Çok romantik bir anda evlenme teklif ettiniz sevgiliniz de kabul etti. Ama sonra düşünüp taşınınca, henüz erken olduğunu anladınız. Nasıl dönersiniz sözünüzden?Kızlar siz de böyle bir durumda tamam der misiniz yoksa ayrılır mısınız?
Evlenme teklif ettiniz ama bir süre sonra vazgeçtiniz. Bunu sevgilinize kırmadan nasıl anlatırsınız?
Kırılmamak elinde değil hiçbir kadının. Ne yazık ki bazı şeylerin telafisi o kadar kolay olamıyor. Bir kızın en masum hayalleridir evlilik yapmak. Hele ki bu teklif sevdiği adamdan geldiyse... Hayatta bir kere alınmış bir karar ve eğer karşısındaki adam -sevdiği adam- vazgeçtiğini söylerse hayatının en büyük hayal kırıklığını yaşar. O yüzden evlilik gibi hayati kararların şakası , vazgeçilmesi ya da geri adım atılması gibi bir durum olamaz. Böyle bir şeyle karşılaşan kadın ise, hayatının en büyük kararında onu yarıyolda bırakan adama bir daha güvenemez.
Evlilik teklifi ciddi bir karardır. Karşındaki insana bunu kırmadan söyleme ihtimalin kesinlikle yok. Bunu söylerken aklın nerede idi. Sonradan hazır değilim diyip vazgeçmekde ne demek. Şöyle olur evlilik sürecini biraz uzun tutabilirsin. Böyle bir durumda ben hazır değilim kusura bakma diyen bir erkekle o ilişkiye devam etmem.
Söylemesi çok zor olurdu ve söyleyebilir miydim? Bilmiyorum. Kadınlar çok duygusal varlıklar. Gerçekten üzmeden söyleyebilecek birisi varsa nobel ödülü verilmelidir.
çok kötü bir durum o kızın yerinde olmak istemezdim :( Allah düşmanıma göstermesin :( düşünüp taşınmadan yapmayın böyle şeyler karşıdaki insanı düşünün empati kurum o size o an kabul ettim romantiktin diye ama şimdi vazgeçiyorum dese çok onur kırıcı bir şey yıkılmaz mısın ki ailesine arkadaşlarına nasıl anlatmıştır heyecanlı heyecanlı sonra gidip benimle evlenmekte kararsızmış dese :o Allah yardımcısı olsun ama kendine güvenmiyorsan ne et ne yap çabuk söyle kız daha çok beklentiye girmesin
O kız sana bir hata yaptıysa, vazgeçtiğini söylemek kolay olabilir. Söylersin böyle böyle yapıyosn diye ama Ortada bir neden yokken vazgeçmek saçma. Kızda ayrılır senden kesinlikle
Emin olmadan evlenme teklifi edilmez zaten. Sorumluluk sahibi olmali bir insan ya, bir öyle bir böyle olmaz yani. Karsi tarafinda hem gururu hem güveni kirilir.
Nasıl bir tepki bekliyorsun kadından "Ha iyi ya sorun değil evcilik oynundan vazgeçtik zaten biz seni aceleye getirittiysem de kusura bakam benim eşekliğim yoksa sen adam gibi adamsın serefsiz olan da benim üzgünüm sonra hallederiz keyfim gelince" bir tepki mi bekliyorsun "serefsizlil yaptım " başlığı açabilirdin
Çocuk oyuncağı mı bu? Biri bana bunu yapsa saniyesinde ayrılırım. Ne istediğini bilmeyen bir insan beni her zaman aşağı çeker. Yoluna bak derim açıkça.
Valla benden iğrenmesi için gerekli hayvanlıkları yapar yanında başka kadınlara sarkardım :D sonrada hiç bişey olmamış gibi davranırdım kesin ayrılırdı zaten
evlilik teklifi yapmıssam geri dönmem artık. bize yakısmaz. anca cok büyük birşeyini öğrenicem. mesela eskiden evlenmiş benden saklamıs. 3üz cocukları var mı vs
Bizim oralarda cookk anlamli bir laf vardır "yiyemiyecegin ya****ın" altina yaşayacaksın"diye. cok agir ama anlamli😆 dusunup tasinip yapmak lazim boyle önemli isleri
Canım sevgilim aptalım dengesizin tekiyim kafa gelip gidiyo şimdi de önemli bir karardan vazgeçtim. Çünkü ben bir kadının duygularıyla oynayacak kadar şerefsizim. Bana da bu yakışır zaten nokta.
Yumuşak bir ses tonuyla güzel sakin bir yer de onu da dinleyerek uzun uzun konuşurdum çünkü karşımdakine birşey vaad edip orta da bırakmışım bu durumda
En İyi Cevaplar