Bu konu hakkında gerçekten fikirlerinizi bilmek istiyorum, artık neyin normal olduğunu anlayamıyorum çünkü. Erkek arkadaşım yabancı, yaklaşık 3 yıldır bir ilişkimiz var. Onun yakın kanka çevresinde çok geniş mezhebi olan biri var ve bu çocuğun kız arkadaşı da kendinden daha geniş tipte bir mahlukat. Bu kız üstsüz, çıplak fotoğraflar paylaşıyor sosyal medyasında, istediğini yapar saygı duyarım. Paylaştığı hikayelerden birinde erkek arkadaşını ( sütyenle) paylaşmış ve benim sevgilimde buna cevap vermiş. Sonra bu kız da DM den sevgilime erkek arkadaşıyla olan deniz kenarında fotolarını atıyor, kız üstsüz, kızın bikini üstünü sevgilisi giymiş, ve kızda göğüslerini emojiyle kapatmış. Değinmek istediği nokta kendi sevgilisi, neden fotoğrafı kesip atmıyor? Neden kendini de dahil edip sevgilime atıyor? Sevgilim cevap vermemiş mesajlara, ama bu kızın bu iğrenç mezhebinden nefret ediyorum, sürekli soyunuk fotolar atıyor. Ve bana da takip isteği attı ayıp olmasın diye kabul ettim, gerçek hayatta 1 kere gördüm onda da sanki 1000 yıllık dostmuşuz gibi üstüme atladı, çok itici geldi, sadece 2 dk falan muhabbet etmişizdir. Onu sosyal medyamda ghosting yapıyorum ama bu insanı çıkarmak istiyorum hayatımdan. Sevgilime de bir şey diyemiyorum onunla ilgili, ben anormal miyim anlamadım gerçekten.
Böyle hissetmen normal
Abartıyorsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat