Ben gerçekten haklı olduğumu nasıl anlatabilirim?
KIZ ARKADAŞIM SÜREKLİ BENİ TERSLİYOR?
Ben gerçekten haklı olduğumu nasıl anlatabilirim?
Arkadaşlar 1.5 yıllık ilişkim var, kız arkadaşım 3 gün önce bana ilgisizsin vs dedi durduk yere ama, bende dedim ki elimden geleni yapıyorum gerçekten dedim. Sonra işte "çok monotonlaştı bu ilişki, ben artık seninle buluşunca sıkılıyorum" dedi, neyse haklıdır dedim gönlünü aldım sustum, dünde arkadaşları ile kafedeyken aradım açmadı tekrar aradım bana şey dedi "niye arkadaşlarımın yanında arıyorsun ki ben seni arıyor muyum arkadaşlarının yanında dedi" halbu ki de arıyor ama böyle bir şey denir mi? İnsanların yanında... Neyse bi kusura bakma demesini bekledim ama o da yok sanki tüm suçlu benmişim gibi yıktı bana olayı.
Bugünde sordum ne yapıcaksın ne işin var diye, offf çok darlıyorsun ya beni diyor. Aynı şeyleri oda soruyor ben cevaplıyorum ama, darlanmaya gelemiyorum diyor.
Hem 3 gün önce bana ilgisizsin diyerek kızıyor sonrada yaptığı hareketlere bakın.
Sizce amacı ney?
Uzun bir süre konuştuğunuz için kız başta gösterdiğin ilgiyi göremiyor bence aynısını sana da yaşatmak istemiş aslında basit ve anlaşılacak bir şey bu
Bak güzel kardeşim, ben hep ilgiyim hep ağzımdan sevgi sözcükleri çıkar hiç yormaya çalışmam etmem, ama maddi imkanlarım neticesinde artık çok sosyal bir şey yapamıyoruz, evet yine de ilgiyim ona bunuda anlattım, ama şunu farkettim tamam ben ilgi gösteriyorum çabalıyorum ama gerçekten bu tek taraflı o hiç çabalamıyor kafası eserse çabalıyor, dün kalbimi kırdı mesela arkadaşlarının yanında öyle konuşunca sonra akşama kadar konuşmadık yazmadı etmedi sonrada haksızsın dedi bana. Sence niye yapıyor bunları?
Vallahi ilgi istiyor sen ne kadar da sevgi sözcükleri söylesen mesajına 10 dk bakma kafasında her şeyi kurar böyle insanlar var tanıyorum biliyorum sana ilgi göstermiyorsum demiyorum zaten ama seninkine yetmiyor işte 🤷🏻♀️
Cevap
4Cevap
Sende hic arama sorma baktin ilgisi artmıyor senden ayrilmaya bahene ariyor demektir ne kadar erken yol verirsen o kadar az üzülürsün
Çünkü gerçekten ezildiğimi hissediyorum ya kırıyor beni ama ona göre hep o haklı
Senden ayrilmak istiyor ayril diye kendinden soğutuyor bence direk ayril seviyorum diyorsan sunu de al karsina ya boyke boyke davranıyorsun ben bundan rahatsızlık duyuyorum ve üzülüyorum ayrilmak istiyorsan hemen ayrilalim iki tarafinda daha yipranmasina gerek yok de ayril
Çok aldım konuştum kendimi anlatmaya çalıştım sonrasında çabalamayıp ilgi göstermeyince suçlu haksız ben oluyorum vicdanen de rahat hissetmiyorum ama gelip hem bana ilgisizsin diyor gönlünü alınca da umursamaz davranıyor. Tüm suçu bana yıkıyor yani
Kadinlarin empati yeteneği oldukca gelişmiştir bunu kasitli yapmamasi pek olasi değil oynuyor senle iliski dediğin insana pozitif bir ruh hali asilamali derdine ortak olmali seninki sana dert olmus bu toxsit iliskiden biktiğini soyle zaten sevse duzelirdi cabada gostermissin pek duyguda kalmamis 1,5 yil cok zor gelicek ama seni uzuyor bu birliktelik aytilirdim ben olsam bi sekilde
Sanki kafasında bu ilişkiyi bitirmiş gibi duruyor söylediğinize göre.
Sogumus iste cok belli
Ozaman niye buluşalım falan diyor ona anlam veremiyorum?
Anlamıyorum artık hep kendini haklı görüyor hiç bana son zamanlardaa hakverdiğini görmedim
Ayrilasi gelmis
Ozaman niye buluşalım falan diyoe
Akıllanması için ne yapabilirim?
sende onu tersle kanka
Şrfsz birisine benziyor ayrıl böyle canım coh var
Olmaz ondan ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?