Aşk İlişkileri Şu an sevgilin seninle evlenmek istedi, cevabın ne olurdu? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ş𝘶 𝘢𝘯 𝘴𝘦𝘷𝘨𝘪𝘭𝘪𝘯 𝘴𝘦𝘯𝘪𝘯𝘭𝘦 𝘦𝘷𝘭𝘦𝘯𝘮𝘦𝘬 𝘪𝘴𝘵𝘦𝘥𝘪ğ𝘪𝘯𝘪 𝘴ö𝘺𝘭𝘦𝘴𝘦𝘺𝘥𝘪 𝘦ğ𝘦𝘳 𝘵𝘦𝘱𝘬𝘪𝘯 𝘯𝘦 𝘰𝘭𝘶𝘳𝘥𝘶 ? Şu an sevgilin seninle evlenmek istedi, cevabın ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Evlenirdim 0 0 Yorumla
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hayır olurdu. Evlilik büyük sorumluluklar ister, ben karşılayamam... 0 0 Yorumla
Hukukçu0319 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kesin emin misin diye son kez sorumu sorarım. Evleneceği insan bir manyak çünkü. Bir manyakla bir ömürü sürdürebilir misin diye ben sorarım. Ne olur ne olmaz. Eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın😂 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bende kafam niye rahat diyorum çünkü sevgilim yok 😎😎😎;) 0 0 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hiç evlenmek gibi merakım da isteğimde yok ilerde olur mu bilinmez ama mutlu olayım mutlu edeyim yeterli 😊 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sevgilim yok ama olsa yıldırım nikahı ile evlenmek olurdu herhalde aileden habersiz sokaklarda yaşardık artık. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hep istemediğim hiş bişey hissetmediğim insanlardan evlilik yaklaşımı teklifi alıyorum örnek cumartesi günü 0 3 Yorumla bresta +1 yıl Sevgilin olmadan evlilik mi teklif ediyorlar. Büyük cesaret. Yorumla merakettimmişte +1 yıl @bresta organizeli teklifi değil herhalde istek talep diyelim 😂 Yorumla bresta +1 yıl Üzerine düşünmeni sağlayacak kadar iyi bir teklif gelmedi galiba. Yorumla
kalbimbinparça Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sevgilim yok ama olsa bile hayır evlilik kadar saçma bir şey yok 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevgilimiz olsun düşünürüz kabul etmem gerçi xclkxlxf 0 0 Yorumla
Bronzezanni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl bizde çoktan evette başka şeyler yolunda gitmiyor. 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ama ben yapamam fdfsgs evlilik için olgun oldugumu düsunmuyorum 0 0 Yorumla
everythingispossible Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Sevgilim yok öyle bir şey olursa güncelleme yaparım 0 1 Yorumla everythingispossible +1 yıl Ama şu dönemde evlenmek isteyen insan var mı ki 🤔 Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Sevgilim yok, olsa da şu an için erken, daha vakit var 0 0 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bana evlenme teklifi etmesi lazım ve teklif de ederse zaten dur bir anneme sormam lazım derim 🤣🤣 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Sevgilim ben masraf yapmim diye başkasıyla evlenmiş. Adam gibi adam 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok. Olsa da yangından mal mı kaçırıyoruz, erken daha. 😂 0 0 Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. vallahi evlendiğimde hiç yatağa atmayacağım eşimi doğrudan yerde fantezi olsun unutulmasın 0 0 Yorumla
Newyorkluçılgınzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Sevebileceğim kişi ise evet derim, çok paralı kadınlara masaj yaptım, çoğundan evlilik teklifi aldım Newyorkta ama kabul etmedim. 0 0 Yorumla
Leylaaaa_k Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Gününü ayarladım mi yoksa yarın gün almaya mı gidiyoruz 😂 0 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Basarım nikahı dinime imanima 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çok sevmis olmam lazım ki evet diyeyim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Evet olurdu 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Bi sevgili yaptıktan sonra cevap versem olur mu? 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Biz böyle güzeliz otur şok yeme derim 😅 0 0 Yorumla
Adorf Takip Et Xper 4 Yaş: 48 , eic 73% +1 yıl Düşünmüyorum... biraz daha erteleyelim derdim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Olsada evlensek yhaaBaba olasım çok bu ara 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Evlenebilirdim. Kim olacaksa 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hamile misin🙄😄 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hemen olmasa iyi olurdu. 0 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl şu an hayatımda birisi yok olduğunda düşünürüm 0 0 Yorumla
Royalinea Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Sen galiba evlenmek istiyorsun 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok ki:/ olsa da bunu reddederdim bu arada😂 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tatlım zaten evli olduğumu biliyorsun derdim 0 0 Yorumla
İpekcimiçokseviyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl he he he nediyon he nediyon @canımanılcım 1 1 Yorumla canımanılcım +1 yıl Evet diyorummmm hadi 😌😌😌 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Olmaz derim. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mutluluk gözyaşları 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgili yok. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öğrenciyim 0 0 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evlenirdim
Hayır olurdu. Evlilik büyük sorumluluklar ister, ben karşılayamam...
