Sevgili dediğim kişi beni arabadan indirdi O kadar gücüme gittiki üzüntüden hasta oldum. 10 gün sonra mesaj attı ne yapmalıyım?

7 8 aydır beraberdik bağlanmıştım. Her şey güzel gidiyordu ara sıra ufal tartışmalar oluyordu. Arabada giderken ellemeye kalktı bende uyardım şimdi sırası değil diye. Anlamadı en sonra zorlana ellemeye kalktı bende çığlık attım bırak diyorum anlamıyormusun dedim. Ben çığlık atınca bu kadar bağırılır mı dedi git çabuk defol dedi arabayı kenara çekti bende napıyorsun sen kendinde mısın bu yapılır mı dedim. Kenara çekince indim napayım. Canımda sıkkındı o gün şimdi daha çok sıkıldı kendimi çok değersiz hissediyorum. Bir de yol kenarında bıraktı hayat kadını gibi tövbe yarabbim. Gelen geçen korna çalışıyor korktum. Çok kötü hissettim kendimi ağlayacak halde olup şok olmuş gibi ağlayamamak bütün vücudum titredi. Hiç mesaj atmadı ben hiç anlamıyormuşm erkekten 10 gün geçince nasılsın yazdı cevap vermedim hiç hemde. En sonra sen hiç anlamıyorsun erkekten bende sinirlendim öyle yaptım dedi. Ona da cevap vermedim. Hasta oldum yatip uyuyom sürekli bu durumu nasıl aşıcam psikoljim bozuldu sanırım

Sevgili dediğim kişi beni arabadan indirdi O kadar gücüme gittiki üzüntüden hasta oldum. 10 gün sonra mesaj attı ne yapmalıyım?