Anketin çoğunluğuna baktım da herkes asla demiş yani bu hayatta hiçbir şey için büyük konuşmayacaksınız öncelikle ya ben şahsen denemeye değer olduğunu düşünüyorum çünkü insanların psikolojik durumları şartları zamana ve kişilere göre değişir belki o dönemde öyle demek zorundaydı ama sonradan duyguları ve fikirleri değişmiş olabilir insanlara şans vermek gerektiğini düşünüyorum belki de nasip kısmetimizde o kişi vardır mutlu olabiliriz hani kestirip atmayı doğru bulmuyorum bence denemeye değer bir durum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buna benzer bir hikayem var anlatmak isterim sene 2018/2019 birinden hoşlanıyorum ama o da bana sürekli pas atıyor ben de konuştum ettim nedenini söyleyemem ama birlikte olamayız dedi o sırada bir arkadaşı var o da benden hoşlanıyor ama ben o sıralar bunu göremiyorum. 2021 yılında bir gün wp den hiç beklemediğim şekilde bana yazdı ve şok oldum açıkçası çünkü o da benden hoşlanıyormuş ama arkadaşı da benden hoşlandığı için ilgisizmiş gibi davranmış. Bunca zaman içinde tuttuğu için kendini kötü hissetmiş özür diledi vs...
Çok ucu açık ve yaşanan olaylara göre cevabı değişecek bir soru. Eğer çok olumsuz bir durum olmadıysa bir süre gerçek amacını anlamak için net sorular sorardım, belirli bir süre vakit geçirirdim ve duruma göre devam edip etmeyeceğime karar verirdim. Evlilik ise çok düşük bir ihtimal çünkü büyük bir sorumluluk, öyle bir şeye karar verebilmem için karşıdaki kişi ile çok iyi uyuma sahip olmamız ve maddi şartların ayarlanmış olması gerekir.
Ben kendisine onca emek ettim peşinden koştum bana ilişki düşünmediğini söyledi ileride birisini sevsem bile düşünmüyorum herşeyin zamanı var dedi beni kandırdı başka erkekle sevgili oldu şu an bana gelse bunca zaman aklın neredeydi benimki sendeyken derim o çocuktan sonra da bir sürü erkekle sevgili oldu profilini fake den stalklamıştım benim için bitti
Sevgilim olmasa, yalnız olsam bile kabul etmem. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Beni o an istemeyen birisi duygusal boşluğa ve yalnızlığa düşünce cepte gördüğü için gelir yazar.
Ona takılı kaldıysam kabul ederim tabi hayatımda kimse yoksa ama gifip o günden beri orada burada gönül eğlendirip boşta kalıpta geri geliyosa amasının anını görür
Olabilir herkes bir ikinci şansı hak eder. Ama önce yaptıklarını burnundan getiririm test ederim bana ne yaptıysa ne yasattiysa... baktım ki durum gerçek kabul ederim. Ama testimden geçecek.
Hayır tabii ki Allah korusun ne ben aynı ben ne hisler aynı hisler evlerden ırak eskisini ve geçmişi bırakamayan insandan bir yol olmaz önüne bakmak lazım
Üniversite bir kız hamamböceği bile senden daha yakışıklı dediydi ama bilemiyorum. Bu arada teklif değil, bir ders hakkında soru sormak için gittiydim yanına.
en hayirlisi hangisiyse o olsun derim... ilk bi deneyeyim derim boyle 1-2 ay cikariz baktim iliski guzel yuruyor, evlenelim derim evlilik iyi gecerse devam ederim gecmesse iliskiye ara verip bosanma davasi acarum :)
Ona açıldığımda ilişki düşünmüyorum dedi 1 hafta sonra sevgili yapmıştı neden diye sorduğumda sana aşık değildim sevmedim çünkü demişti o an nasıl yikilmistim o kızı çok kıskanmıştım