Kesin emin misin diye son kez sorumu sorarım. Evleneceği insan bir manyak çünkü. Bir manyakla bir ömürü sürdürebilir misin diye ben sorarım. Ne olur ne olmaz. Eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın😂
Bende kafam niye rahat diyorum çünkü sevgilim yok 😎😎😎
Hiç evlenmek gibi merakım da isteğimde yok ilerde olur mu bilinmez ama mutlu olayım mutlu edeyim yeterli 😊
Sevgilim yok ama olsa yıldırım nikahı ile evlenmek olurdu herhalde aileden habersiz sokaklarda yaşardık artık.
hep istemediğim hiş bişey hissetmediğim insanlardan evlilik yaklaşımı teklifi alıyorum örnek cumartesi günü
Sevgilin olmadan evlilik mi teklif ediyorlar. Büyük cesaret.
@bresta organizeli teklifi değil herhalde istek talep diyelim 😂
Üzerine düşünmeni sağlayacak kadar iyi bir teklif gelmedi galiba.
Sevgilim yok ama olsa bile hayır evlilik kadar saçma bir şey yok
Sevgilimiz olsun düşünürüz kabul etmem gerçi xclkxlxf
bizde çoktan evette başka şeyler yolunda gitmiyor.
Ama ben yapamam fdfsgs evlilik için olgun oldugumu düsunmuyorum
Sevgilim yok öyle bir şey olursa güncelleme yaparım
Ama şu dönemde evlenmek isteyen insan var mı ki 🤔
Sevgilim yok, olsa da şu an için erken, daha vakit var
Bana evlenme teklifi etmesi lazım ve teklif de ederse zaten dur bir anneme sormam lazım derim 🤣🤣
Sevgilim ben masraf yapmim diye başkasıyla evlenmiş. Adam gibi adam
Sevgilim yok. Olsa da yangından mal mı kaçırıyoruz, erken daha. 😂
vallahi evlendiğimde hiç yatağa atmayacağım eşimi doğrudan yerde fantezi olsun unutulmasın
Ne olur beni rahatsız etme 😃
Sevebileceğim kişi ise evet derim, çok paralı kadınlara masaj yaptım, çoğundan evlilik teklifi aldım Newyorkta ama kabul etmedim.
Gününü ayarladım mi yoksa yarın gün almaya mı gidiyoruz 😂
Basarım nikahı dinime imanima
Çok sevmis olmam lazım ki evet diyeyim.
Evet olurdu
Hayır. Evlenmek istemiyorum.
Bi sevgili yaptıktan sonra cevap versem olur mu?
hayır, zaten sevgilim de yok
Daha çeyizim hazır değil derim
Sen benden daha iyilerine laiksin
Biz böyle güzeliz otur şok yeme derim 😅
Düşünmüyorum... biraz daha erteleyelim derdim
Olsada evlensek yhaa
Baba olasım çok bu ara
Evlenebilirdim. Kim olacaksa
Öne çekilmiş olur, 1 sene kadar.. Rahatsız etmez mutlu olurum
Hamile misin🙄😄
Hemen olmasa iyi olurdu.
şu an hayatımda birisi yok olduğunda düşünürüm