyargilarini bir kenara bırak)
- +1 yıl
Onyargi degil, gercek. Bir insan polis olmaya karar verdiyse bunun icin belli bir kafa yapisina sahip olmasi gerekir en basta.
Dusunsene, hicbirsey olamadigi icin polis olmus bir tiple ne isim olur?
Ayrica polis duzenin adamidir, benim gibi yari-anarsist zihniyette (dandik solcu gerizekalilarindan bahsetmiyorum), devlete ve kurumlarina aksi ispatlanana kadar pek inanmayan birinin anlasmasi mumkun degil.
Su veya bu sekilde hayatinin herhangi bir durumunda apacik haksizligi, sucluyu falan savunmak durumunda kalacak bir insan sonucta. Istese de istemese de. - +1 yıl
Ayrica kisilerin mesleklerine gore iliski sorusu sorup, sanki bu sorunun dogasi bir onyargiyi sart kosmuyormus gibi 'Ama onyargili olma' demek de ancak duz dusunen birinin, mesela polislik yapan birinin edebilecegi birsey.
Soran+1 yılGenel olarak iyi düşüncelerim yok dersen bu önyargıdır demek ki hepsi hakkında fikir sahibi değilsin ki olamazsın da. Normal bir bireyin ne açıdan bakarsan bak polisle özellikle kadınla evlenmeyi düşünmez. Ben bu mesleği is bulamadığım için değil hayalimde olduğu için girdim. Sırf bu meslek için hala uni bitirmeye çalışıyorum.
En basit örnek gezi parkında bulundum sizlerin tarafında hem de. meslek düşüncelerimi değiştiremez her birimde de dediğin tarzda dayatmalar yapılmıyor. Bu düşünce bana çok genel geldi açıkçası. Mesleğin zorunluluğunu yasalar ve kurallar dahilinde yerine getirmeye çalışan bunu da toplumsal düzeni guveni sağlamak için yapanların mesleğidir polislik.
Seni elestirmiyorum illa ki gördüğün yaşadığın şeylerden yola çıkarak yazıyorsundur ama genelleme yapman beni üzdü açıkçası.
Soran+1 yılCinayet şube de çalışan bir polisle, olay yeri inceleme de olan, karakol polisi olan bir değildir bunun belli bir kafa yapısı yoktur ya
- +1 yıl
Sorun polis olmak istemen zaten. Cinayet subede calisan bir degolmis de bilmem ne, onlarin da yaptiklari isten oturu kendine has sorunlari oluyor.
Hepiniz oyle degilsiniz ama hepinizi toplayinca o cikiyor.
+1 yıldüzensiz çalışma şartları var ve erkek içindeler sürekli. üstelik tatin muhabbeti var. beni düşündürüyor bunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılPolis asker eşi olmak için 2 kere düşünmek lazım ne yazık ki :/
+1 yılbırak evliliği kadın olsun erkek olsun. sallahın selamını bile vermem.
112 Yorumla
Soran+1 yılDerdin ne?
- +1 yıl
halkın ve adaletin değil maaşını verenin polisi olana selam vermem ben. belliki yolun hiç karakola düşmemiş senin.
Soran+1 yılHer gün bu isin içindeyim. Karakol polisi ile tüm egm hakkında bu yargıya mi vardın?
- +1 yıl
mesleğin bu olabilir. ama adeta virüs gibi suyunu içen aynı oluyor. oraya gecen kendini koral zannediyor. yukarının poponu yalıyor aşağının suratına tükürüyor. bu gerçek. malesef ama gercek. rüşvet yalan bunlarıda saymıyorum. polis mi dedin bak o pardon filmi varya hah işte polis o.
Soran+1 yılBu polislik için geçerli değil sadece kapitalist düzen işte. Hemen hemen her meslekten insanda görebileceğin durum. Haklısın genel olarak öyle bir genel yargı var. Kral meselesi de halkın bilinçsizligi ile paralel. Polisin yapabileceği şeyler sınırlıdır çoğu bir çok şeyi yasalara aykırı yapıyor haddini asiyor bunun önüne geçmek için halkın bilinçlenmesi gerekir bir noktada. Haklısındir kendine göre ama genellemeniz üzücü cidden
- +1 yıl
cidden sen hiç nezaretlerin arkasında bulunan fayanslı o hijyenik odalarda yanlız kaldın mı.
