ERKEK ARKADAŞIM BENİ KULLANIYOR MU?

Ex’im ile ayrıldık arakadaş kaldık. Bir birimize maddi manevi yardımcı oluyoruz yaşanmışlıkların hatırına. Uzak mesafeyiz ilişkimiz boyunca hep yanına ben gittim kendi bi kez bile yanıma gelmedi 2-3 gün önce konuştuğumuz da başka bi şehire gezmeye gideceğini söyledi bende yanıma gelmedin hiç ama başka şehire gideceksin dedim biraz trip attım gibi o da sinirlendi ve böyle devam edersen arkadaşlığı da bitireceğini söyledi. Aradan bi kaç gün geçti hiç bişey olmamış gibi sohbete devam ettik ama sorduğum da tekrar birlikte olamayız ben sana yoluna bak dedim diyor. Bende peki anılarında beni unutma güzel hatırla o zaman dedim. Bana ben seni unutmuyorum unutmaya da çalışmıyorum diyor. Kafamı karıştırıyor 🤦🏽‍♀️ daha sonra borcu var onun ben yardımcı olurum beraber el birliği ile çözeriz demiştim hep red etmişti şimdi ise olur senden biraz benden biraz öderiz diyor kabul ediyor. Sizce beni maddiyat için kullanıyor mu? Hayatında beni para için mi tutuyor? Öyle hissediyorum nedense.. arkadaşlarım ise senden vazgeçmemiş hala bi umut var diyor

ERKEK ARKADAŞIM BENİ KULLANIYOR MU?