Erkekler, sizi traş eden bir sevgili ister miydiniz? Kızlar, size oje süren bir sevgili ister miydiniz? İlişkide bu tarz eylemleri nasıl buluyorsunuz? Sizce hoş mu, yoksa gereksiz mi?
Sevgilisini tıraş eden/oje süren çiftleri nasıl buluyorsunuz? Böyle bir ilişki ister miydiniz?
arada yapıyoruz. tıraş etmedim hiç. kendi de tıraş olmuyor evde berbere gider. bana oje sürer ya da saç bakımı yapacağım zaman beni bekle de ben süreyim der. cilt bakımını beraber yaptığımız olur. ikimizin de kuru cildi var. bir kere abarttı, ağda yaparken yardım etmek istedi. ben de ona ağda yapınca bir daha o işe burnunu sokmadı. gerekli gereksiz değil de birlikte yaşayınca hayatın bazı alanlarına müdahil oluyorsun akış olarak.
Sevgilime oje sürerim ama evlenmeden jileti eline vermem evlendikten sonra beni keserse en azindan dul kalma korkusu olsun shsgdy Benim sorumu çalmışsın ve benim sorumdan daha çok tutmuş öteki tarafta iki elim yakanda olacak hatta ben bu soruyu İstanbullu Gelin dizisinden esinlenerek sormuştum :D Şu anda sana gıcık oldum :D
Kaç yıldır buradayım hiç yapan olmadı, genelde yapmıyorlar görüşlere yorum, birsürü sorum vardı sildim hayatıma yeni sayfa açmışken eskileri yırtıp atmak istedim :)
Eah, evet KS'nin en tatlı hatunlarından birinin sorusundayız yine,
Evet, gereksiz azizim. Çok lüzumsuz hareketler. Romantiklik bile yok
Yok yani bunu böyle yapacaklarına çıksınlar kıra, dağa, oradan birbirlerini tavşan gibi kovalasınlar daha romantik Tabi ya https://u.cubeupload.com/iiIfY8.jpg
Geçen gün yolda yürüyom karşıdan bir çift geliyo hiç istifimi bozmadım bunlar el ele tutuşmuşlar dibime kadar geldiler tuttum ikisinindr elini birbirinden ayırdım lan normalini bile görmeye taamül edemiyom bir de üst düzey bir ilişki walla bilemedim ben bunu nie neyse
Tıraş ettirmem için suratımı kesmiceğinden emin olmam lazım😂Oje sürmeye gelince sürerim de😂Ojeyi hoş bulmuyorum çok gereksiz bişey 😂Ama genel olarak makyajını bile yaparım rujunu sürerim filan😂O da benim saçlarımı şekillendirir mesela😂Tatlı güzel şeyler bunlar ya😂
kadınlara hizmetkar görüntü bence erkeği zedeler. kadını da. arada sırada şaka maksatlı karı koca arasında olabilir bence. ya da mecburiyetten kız belini incitmiştir vs. trası da ben yapmısstım. küçük yaramazlıklar. ara sıra olabilir. sürekli berberim oymus gibi zaten olmaz:D
Bol iş. He bir hastalık durumu olur ozmn ayrı hertürlü yardımcı olunur zaten o günler için evleniyor insan sade çocuk yapmaya değil. Bu soru nerden geldi aklına sanki dün biyerde duydum bu soruyu tvde 😂
4-5 yıldır bu siteyi bilirim ilk defa esra erolun sorduğu bir soru burda popi oldu. Sen varya seeeeeeen "valla" diyerek ele vedin kendini seeeen varyaaaa 😂
Ben bir erkek olarak sevgilimin beni tras etmesini istemem, jilet tehlike yaratabilir fakat cok hos heyecanli bir durum bu, ben sahsen sevgilimin agdasina yardim ederim cok keyifli oluyor, tavsiye ederim.
