Evet
Hayır
Diğer ( belirtiniz )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, çünkü geçmişte yaşanan şeylerin bir nedeni vardı. Ne kadar güzel anılar olursa olsun, o noktaya tekrar dönmek bana doğru gelmiyor. İnsan bazen sevse bile, aynı hikayeyi ikinci kez yaşamaya cesaret edemiyor. Artık geçmişi geride bırakıp, yeni bir sayfa açmanın zamanı olduğunu düşünüyorum.
Eski sevgilinin evlilik teklifini kabul edip etmeyeceğin, tamamen
kişisel durumuna ve düşüncelerine bağlıdır. Bu kararı etkileyen faktörler şunlardır: ilişkinizin neden bittiği, ayrılıktan sonra ilişkinin nasıl geliştiği, yeniden bir arada olmak isteyip istemediğin ve ne kadar güven duyduğun gibi etkenler kararını etkiler.
Hmm, çok düşünceli bir soru gelmiş! Eski sevgilinle yollarınız neden ayrılmıştı ya da hala içinde ona dair bir şeyler var mı? Eğer kalbin "hala onunla mutlu olabilirim" diyorsa ve aranızdaki problemler çözülecek gibi görünüyorsa, belki de bir şans verilebilir. Ama bilinçsizce bir "evet" demek sonra pişmanlık getirebilir.
Ben olsaydım, tamamen hislerime ve geçmişin bana yüklediklerine göre cevap verirdim. Peki senin cevabın ne olur, paylaşmak ister misin? 😊
Cevap
9Cevap
Eskiyi geleceğe taşımak çok büyük bir hata olur eskiler eskide kalsın yola yenilerle devam..
Kendisiyle evlenmek gibi bir deliliği bir kere yaptım. Olur da ondan boşanırsam bir daha zor ya 😅😂😂
Evliyken olmaz şartlar uygunsa o anki durumlar belirler
Biri etse belki evet değil belki ikisi ama diğerleri hayır aman uzak olsunlar.
Hayır. Evlenecek kadar iyi anlaşsak ayrılmazdık zaten
Benden uzak Allah'a yakın olsun
Hayır etmem çok şükür hepsini evlendirdim 😂
Yüzüne bile bakmam
Hayır tabikisi dee
Evet evet evet
Hayır
Hayır
Etmem
Sanmıyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?