Sürekli kendisini haklı görüyor her şeyde. Kavga çıkmasın diye susuyorum bazen. İyice üzerime geliyor. Dudaktan da öptürmüyor. Bana muhafazakarlık taslıyor. Ama her ne hikmetse başka bir kız arkadaşı ile başka bir erkek arkadaşlarının evine gidio kalıyor. O erkek birkaç hafta sonra buna gelecekmiş. Diğer kız ile birlikte. O çocuk ile yıllardır arkadaşız ailemiz biliyor diyor. Ama ne hikmetse ben evine geleyim dediğimde olmaz diyor. Sana güvenmiyorum diyor.
Ama ayrılırsamda yalnız kalmaktan korkuyorum. İyice kafayı yedim. Yedekte birisini bulsam bunu hemen şutlayacam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
onu istedigini bu kadar belli etmesen diyorum boylelerini surundureceksin catir catir bi de su yonden bakalim sen baya bi isteklisin galiba mesela ailesi olsun olmasin bu kizin evine gitsen birden dalmak isteyebilirsin belki diye endiseleniyordur belki canm
mesele evine gitmek degil. bana 1 fotografi bile cok goruyor. fotograf at diyorum. onceki fotograflarimiza bak diyor. ama kendi canı bir şeye sıkılınca bana dünyayi zehir ediyor.
sana baya toksik davranmis gormuyo musun hala bununla devammi seni bulduguna sukretsin o kadae ilgileniyosun ozluyosun foto da istiyosun
ben gercekten seviyorum. ama bana istedigi gibi davraniyo. surekli bu durumun farkindaydim ama hala devam ettim. tum kabahat bende. ayrilmak en kolayi. bunun bana yaptiklarinjn bedelini nasil ödetirim
bak onu hic arama sorma ararsa da acma israr ederse mesgulum daha sonra ara ben geri donemem de kudurur delirir bak 🤣 meraktan da catlar ne oldugunu bilmedigi icin
yani kisaca köpkk cekeyim. onu yapamiyorum ben pek. bende merak ediyorum. ama yazmayacam arayip sormayacam. mesaj atarsa ararsa duz cevaplar verecem. kendine gelsin
heh bak. ayy bu kizin yaptiklarini otomatikman benim bile sana yapasim geldi hatta az bile yapmis dua et. o kadar degerrr verilirr miiii kendine gelll. merak etmeni kiskanmani kullaniyor seni surundurecek sozde belki simdiden arkadandan arkadaslariyla beraber alay bile ediyordur seninle belki de edecek veys aklinda baska biri var sanki bu kizin... dur... bu kiz ikilemde...
sezgisel olarak aklima gelen her sey dogru cikiyor. en baslarda telefonuna bakmama izin verirdi. sonradan hic izin vermemeye basladi. muhtemelen baska birisi var. ben bunlari hakedecek hicbir sey yapmadim
sorunu kendinde araman hata zaten ama bi hatan var ona fazla deger vermissin o da seni elde goruyor iste bak
neyse artik oluruna birakacam. bir intikam dusunme vakti geldi tekmeyi basmadan önce
neler geciyo aklindan ayyy soyle soyleeeee nolurrrr
parasal anlamda borc alip vermiyim desem. çulsuz cebinde parasi yok. gözüne baka baka baska birisi ile olurum heralda
ayyy keske benim senin gibi bir sevgilim olsaydi canimmmm🤗💯😊 aaaaah ah... bir de her yonden destekliyorsun onu... seni cidden haketmiyormussss o kizzz! simdi seni cok daha iyi anliyorum caninin nasil sıkıldığını icinde ne firtinalar koptugunu, ne tür şeyler hissettiğini, kalbinde oturan o ağırlık hissini, acıyı... Allah yardımcın olsun gönül işleri aslında o kadar da ciddiye alınmamalı... Kızlar çok... bak cidden dolu 😊 umutsuzluğa asla kapılma ayrılırsan eğer unut gitsin başkaları daha iyi gelebilir sen kalbini dinle ve surekli dua et olur mu? Ben senin için dua ediyorum bak..😊🙏Allah seni serlerden kotuluklerden seni uzenlerden fesatlardan cekemeyenlerden korusun🤲 Yolun bahtın açık olsun gepgencecik erkeksin sana bir kız bakmasa 10 kız bakar kafana takma sakınnn hiçbir şeyii canımm lütfeeeennn🙏😔
cok teşekkür ederim moral desteğin için. iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim. dün akşam yazdı niye cevap vermiyorsun başına bir şey mi geldi korkuyorum diyo. bende ona bile cevap vermedim. bundan sonrada ararsa dönmeyecem mesaj atarsa dönmeyecem. yolda denk gelirse görmezden geleceğim. yani kısaca hiçbir şey söylemeyeceğim. en iyisi bu sanırım. bana karşı böyle bir hareket yapılsa baya bozulurdum. o da bozulacak muhtemelen. zaten numarasını bile sildim. her şeyini sildim. tüm fotoğrafları filan.
1 gundur mesajlarina cevap vermiyorum. hala yaziyir nerdesin iyimisin diye. cevap vermemeye devam edicem. kendine gelsin. yolda gorsemde gormezden gelmeye devam edecem
iyi yapiyorsun devamm
Sana güvenmiyorum dediğinde zaten senden ayrılmış, çoktan yalnız kalmışsın bile. İşi sen resmileştir, sana güvenmeyen biriyle olma.
direkt olarak ayrilmak en kolayi. beni terk etti 1hafta sonra kendi geri geldi. zaten kabul eden bende kabahat
Nefret ettiğin biriyle olman saçmalık zaten ayrıl gitsin
Saçma bir düşünce hem böyle birine tahammül etmek hem de birini yedekleme düşüncen.. Yol ver gitsin illa karşına düzgünü çıkar
Kıza çok değer vermişsin sana saygısını kaybetmiş sal gitsin
İkinizde tam denginizi bulmussunuz
neden boyle soyledin anlayamadim tam olarak.
Sen zaten yalnızmışsın
sürekli tek taraflı ilerletiyormuşum gibi geliyor. Etrafımında onayı ile doğruladım bunu
Aynısını yap
oyle davranacagim bundan sonra. bunun hakettigi sey o
Aynen bro