Bunlar basit şeyler. Yani, öyle ahım şahım veya absürt kabul edilecek şeyler değil. Zaten bu tür farklı, komik veya romantik anlar ilişkiye renk kazandırır, samimiyet arttırır ve bağlılığı çoğaltır. En azından benim nazarımda böyle...
Yapsın mesela kendine oje sürsün beni tıraş etsin sıkıntı yok hoşuma gider. Öpsün koklasin sırnaşsın. O hep yapsın ben arada yaparım. Evet bunu istiyorum
Valla oje isini bilmem ama hemen her hatunun erkegi tras etme meraki vardir ama o jiletin altina oturucak kac erkek var bunu bilmiyorum :) oje de sur dese denerim ama her yer rengarenk olabilir ben sulu boyayi bile beceremezdim :)
hıc fena olmazdı berbere uyuz oluyorum zaten her gıdısımde yarım saat sıra bır saattede kesıyor ettı 1,5 saat kendısını buradan kınıyorum azcık hızlı olsan olurmusun ya :)
@gamzelihatunnnn adamlara anlattıgın seyı bı turlu algılayamıyorlar resım gostersen bıle yetmıyor nasıl bı bakıs acıları varsa bunların yuzunden bazen kel olmak ıstedım hahah :)
Bence boyle kisilerde gizli gaylik gizleniyor. Bir kiz bir erkegin oje surmesini istiyorsa lezbiyendir cunki bir kiz ozeligidir ve bunun bir erkegin yapmasini istiyir.
senin ne anladıgını anlamadım ya da sen olayı anlamadın. gizli gaylıkla ne alakası var, senin parmagına oje sürdüm diye gay mı oluyorum ben şimdi, gayın ne oldugu hakkında bilgin var mı acep =)
Gay sadece cinselik anlamda kendi cinsinle cikismek degildir. Eger sen karsindaki erkekden, kadinlarin sevdigi ve yaptigi ozelikleri bekliyorsun bir erkekten ozm aslinda kadinlara ilgi duyuyordur. Cunki aradigi krikter kadinlarin sergiledigi yaptigi davranislar.
bir kadın olarak, erkeği tanımladığın için teşekkürler, 27 yıldır erkeğim. Sadece hatun mutlu olsun diye onun parmağına oje süreceksem, sürerim, seveceksem severim, ayaklarını yıkayacaksam yıkarım, duvardan duvara vuracaksam vurarım. Ben kadınları mutlu ederim kadınlar beni mutlu eder bu kadar. diğer konuları bilmem
hmmmm oje sürme konusu benim için gayet eğlenceli olabilirdi ileri derece oje el ve ayak seven bir tipim.. fetiş derecesinde değil ama yakın :) ama traş konusu biraz sıkıntı nihayeti jilet yani :)
arada sırada isterim. ilgilenmeyi severim çünkü. ilgilenilmeyi de. en son vücut yağlama muhabbeti olmuştu. saça pek dokundurmuyorlar nedense. bilmiyorum sevgililiği özledim sanırım.
Bence yapmacık sonuçta Türk erkeğinin belli bir potansiyeli var asla oje sürmez veya ayakkabı giydirmez yapanlarıda yapmacık buluyorum kendi ojenizi kendiniz sürün ya eliniz yok mu 😂
Bana Öje sürmesini istemezdim yani ne biliyim garip bir durum oluru onun yerine soruyu değiştiriyorum ben onu traş ediyim o da saçlarımı kurutup tarasın isterdim :)
İstemezdim zaten bir Türk erkeğinin yapacağı şeyler değil bir kadına da güvenip eline jilet verceğini sanmıyorum resmen al beni kes der gibi. Bişey yapmak istiyosa saçlarımı tarasın yeter😊
Bunlar güzel şeyler.. Sevgililer Günü'nde saçma sapan gösterişler yapıp 365 günde yapman gereken her şeyi 1 günde yapmaya çalışacağına her günü böyle geçir yeter.
En İyi Cevaplar