Soran+1 yılHayır 😐
- +1 yıl
belli
- +1 yıl
su dünyada bilsem ki kainatın bütün kadari bir polise bağlı o poliste benim selamıma muhtaç. yinede vermem ona o selamı.
Soran+1 yılNe yaptılar sana ne yaşadın bu kadar?
- +1 yıl
lütfen hayata hayalperest gözler ile bakmayın artık. kandırılıyoruz kandırılıyorsunuz. düşmez kalkmaz bir allah. dikkat ededin herkesin başına gelebilir. adaletin polisi olacaksın. şehadetten bahsediyorsan vicdanın olacak. maaş uğruna satmayacaksın insanları. anaları çoçukları ağlatmayacaksın. insanları hor görmeyeceksin önce insan olacaksın. yoksa bir kutsallıktan bahsediliyorsa o ancak şeytanın kutsadığı bir kutsallık olur.
Soran+1 yılAllaha Şükür vicdanimi yitirmedim. Mesleğe parası için de girilmez ben o sebepten girmedim en azından. Ne desem boş geliyor neyse allaha emanet ol bir daha hiç bir sebeple uğramazsn inşallah emniyete
Astsubayım ve polisleri çok sevsem de polis bir eş bana bu dünyayı cehenneme çevirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun her birim her şehir aynı standartlarda olmuyor ki
Ben çok çekici buluyorum özellikle kelepçe ve Jopu ama fantezi olarak kalmalı zor meslek
02 Yorumla
Soran+1 yılKelepce ve jop sana donuk olursa çekici olabilir doğru
hayır zaten polis kadınlar genelde mesai arkadaşları ile evleniyor fazlası ellerine geçmiyor :D
03 Yorumla
Soran+1 yılGenelde olabilir evet ama başka meslekten biri ile aşk yaşarsa?
- +1 yıl
ben tercih etmem çoğu erkek kendinden daha uzun süre mesai sastleri olan ya da polisler gecede çalışabiliyor yanı erkek evde iken kadın evde olmayabiliyor bunlar bir erkek için çok hoş şeyler değil ama tercih meselesi tabi. çoğu erkek karısı çalışsa bile akşam eve dönünce evde görmek ister. ayrıca polislik standart mesleklerden farklı bir hayat tarzı sunuyor insanlara ve farklı meslek gruplarının birliktelikleri genelde zor oluyor. tabi kesin birşey söylemek mümkün değil
Soran+1 yılHaklısın evet, mantık olarak.
+1 yılvalla bir suç işlesem eve gitmem herhalde ilk düşüncem o oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılhahahah genelde lehine olabileceği durumlar gelirken insanın aklına senin tam tersi aleyhine :D
suça meyilli :D- +1 yıl
valla var biraz takibe alınmam şart bu aralar :D
Soran+1 yılhahhaha :D umarım karşılaşmayız :D
- +1 yıl
valla aşağıdaki jop fantazisini okuduktan sonra zaten mazallah dedim :D :D
+1 yılBu saat e bunu sorarsan bir tek akla üniforma fantezisi gelir :-) :-)
04 Yorumla
Soran+1 yıljop fantezisi gelsin aklına sana dönük olanı ama
- +1 yıl
hmm çok şükür daha mal sağlam belkim bir 40 yıl sora falan o fanteziye de geçeriz
Soran+1 yılokey
- +1 yıl
eyvallah :-) :-)
+1 yıl15 temmuzda şehit olan bayan özel harekat polisimizi unutamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet Allah rahmet eylesin tekrardan 🙏
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPolis kadın kafam rahat olur hem sert olur güzel bir evlilik olur muhtemel
00 Yorumla
+1 yılHayır polis asker kadınla evlenmem asla kadın kadın olcak
03 Yorumla
Soran+1 yılKadın kadın olacak ne ya?
