Bu kez söylemeye kesin kararlısın ertelemek yok ama laf bir türlü oraya gelmiyor derken evlilik teklifi geliyor.
Cevabın?
Bu kez söylemeye kesin kararlısın ertelemek yok ama laf bir türlü oraya gelmiyor derken evlilik teklifi geliyor.
Cevabın?
Ya Zaten evlilik teklifi alacak boyuta geldiysem o düzgün normal devam ediyor demektir yani ilişkide Bir sorun varsa ve o kişi evlilik teklif ediyorsa Zaten normal değildir kabul etmem ama yani ilişkide hiçbir şey yokken ben birdenbire ayrılık kararı alıyorsan O da evlenme teklif ediyorsa kendi kararımı gözden geçiriyorum
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim efendim
Allah yaşatmasın, zor bir karar. Ben duygularımı saklayamayan biriyim. Karşımdaki hayal kırıklığı yaşardı belki ama ayrılmak istediğimi söylerdim. Üzgünüm. Bu o kişiye haksızlık olurdu.
💐
Bu senaryo tam film sahnesi gibi ama duygusal olarak baya ağır 😔 Böyle bir durumda bence en dürüst ve en nazik olan, teklifi orada kabul etmemek. “Seni kırmak istemem ama ben böyle hissetmiyorum, evlilik düşünmüyorum” demek zor ama gerekli 💔 Uzatmak hem seni hem onu yoruyor. Sen böyle bir şok yaşasan ne yapardın, hiç benzer bir durumun oldu mu? 🤔
Cevap
3Cevap
Ayrılık sebebine de bağlı. Ben saçma sebeplerden dolayı da kavga edebiliyorum. Böyle bir sebepten olduysa kabul ederim ahaha nsnssn
Peki neden bu açığını düzeltmiyorsun
Çok sevince kontrolden çıkıyorum. Elimde değil maalesef 🥹
E ama sevmek ve kavga etmek tezat değil mi
İnsan en çok sevdiğine kızar, alınır. Bir kız fazla sakinse, tepkisizse sevmiyordur 😅
Ama kırılır üzülür küser vs diye düşünmek?
Gönlünü alıyorum bir şekilde. Hatalıysam özür de diliyorum.
O kararı alana kadar illa ki süreçten geçmişizdir, o saatten sonra kararım değişmez, ayrılmak istediğimi söylerim.
Zaten ayrılmak için gidilmiş önce sorunlar çözülür sonra evlilik kararı gözden gecilinilir
Bişi olmaz. Ayrılmak istediğimi söylerim
İsteksizsem fikrim yine değişmez
Hayır olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar