Birbirimizi çok seviyorduk zorla sevgili etti beni. Başta istemedim ama onun çok sevdigini görünce kabul ettim. Bu mesajı görünce yıkıldım. İnanın şeker hastasıyım ama bir çok kişiden daha sağlıklı besleniyorum bu yüzden şekerim hep normal doktorum da der sağlıklı kişilerden bile daha iyi değerlerin diye. Çok yıkıldım arkadaşlar kanadım kırılmış gibi gibi hissediyorum ben saglikciyim her seyin bilincindeyim o degil ona rağmen bu mesajı attı. Sizce haklı mi siz olsanız ayni şeyi mi yapardiniz?
Sevgilim şeker hastasıyım diye bu mesajla beni terk etti. Siz olsanız ne yapardınız?
Yok artik sevdigi için ailesini bırakanlar var. Bence bahane yaratmış kendisi istemiyormus. takma katana bu kadar dışarda milyonlarca kişi var. Allah korusun kanser olsan demek ki daha kotu olucakmis. Hem ne demişler en kotu zamanlarında çıkarmış insanların maskesi ortaya. Demekki iki yuzluymus. Bak Allah seni geç olmadan kurtardı buna sukret. Biraz gidenlerin arkasından ağlamayı değil de , böylesi demek ki daha iyiymis Allah hayirlisini versin diyin. Üzülme yani. umarım Allah en hayırlı kişiyi çıkarır karşına
Diyabeti sorun edecek kadar deger vermediyse sevinmelisin bile bence... Her insan belirli bir yaştan sonra her türlü hastalık için risk oluşturur. Ayrıca günlük yaşamını etkileyen bir durum yok ortada. Dua et ki metabolizman rahatsız ya bu embesil gibi nörolojik sorunun olsaydı... Boşver
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya cok tesekkur ederim gercekten bu sitenin faydalari bana iyi geldiniz hepiniz🙏
Tam bir embesil, annesi gibi. Şeker hastalığı ilişkiye engel mi? İlişkiye zarar mı veriyor. Bu ana kuzusu erkekler gibi gidip seni annesine anlatmıştır annesi de senin özelliklerini beğenmemiştir. Ana kuzusu ya bunlar, analarının sözlerinden dışarıya çıkamazlar. Şeker hastalığını da bahane etmiştir yüksek ihtimal. Bu tip erkekler evlenecekler kadını kendileri seçemez, anaları seçer. O kadar vahim ve aciz durumdalar. Ana kuzusu erkekler evlenmesin de zaten.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ya cok guzel bir gorus olmus annesi evlensek her seye karisicakmis zaten
şeker hastası bahane ayrılmak şahane ya annesini bahane etmiş ya hastalını cok mu kötü birisinde seni kabul etmiyor annesi ya da cocuk ayrılmak istedi başka biri var ya da tipi deilsin bu kadar basit takma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Size su kadarını soyliyim aylarca pesimde kostu sevgili olmamiz icin daha dun son mesaji askim senin arabayi servise verelim yazmisti yani inanin o kadar normaldi gunluktu her seyle ilgilenirdi. Cok seviyodu ama sebebini hala bilmiyorum annesi büyük bir ihtimalle demis onun da icinde varmis neyseki kurtuldum sagolun
yani size verdim sebeplerden biri olur illaki kimisi annesine karsı cıkmaz sevdinin yanında durmaz buda kanıtı o adam sizi annesine tanıtsaydı şöle iyi böyle iyi diyerekten bir çaba gösterseydi belki olurdu ama onuda yapmadı
Böyle insanlardan nefret ediyorum. Düşüncesizler. Hastalığı veren Allah ya. Sanki kötü bir şey var gibi. Seni gerçekten sevseydi annesine bakmazdı. Hastalığını umursamazdı. Yanında olurdu. Hicbir şeyden de korkmazdı. Boşver onu. Senin yanında olmayacaksa adam değildir o. sen daha iyilerine layıksın. Seni olduğu gibi kabul eden seven birine layıksın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu guzel görüşünüz icin cok cok tesekkur ederim gercekten burdaki gorusler icime su serpti haklisiniz bunda bile annesini dinleyen bir insanla iyiki ciddi bir yola girmemisim..
"Hatanın neresinden dönersen kârdır" bunu böyle söyle kendine çok iyi olmuş en azından kimin ne karakterde olduğunu öğrenmişsin bırak boşver seni herşeyinle sevicek biri karşına çıkıcak ki hastalığın çok kötü bir hastalık değil umrunda olmasın hiç bir şey.
Canım benim üzülme 😔 adam olamamış yaratık! İlerde başına ne gelicek ne biliyo belki şeker hastası olmayan biriule evlenicek ama evlendikten sonra kadın şeker hastası olucak ne biliyo mal ya Bırak şunu kendi kaybetmiş yüzünü görmüşsün Allah seni seviyor ki kurtarmış ondan Rabbim hayırlı birini çıkartsın karşına amin
Sevseydi eğer sen şeker hastalığını bırak daha kötü durumda olsan bile bırakmazdı Bırak gitsin ya walla.. Hatta ona"benim sevgimi haketmediğin için asıl ben seni terkediyorum" de Sana da Allah şifa versin 🙏
Allh in adaletine güven canım. gun olur devran döner merak etme. benim annemde şeker hastası Allh sağlık sıhhat versin. uzulme diyemiyrm ama kendine dikkat et. oldurmyen her darbe güç versin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok sağolun eger bir bahaneyse bile keske bunu bahane etmeseydi onceki mesajlari sildim birsürü guzel mesaj atmisti annesine ne diye soylemis olabilir bilmiyorum ama uzulmemek elde degil. Haklısınız insallah artik daha gucluyum
Allahım sen şu cahil insanlara akıl fikir ver. Sende fazla üzülme derim klişe ama değmez gerçekten Rabbim daha iyileriyle karşılaştırsın senin için iyi olmuş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Guzel duaniz için tesekkur ederim.🙏 artik üzülmüyorum onun yaptiginin adamliga sığmadığını yorumlardan sonra anladim
1. Sevmiyor 2. Aile önemli (seviyorsa sklemez) 3. Buna sevinmelisin, gerçek yüzünü gördün. 4. Yarın birgün kanser veya yatalak olsan hiç bakmiycak demek. 5. Bunları bildiğin halde üzülüceksen açık ve net MALSIN.