- +1 yıl
Ne anlarsan
Soran+1 yılOkey
Her gün işe giderken durakta sarışın uzun boylu bir bayan polis duruyor o olursa bir düşünürdüm
03 Yorumla
Soran+1 yılo ben olabilir miyim hangi durak?
Soran+1 yılanladım :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yok yahu polis arkadaşım olduydu kızınca sus len tutuklarım bak diyodu:/
04 Yorumla
Soran+1 yıltutuklamak öyle kolay olsaydı keşke :D
Soran+1 yılhala acaba diyenler var biliyor musun kazık kadar adamlar :D
+1 yılbilmem meslek seçmem bu konularda.. olsa neden olmasın..
08 Yorumla
Soran+1 yılaşçı, muhasebeci değil sonuçta. polis gecesi gündüzü yeri geldiğinde izni olmayan meslek. şarkları mecburi görevleri vs
- +1 yıl
bende guvenlik gorevlisiyim bilirim sisteminizi.. o yüzden halinizden anlarim o yüzden polisde olsa bu konuda seçici olmam. sadece daha az görüşür insanlar ama. meslekler böyle bir etken oluşturuyor malesef
Soran+1 yılhaklısın :)
- +1 yıl
😊😊 aynı meslek grubundan birisi ile sevgili olmak zordur ama. bence. ama sevgi saygı güven diyorum
- +1 yıl
? bu ne
Soran+1 yılsana uygun soru
- +1 yıl
okudum sorunu ama meslek taşım için sorun mu olur diye düşünüyorsun.. bankada sabit çalışma sistemi varsa sabit gündüz sıkıntı yok.. ama sabit gece çalışıyorsa sıkıntı olur.. onun dışında pek sorun olmaz
+1 yılAskeri öğrenciyim, ilerde benim vaktim olmayacak, onunda vakti olmayacak ama polisler çekici olur, kriterleri karşılıyorsa, evlenirdim herhalde.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.. mesleğinde başarılar👍
+1 yılEvlenirdim niye olmasın aday var mı çok sexsi olurdu
010 Yorumla
Soran+1 yılHahah 😀
- +1 yıl
Özel açık :) jopla beni :)
Soran+1 yılJop yok caniktp9 var istersen
- +1 yıl
Bende De sarsılmaz var Canik te iyi ama sarsılmazin sesi harika
Soran+1 yılHahah illa ki Allah kullanmak zorunda bırakmasin
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Jopu bekliyorum :)
Soran+1 yılO da duaya dahil hadi kardes
- +1 yıl
Görevde değilmisin sen ne yazıyon su an :)
Soran+1 yılHizliyiz evelallah 😂
+1 yıltabii ki ve her gorevinde yanında olmaktan zavk duyarım
03 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏
- +1 yıl
takip edermisin
Soran+1 yılHayır
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Yani en çok sevdiğim hoşlandığım üniformalı bayanlar ama güncelleme çok düşündürdü
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniformayi da at sivil farzet 😁
evlenirdim ama eşimin yapılmasını istemiyorum nedense
05 Yorumla
Soran+1 yılney?
Soran+1 yılhahahha :D her meslek yorar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü varsa neden olmasın.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilin polisle evlenmekten çekiniyor mu
Evlenirim tabi ne işmyaptığınım bir öne mi yok sevdiysem herşeye değer
00 YorumlaNe bok kadin polis ne ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHop saygını koru ne olduğunu bilmiyorsan araştır
Evlenirim, keşke benim olsa.01 Yorumla
Soran+1 yılHahah olur inşallah
bende polis olsaydım olurdu ama değilsem sıkıntı
07 Yorumla
Soran+1 yılgenelde polisler de meslek içinde evlilikler oluyor ama benim aşık olduğum adam polis değil..
sence neden sıkıntı
Soran+1 yılben polisim zaten evlenmek istediğim adam polis değil :(
Soran+1 yılgüvenlik banka da
Soran+1 yılilla ki öyle :) teşekkürler
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi bu Vatana hizmet ediyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet
Evlenirdim. Ben asker o polis geçinip giderdik.
