ÇOK YORULDUM ARKADAŞLAR?

Şimdi öncelikle ben 1 hafta önce işe girdim girmez olaydım nişanlıyım para lazım tabi onun icin girdim işe girmeden önce evle hep ben ilgileniyordum annem kardesim ben yaşıyoruz kız kardeşim benden 1 yaş küçük ev umrunda bile değil evde birde kedi var yataklara kıyafetlere heryere isiyor yani öyle bir kedi kac kez rezil oldum kıyafeti bilmeden giyip dısarda pis kokuya maruz kaldım kac kere size anlatamam annem yemin ederim o kadar bakımsız o kadar bakımsız size yemin ederim ne kapı sildiğini ne dolap sildiğini gördüm ne toz aldığını gördüm ne cam sildiğini size yemin ederim çalışıyor annem biz küçüklükten beri ama herkes çalışıyor arkadaşlar bir kere bile görmedim ya bahanesi bu calısıyorum diyor ama patron işe saat 10da gidiyor herkes gibi 7 de de değil sigara içiyor külü heryere dökülüyor kül tavlasını bile ben çöpe döküyorum içinde 10-15 söndürülmüş sigara günlük rutindir telefon bagımlısı sürekli oyun oynuyor sigara içiyor bizimle bile ilginmiyor herkes diyor sizi salmış kız kardeşim var hergün geziyor orada burada içiyor hergün baska kızla bakın kız kıza o derece yani ama annemin umrunda degil bir iki üzülüyor ama o kızı yine dışarılara salıyor 1 haftadır ise girdiğim için evle ilgilenemiyorum kardeşimde evin ağzına edip arkadaşına kalmaya gitti yarın pazar iş yok o kadar çok isim varki kışlıkları çıkar et arkadaşlar ev o kadar dağınık ki size anlatamam annemin yaptığı tek şey telefon oynayıp sigara içmek iş olunca hastalanıyor iş bitince iyileşiyor her zaman böyle yemin ederim artık o kadar yoruldum ki tuvaleti yıkıyorum banyoyu yıkıyorum temiz kokular sıkıyorum 1 dk sonra tuvalete girip sigara içiyorlar yerler kül oluyor leş gibi kokuyor 1 dkda tüm emeklerim yok oluyor çok yoruldum cooook yemin ederim misafir getirmeye utanıyorum ne zaman misafir geliyorum dese tutuşuyorlar napcaz diye annem arıyor hemen evi temizle misafir geliyor babamla ayrıldı iyice böyle oldu hayatımız keşke babam olsaydı ah dünya o kadar zor ki bu dünya annemle yaşıt başka kadının evine oturmaya gidince diyorum allahım benim neden annem böyle değil neden bir kek börek yapmaz neden hiç evini temizlemez ya neden bense tam tersiyim kardeşimde böyle birde yetmez gibi kedi var çok yoruldum psikolojim bozuldu nişanlandım korkuyorum ki kayınvalidem kayınbabam birden gelir görümcelerim birden gelir görür diye onların umrunda değil çok yoruldum pislik temizlemekten çok 😔😔😔😔
ÇOK YORULDUM ARKADAŞLAR?