Eskisi gibi hissetmiyorum?

Merhaba. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama 3-4 gündür bok gibi bir his içindeyim ve bundan kurtulamıyorum. Sevgilim ile yaklaşık 3 yıllık bir ilişkimiz var. Benden uzak bir şehir de okuyor ve biz sadece tatillerde veya ziyaretlerde görüşüyoruz. Bu hafta sonu oy kullanmak için buraya geldiğinde görüşme fırsatı bulduk fakat daha ilk andan bir şeylerin ters gittiğini sezdim. Bir süre sonra ufak bir tartışma geçti ve bir yerde oturduk ve bir sorun var ne oldu? diye sordum. O da bana eskisi gibi hissetmediğini ve sanki heyecanı kalmadığını söyledi. Ben ise bir şoka girdim çünkü benim açımdan o güne kadar her şey çok normal ve güzeldi. Sebebini sorduğumda ise bilmediğini söyledi ben ona çeşitli nedenler soruyorum bu yüzden mi şu yüzden mi diye hepsine hayır dedi. Ne uzak olmamız ne ikimizin karşılıklı kötü huyları ne benim bir yanlışım falan. Sadece kendi kendine böyle hissetmeye başladığını ama beni bırakmak istemediğini ve toparlamak istediğini söyledi. Sonraki günler buluştuğumuzda aslında yine bana göre normal eskiden neysek şimdi de öyleymişiz gibi geliyordu fakat artık o günden sonra takmadığım şeyleri takmaya başladım. işte neden benleyken böyle davrandı neden benim söylediğime karşılık vermedi neden öyle yaptı böyle yaptı falan her şey batar oldu. Ben ona sarılıp düzelticem elimden geleni yapıcam ama sende bana söz ver beni bırakma dedim ve o duraksadı ve vermesem? ya sözümü tutamassam dedi yani aslında ona o sözü ben zorla verdirdim. Onun bu sözünün tutamama korkusu aslında ilişkinin başlarında verdiği sana olan sevgim asla azalmayacak tükenmeyecek şeklindeydi ve geçen gün bunun tam tersi bir şey söyleyince söz vermek istemedi. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm kafam çok karışık tavsiyelerinizle düşüncelerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
Eskisi gibi hissetmiyorum?