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo 😀 selam olsun✋
Ben evlenirim de onlar benimle evlenmez
03 Yorumla
Soran+1 yılneden :D
Soran+1 yılpekala
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 552 cevap paylaştı. kafama uyan kişiyle evlenirim gerisi boş
00 YorumlaSeversem evlenirim ama hiç ilgimi çekmiyorlar
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmem kadınlar çok dırdırcı oluyor. =/
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha genel problem
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılMacera aramayalım boşver
Olmaz00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlenirdim, neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılBen evlenirdim erkek olarak konusursak😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılMeslek ayrımı yapmazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer mesleklerden ayrı, is hayatı yogun ya bu sebepten
- +1 yıl
Problem olmazdı
+1 yılErkek gibi olanlarını almayım.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaşam tarzıma ters noo
00 Yorumla
+1 yılEvlenekte jopkasınmı bizi her gece😂
20 Yorumla
+1 yılBelli olmaz gönül bu seversem evlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim neden olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleki şartlardan dolayi
- +1 yıl
Mesleklerle aşk olsaydı doktorlar bekar kalırdı
+1 yılmesleklerine gore mi evlilik planlaması yapiliyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılasker, polis eşi olmak için iki kere düşünmeli insan bence
- +1 yıl
niçin?
Soran+1 yılgüncellemeye davet ediyorum:)
- +1 yıl
baktım yinede kararim ayni evlilik meslek ile ortusmemeli.
Soran+1 yılbu konuda hem fikiriz.. sadece iki kere düşünmeli dedim. şark görevini tamamlamış istanbul'a dönüş yapmış olabilir sen de mesleğindesin ve evlendiniz. başka bir şehre gitmesi gerekebilir, ve insan bunu düşünerek evlenmeli bence aşk o kadar gözü karartmamalı :)
- +1 yıl
o zaman polis polisle copcu copcu ile evlensin !! buda sacma.
+1 yılevde silahlı kadın baya çekici geldi
00 YorumlaSeven herseye razı olur her zaman
00 Yorumla
+1 yılseviyorsam neden evlenmeyeyim
00 Yorumla
+1 yılevlenirdim
10 Yorumla
+1 yılBen avukatım , olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılHahha gayet uyumlu 😀
- +1 yıl
Sen polis misin
Soran+1 yılHı hı
- +1 yıl
İyimiş:):):)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 340 cevap paylaştı. Ben ziraat mühendisiyim ve evlenirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi göze alırım diyorsun :D
+1 yılsevgili olurum ama evlenmem
00 Yorumla
+1 yılHayir benim hayatima olmuyor
00 Yorumla
+1 yılPolis misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kalbinden öpüyorum seni. Nèrde yasiyosun
Soran+1 yıl💙❤ Teşekkürler, İstanbul
- +1 yıl
Canimsin 😊 bende İzmir 😊
Soran+1 yılEyvallahh:):)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 833 cevap paylaştı. knk senmisin
08 Yorumla
Soran+1 yılhyr knk
Soran+1 yılbenden bahsetmediğine eminim :D
Soran+1 yılhayır kardeş ne havası
Soran+1 yılOf havanı da al git
+1 yılEvlenmezdim yhaa = /
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ki yhaa xs
- +1 yıl
Gözlemlerim sonucu polis olan bayanlar erkeksi oluyor işime gelmeezz xd
Soran+1 yılpekala :D
+1 yılBen evlenemem :)
11 Yorumla- +1 yıl
resmin muhteşem
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim kadın olsun gerisi önemli değil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılasla
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
senı ılgılendırmez
Soran+1 yılkarşıma çıkmazsın umarım :D
- +1 yıl
polissen cıkma karsıma zaten polisleri sevmem
Soran+1 yılbaşın sıkışınca 155 i arayanlar burada polislere dem vurur olmuş, neyse sevsen de sevmesen de herkes görevini yapıyor saygı duyman yeterli sevgiye ihtiyaç yok
- +1 yıl
hıhı tamam
+1 yılEvlenirim.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılYoğun iş hayatı olacak daha ne olsun
+1 yılyok evlenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi