İKİ YILLIK İLİŞKİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM. KIZ ARKADAŞIM ZORLAŞTIRIYOR. KALBİNİ KIRMAK İSTEMİYORUM. YARDIM LÜTFEN?

İstanbul'da 2,5 yıldan beri aynı evi paylaştığım çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. Üni. de tanıştık. Okula yakın yerde ev tuttuk. o 3 yıldan beri İstanbul'da ben ise 4 yıl. O benim bazı huylarımdan rahatsız, ben onun bazı huylarından rahatsızım. Ben ona hiçbir zaman güvenmeyeceğim. Kız arkadaşımın nemfomanyak olduğunu düşünüyorum. Ona uyup hem kendi vücuduma zarar veriyorum, hem de güven konusunda aklıma takıp kafamı çok yorduğumu düşünüyorum. Yalnızlığı çok özledim. Onun da benim de ilk uzun ilişkisi bu. İlişkimiz sırasında 2-3 defa başka erkeklerle konuşmasını yakaladım. Konuşmalar çok samimi olmadığı için herhangi bir suçlama yapamadım. Sadece benden saklamıştı. 2 gün kavgalıydık ve bir erkeğe seninle sevgili olmak istiyorum diyecek kadar düştüğünü gördüm. Gördüğümü bilmiyor. O saatten sonra kafamda herşeyi bitirdim. Kesin kararlıyım bitireceğim. Seneye evleri ayırmak istediğimi söyledim. Çok az da olsa anladı galiba. Kız arkadaşım asla bitirmek istemeyecek işleri daha da zorlaştıracak. Daha önce ayrılmayı çok denedik yapamadık bu sefer kararlıyım. İstanbul'da yaşıyoruz ya, ben ona İzmir'e geri dönmesini ailesiyle kalmasını söyledim. Çünkü seneye ben olmadan istanbul'da maddi manevi çok zorluklar çekecek ve yaşayamayacak telef olacak. Oda diyor ki İzmir'e dönersem ilişki biter burda kalıcam o yüzden diyip inat ediyor. İlişkini şu an niye bitirmiyorsun derseniz, ne gidecek yerim var nede kızı evden göndereye hakkım. O yüzden 2 ay sıkacağım dişimi. 2 ay sonra ailelerimizin yanına döneceğiz o sıra kalbini kırmadan söylemek istiyorum. Ben Çanakkaleliyim. Adım kadar eminim ben bitirelim dediğim de Çanakkaleye gelecek bitirmek istemediğini söyleyecek annemle konuşmak isteyecek. Ters birşey söylesem sert bir şekilde bitirsem kız arkadaşım intihar bile edebilir. Lütfen yardım edin çok çaresizim
İKİ YILLIK İLİŞKİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM. KIZ ARKADAŞIM ZORLAŞTIRIYOR. KALBİNİ KIRMAK İSTEMİYORUM. YARDIM LÜTFEN?