Eskisi gibi hissetmiyorum?

herkese iyi geceler bir kaç gündür kafam çok karışık ve aklıma sadece buraya yazıp sizlerden fikir almak, tecrübesi olanların tecrübelerinden yararlanmak geldi.

öncelikle neredeyse bir yıl önce ayrıldığım eski sevgilim ailemdeki insanlara kuzenime hala daha beni çok sevdiğini beni unutamadığını vb. şeyler söylüyor ve daha bugün bana yazıp konuşmak istediğini bir şans istediğini dile getirdi tabi ailemdeki insanlar ve kuzenim bir şans vermem gerektiğini bir daha böyle seven birini bulamayacağımı söylüyor aynı şekilde onlar gibi düşünen bir çok kişi var ve sorun şu ki ben artık ona karşı esikisi gibi hissetmiyorum ayrıldıktan sonra ilişki içindeyken fark etmediğim sonrasında gözüme batan bir çok olay fark ettim onun dışında ayrılmamızın nedeni ise bir şüphe duymamdan kaynaklandı ve hala daha o şüphemi aşmış değilim ona karşı böyle bir yargım varken sağlıklı bir ilişki yürütebiliceğimizi ve benim mutlu olabiliceğimi sanmıyorum. çoğu kişinin olduğu gibi benimde güven problemlerim var ve şuanda bir ilişkiye başlamak hayatıma birini almak gibi bir sorumluluk üstlenmek istemiyorum zaten okuluma, kendime zar zor vakit buluyorum. istemememin asıl nedeni daha gencim ve hayatımda görüp geçireceğim bir çok şey var daha iş hayatına atılacağım fakat eğer onunla barışmayıp aldığım karardan pişman olursam ya da barışıp pişman olursam diye çok korkuyorum herkes olumluyken benim olumsuz olmam mı garip yoksa onların benim yanımda olmak yerine onun yanında olmaları mı anlamış değilim sizce ne yapmalıyım tekrar bir şans mı vermeli miyim yoksa uzatmayıp ikimizde kendi yolumuzda mı ilerleyelim
Güncellemeler
1 yıl
evet doğru söylüyorsun ama bende eksidi o kadar çok ki tek artısı sevdiğini söylemesi herhalde
Güncellemeler
1 yıl
yok kız bende kızım hashahshha
Eskisi gibi hissetmiyorum?