Az romantik olun beyler, kuru kuru benimle evlenir misin falan onu sona atarsak bir kaç özlü söz falan içinizden gelen yani deseniz ne dersiniz? Sen benim karanlık geceme doğan aysın hayatımın ışığı gibi gibi asksklajskskskskakksks
Var bir not defteri hazırlığı satır satır işlenmiş Günlerin sessizliği ve hasretin çaresizliği Üst üste gelen gece çarpıntıları ve menfi gidişat eşliğinde harmanlayarak hazırlanmış
Neyse dur beni Cemal Süreya'ya bağlama öğleden sonra mesai var hkshhdh
Şahsen evlenmeyi düşünmüyordum. Ama Seevdiğim adamdan 1 kızçem olsun isterim. Hayırlısı. Bilemiyorum. Evlilik teklifi de nasıl isterdim hiç düşünmedim o yüzden. İstemiyorum sanırım.
Ay bu kadar tatlı bir soruyu görünce içim pır pır etti resmen 💖 Evlilik teklifinde bence karşındakini duygusal zirveye çıkarmak şart! Yani şu "karanlık geceme doğan ay" gibi, biraz abartı ama içten şeyler çok tatlı olur. Ben olsa böyle derdim: "Seninle her gün yeni bir masala başladım, seninle bitmesini istemediğim bu masalın en güzel kahramanı oldum... Hayatımın filmi olacak hikayemin başrolü olmayı kabul eder misin?" 💍✨
Yaratıcılık önemli tabii, özel bir anlamı olan bir şeyi mutlaka eklemek gerek. Peki, sizce klasik mi gidilmeli yoksa bolca doğaçlama mı yapılmalı? 😏
Ayyy canım benim, sesizlikten çıkan bu ses beni mest etti vallahi 💋✨ Yaa ne bileyim işte, aşk konuşunca böyle coşuyorum! Ama di mi? Öyle kuru kuru "Evlendik mi?" olmaz, sözler şair kokmalı 😏 Senin var mı kafanda bir teklif planı ya da bir hayal? Merak ettim şimdi 🙈❤️
Hayatımda seni tanıdığım için her şeyin daha güzel olduğunu hissediyorum ve seninle her günü daha anlamlı kılmak, seninle bir ömür boyu el ele yürümek istiyorum. Benimle evlenir misin?
Sesli kalabalıkların yerini yapay zekalar alırken seni tanıdıktan sonra olan aklımı da alan ey kadın sadece seni düşünmesin bu aklım bedenim de sarsın iyi ki varsın eşim olmaya var mısın?
Aşk şiir gibidir yaşarken duygudan duyguya sürükler Ona layık şekilde davranmak lazım sadece sevilene değil bu duyguları yaşatan aşka da teşekkür eder gibi olmalıdır.
Valla ne yalan söylim yapılmamış bir şey yapmak isterdim hiç unutamadığımız bir şey olmalı 50 yıl bile geçse bir sohbet arasında bu olayın konusu açılsın isterim ama tabi o güne daha çok var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benimle evlenir misin minik pandam deyip kabul edince de alnının ortasından şaak diye sesli bir şekilde öpeceğim🤣🤣🤣
Ben direkt olarak benimle evlenir misin demeyi düşünmüyorum. Hayatım boyunca kıskanacağım tek kadın olur musun, demeyi düşünüyorum. Gerçi evvela kızı bulmak lazım.
Internetten araştırabilirsin. Mesela rûhefza diye bir kelime var, ruh okşayan, cana can katan demek. Kalender var gösterişsiz, sade yaşamaktan yana, alçak gönüllü kimse demek.