Kekolar nasıl evlenme teklifi ediyordur acaba?' 'Teklif edeyom heee ayan, tırşi, tırrek... Benimle evlen ayikiyon mu?''

Kekolar nasıl evlenme teklifi ediyordur acaba?' 'Teklif edeyom heee ayan, tırşi, tırrek... Benimle evlen ayikiyon mu?''

Mevcut olmayan sevgilileri mevcut olan yerlerime mevcutlayıp bi bakıp geleyim aklımda kalırsan sana geri gelip evet derim falan 😂😂 Herkes öyle yapmıyor mu? 🤔🤔
Çok mevcutlu cümleler anlayamıyorum jakfbajsk Yani insanlar çoğunlukla sevgili oluyor ama evlenilecek insan olarak görmüyor ona istinaden şey ettim ben :D
Yooo o öyle değil hepsini denemeden en iyisi hangisi nereden bilecek riske atmak istemiyor kişicik 😂😂 Kendine verdiği saygı ve kendine verdiği değer yerleri öpüyor tabi o sırada. Mevcut yerleri de yalama yapıyordur zaten 😄
Oto yıkama mu bu canım yalayıp yıkıyor aaaa. D Karar ver evet mi hayır mı. D Bu kadar da çevrilmez ki laf. İstemiyorsun hayır de emine :D Lafı dolandırma heheh
Eğğğveeeğt derim bütün duyguları yaşarım aradan iki saat geçer huzursuz olurum mesaj çekerim acele etmesek mi flan o yüzden ne derim ne demem hiç bilmiyorum ama gel git akıllıyım onu biliyorum bak
Ehehehe en azından kendini tanıyorsun ama
Tabi 🙃
Sevgilim yok bpendiğim kişi de çapkın ve geçmişte bir sürü ilişkisi olmuş zoruma gidiyor bende kimseyle hiçbir şry yaşamadım bir sürü kiş peşimden koşmasına rağmen
Alalh gönlüne böre bililerini çıkarsın karşına inş...
O aşamaya geldiysem ederdim kabul, hatta ben ederdim teklif
Ooo Diykatt... En güzeli (çiçek, kasımpatı)
Rica ederim (çiçek, kasımpatı)
Evlenme teklifi olayı gerçekten her çift için unutulmazdır, ama tarzlar bayağı fark ediyor tabii! 😂 Sevdiğin kişi içinden geldiği şekilde yaptıysa, bence o anın büyüsü bile başlı başına yeter. Samimiyet olduktan sonra ortamın önemi azalıyor gibi... Ama yine de sorayım; mesela sen nasıl bir teklif almak isterdin? 😏
Cevap
7Cevap
Önce boşanma teklifi etmesi lazım sonra evlenme teklifi. Neyse canım bir daha evlenmeyi düşünmüyorum 😅👻
Sus sus Alalh bozmasın :D
🤣🤣arada şakasını yapar, tamam hadi gidelim diyorum, bi bozuluyor süt dökmüş kediye dönüşüyor sjsjsj
aksfbashjf
Şu an bir sevgilim mevcut değil. Mevcut olan bir sevgilim yok. Mevcuatta bir sevgilim yok. Sevgili mevcutluğum yok. 🤦♀️
Anlamadim ki... Simdi senin sevgilin mi yik 😆
Yok diyom yok jdjdjd
Heee yokmus 😂😂
Yeterince bağırdım nasıl zor anladın 😂
😆😆
:dff
Mevcut sevgili ne yaa 😅🤣
Bu soruya da şöyle bir cevap yakışır ; yok, ben sıradakini aliim 😬😬
Ya kimisi sevgililik istiyor ama onu evlenilecek kişi olarak görmüyor :)
Zaman gecirmelik goruo yani
Kimisi demişim ama çoğu demeliydim :)
Yok o kiminin bazisi da fb goruyor ya o yuzden dogru kelime 🤣
yAA SAJKGFASJKF
Kendimi hazır hissetmiyorum.. karşıya dünyayı dar etmeye gerek yok..
Ki zaten sevgilimde yok yani...
Şartlar evlenmeye namusait :D
Hayır derdim şu an hazır değilim en az bi 5-6 senesi var 🤦♀️
Sevgilimde yok bu yüzden zaten ehehe
Ehehhe neeeee 5-6 senee mi neeeeee :D Sana bakmayan erkek utansın :D
Az mi söyledim 7-8 de olabilir tabi duruma göre bakılır ahahah
Duyanlar aloo utanın 😂
Zaten yok ki, kayıp balık nemo'yu aramıyorum da 😃
Bırak o bulsun seni sen ne arıycan :D
Yok ki mxmmxmd o yüzden olsaydı diye düşünüyorum ve yok ya daha gencim
Sevgilim yok, etmesin diye önceden uyarırdım çünkü şu an yaşım küçük
Olsaydı, evet demem şartlara koşullara dayalı olurdu.
Sevgilim yok
Sitede ki guzel kadinlarin sevgili yapmama sorunsali 😅 Siz uygun gordugunuzde olur yolena...
😅 no manita no dirdir 😆
Eevvveetttevetttteveeffetefe
(konfeti patlatıp kutlama yapan smileler bissürü)
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Heh işte bunlar :D:D
Teklif etmiyoz yüzük fırlatıyoz
Onu yerden al parnağına tak aşko hadi bakım evlençezzz gibi bişey mi?
Nankörlük etme 50 kuruş toplaya toplaya yüzük aldım mecbur evleneceksin başka çaren yok gibi bişi
Hiieeee anladımmm. Teşekkürler...
Yok ki sevgilim
:((
Etsin bakarız
Yok ki
Hayır olurdu.
Hoşuma giderdi
evet olur
Sevgilim yok
Yok ki
Evet olurdu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?