İçim içimi kemiriyor sizce ne yapmalı?

Sevgilimden ayrıldım. gecenin bilmem kaçında napıyorsun diye mesaj attı gece görmediğim için sabah günaydın mesajı attım CEVAP VERMEDİ. Gün içerisinde çevrim içi ama bana dönüş dahi yapmadı. Aynı gün İyi geceler mesajı attım iyi geceler diye cevap verdi ve bunun üstüne 1 ay boyunca mesaj atmadı. bir ay sonra dayanamadım (aşırı sinirliyim bu arada ) Nasılsın öldün inşallah diye mesaj attım şükür daha yaşıyoruz diyor. Allah saglık sıhat versin dedim 'amin' dedi ve biz bir daha konuşmadık. Ve ben salak neden böyle bir şey yaptıgını o gün sormadım bir isteksizlik geldi son konuşmamızdan sonra ama şu an içim içimi yiyor neden böyle yaptı diye merak etmekten. Bu olayın şu an dank etmesinin sebebi o zman dan bu güne tam 2 kişi ile konuştum benden hoşlandıklarını bile bile ama gözünün üstünde kaş var der gibi bahanelerle çocukları atıyorum başımdan. ARKADAŞLARIMIN TESPİTİNE GÖRE : ben bu çocugu unutamamışım haliyle kimseyi beğenmiyor musum haklı olabilirler. peki bu çocuk neden bir anda benden soğudu. sizce Şu an mesaj atsam beni unutamadı havasına girer mi bu arada watsaptan sürekli takip ediyor bu çocuk beni belki o yüzden unutamamışımdır. eden beni takip ediyorsun falan mı desem erkekler bir akıl verin. hem cinslerim siz neler diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
watsapın yeni güncellemesinden en son kimler sana bakmış saat kacta bakmış vs görebiliyorsun. bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. :D :D :D
Güncellemeler
+1 yıl
ailevi sorunlarının olduğundan ve bir çok kişi gibi beni unuttuğunu aklına gelmediğimi söyledi. şu nazardı bedduaydı olaylarına çok inanıyor. beni üzmek istemediğini bu yüzden benle konuşmadığını söylüyor.
İçim içimi kemiriyor sizce ne yapmalı?