ARKADAŞLAR BUGÜNDE BENİM İÇİN YAKIN olur mu?🥺🥺?

Dostlar ben bir fabrika işçisiyim yaş 23 daha sevgilim falan olmadı 2 hafta önce bir kız işe başladı kahverengi saçlı beyaz tenli zayıf 1.60-1.70 civarı boylarda çok güzel bir kız❤️❤️❤️ ilk başlarda benim dikkatimi çekmemişti 1 2 gün geçtikten sonra kızın bana baktığını farkettim bende acaba yine bakıyor mu diye ona bakmaya başladım 3-4 gün bu şekilde bakışmalar oldu neyse bende içimden “eğer yine o gözlerini çekene kadar bende ona bakıcam” dedim dediğim gibide oldu yine baktı o baktıkça bende baktım 5-10-20 saniye falan derken kız gözlerini aralıksız 40 sn falan baktı ben içimden kesin sevgili olabiliriz gözüyle bakıyordum niyetimde çok ciddiydi dün bi abimle konuştum olanları anlattım bana kızın kim olduğunu sordu abi dedim kız tuğçe bunu duyar duymaz ben o kızın nasıl kaşar olduğunu biliyorum başını yakma dedi beynimden vurulmuşa döndüm abim devam etti ben onun küçüklüğünü biliyorum babasıda yakın arkadaşım lisedede böyleymiş aynı şeyi diğer vardiyada 2-3 kişiye daha yapıyor hatta özbek bi çocukla telefonda konuştuğunu bile söylüyorlar dedi duyunca yemin ediyorum keşke şimdi öldürseler beni dedim moralim çok bozuk ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Güncellemeler
+1 yıl
Bakışma olayı sadece bir örnek daha böyle birsürü şey oldu
ARKADAŞLAR BUGÜNDE BENİM İÇİN YAKIN olur mu?🥺🥺?