Kankama olan nefretim yüzünden sevgilisiyle yattım

Kankamla küçüklüğümden beri tanışıyoruz, her şey yolunda gidiyordu ama birden bire her şey terse döndü, kankamın bir kız arkadaşı oldu, artık beni çok dinlemiyordu, soğuduğunu hissettim, çok abartmadan kumral sportmen, yakışıklı biriyim, çevremdekilerde bunu belirtiyor, kankam ise esmer ve sporu sevmeyen biri, bana arada bir görüştüğümüzde sevgilimi bazı kişilerden korumaya çalışıyorum diye benle dertleşti, kendisi çok yakışıklı olmadığını belirtti, doğrudan üzerime alındım, çünkü benle önceki gibi samimi değildi, artık kankalığımız sözde olmuştu, bundan emindim, zararım yokken soğudu benden ama bu duruma sinirliliğim bana hayatımda yapmayacağım şeyi yaptırdı, kankamın sevgilisini etkiledim ve bundan zevk aldım, kız kendisi samimi olmaya başladı benle, bende fırsatı kaçırmak istemedim, sevgilisinden gizli buluştuk, gezdik bu durumdan gittikçe memnun oluyordum, kıza senden hoşlanıyorum dedim, gizli bir ilişkimiz başladı, kızla yattım ve kankamın haberi olmasa da ona yaptığım bu kötülük içimi rahatlatmadı, bir ara aralarını bozdum ve daha sık yatmaya başladım, sonra sıkıldım bu ilişkiden ve biraz ilgiyi kestim kızla, kız kankama gitti, ancak bu kadar kötülük bana iyi gelmedi, vicdan azabı çekiyordum, pişmandım, gerçi pişmanlığım ve azabım hala geçmedi, kankamın bana dediği o sözler hakaret gibiydi, şimdi istemesem de gönlümü o kızdan ayıramıyorum, ve kızda hala kendisini sevdiğimi biliyor, bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Kankama olan nefretim yüzünden sevgilisiyle yattım