Sevin bence, seni kisiliginle karakterinle hastaligini hic takmayan aksine sana destek olacak olan kisildr denk gelir
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Inanin benimki hastalikdegil saglikci oldugum icin cok bilincindeyim tatli yemem saglikli beslenirim bir turlu anlam veremiyorum. Sagolun gorusunuz icin
Benim sevgilim seker hastasiydi, o bana anlatinca benim normal karsilamama o kadar sevinmistiki adeta yeniden asik oldu gibi hissettim... baska sebeblerden olmadi ayrildik o baska, bende sağlıkciyim diyebilirim, rica ederim
Ya zaten ben bu tepkiye sasirdim gercekten cahillik benim mesai arkadaşım seker hastası dahiliye hekimiyle evli cocuklari bile var. Adam bildigi icin bu hastaligin beslenme duzenine gore aslinda daha saglikli bir hale getirdigini umrunda bile olmamis arkadasim derdi ilk söylediğimde oo askim o zmaan bana da baklava yasak desene neyse formda kaliriz demisti sadece dedi. O yuzden ben bu kisiyi de oyle biri sanmistim
Valla ben neler neler yapmadimki, doktoru gibiydim de bildigin, o dikkat etmezdi ben hapini hatirlatirdim doktora kontrolu olurdu ben hatırlatırdim... kisaca bosver nasip degilmis de ama emin ol seni bu yuzden terkediyorsa Allah bunu onlardan cikarir sen rahat ol
Dertlesmk gibi konusmak istersen gelebilirsin arada, ama varya gercekten sevin bak cunku ilerde bir onun ailesiyle falan olcaktin falan o zmn sana kotu davranabilirlwrdi, Allah daha kotu duruma dusmekten kurtarmis deyip şükret
Bir kadın yüzünden annesini kırmak istemeyebilir anlayışla karşılardim ama gördüğüm kadarıyla seni üzmüş bence mantıklı düşünmeye çalışırsan en iyi şeyin bu olduğunu göreceksin ve üzüntün bitecek
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama sabah kalktiginda boyle bir mesajlar karsilasmak gercekten cok ağır
Böyle bahane ilk defa görüyorum hfndndj geçmiş olsun giden zamanına yazık.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahane mi ya simdi ama neden boyle bir bahane yapsinki zaten zorla kabul ettirdi kendini şerefsiz. Ben onu her seyiyle kabul ettim boyle bir bahane olamaz. Tesekkur ederim gorusunuz icin aynen onla giden zamanim icin uzuluyorum daha cok.
Şükür et canım.. ciddi anlamda eşine ihtiyaç duydugun anda eşlik yapamayacak birini göstermiş mevlaa sana.. Gönlünün muradini nasip etsin Rabbim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu anne babalar ne kdr cahil ya işin kötüsü yetiştirdikleri çocuk onlardan daha beter 😩 bide iyi dayanmışsın buna nasıl cevap vermedin sen.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotografi kaldirmis profilde cevap yazmadim o yüzden normalden defol git hayatimdan yazdim ama o 3 kelimelik sozun icinde resmen nefretim gizli.. Haklisiniz isin tuhafi beni arayip askim annemin surasi agriyo ne iyi gelir falan derdi ama annesi bilmiyormus beni sadece meslegimi biliyormus. Ben kisa yoldan donmusum ilerde sorun yasayacagim açık ve netmis. Tesekkur edrtim gorusunuze..
Şeker hastalığını bahane ediyor başka şelerde var annesinn istemediği bence. Bilmiorum kurtulduğuna sevin ana kuzusuymuş. Çok kafanı bozma hastasın zaten şekere iyi gelmez stres
Bende şeker hastasiyım ama biz şeker hastası demiyoruz tıp 1 diyabetiz hasta değiliz. Ve uzun ömürlü yaşiyacaz dikkat ettiğimiz zaman üzülme tamam mı söz mü seni kaybettiğine üzülsün sen üzülme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şeker kopmasına girsin godeni büyük. Bu gideni büyük hala anne karnından çıkmamış
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şeker komasına girsin godeni büyük. Bu godeni büyük hala anasının karnından çıkmamış
Sabahtan beri mesaji okuyorum tesekkur ederim guzel mesajiniz icin ama ne biliyim o kadar uğraştı onla sevgili olmam icin simdi bu yaptigi cok agrima gitti
Sevmek yürek ister kanka boşversene gerçek yüzünü görmüş oldun. Şeker hastalığına böyle bir mesaj atabilen cahil bir sevgiliden kurtulduğun için kendini şanslı saymalısın.
Tesekkur ederim ya evet goruslerden sonra haklisiniz icim rahatladi. Sanki olumcul bir hastalikmis gibi ama bu hastalik onda olsa ben asla boyle yapmazdim iste hayırlısı buymuş iyiki boyle olmus diyorum artik yol yakinken.. Tesekkur ederim guzel gorusunuz icin
En İyi Cevaplar