Son bir kaç aydır kendimi çok kötü hissediyorum, önceden zevk aldığım şeylerden şu an hiçbir şekilde zevk almıyorum. Bir çöküş yaşıyor gibiyim. Sizce ne yapmalıyım? Bir psikoloğa görünmek istiyorum ama ailem buna şiddetli bir şekilde karşı...
Bunalım bana da zaman zaman uğrar göz kırpıp kaçar. Ama mental bir çöküş içerisindeysen naçizane fikrim, ailen ne derse desin psikoloğa görün.
Bana psikologlar öcü gibi geliyordu. "Gayet iyiyim, sadece depresyondayım neden gideyim?" diyordum. Annem "Bir seans al, sonra istersen bir daha gitmezsin" dedi. Ama iyi ki o şekilde yönlendirmiş. Hayatımın bir döneminde gittim. Orada öğrendim ki 7'den 70'e herkes gidebilir. Bunda gocunulacak bir şey yok. Sadece dert dinliyor olarak da düşünme. Öncelikle hiç tanımadığın birine içini dökmek bir nebze rahatlatıyor. İkinci olarak vereceği tavsiyelere gerçekten ihtiyacın olabilir.
hemen hemen her insanda olan bir şey bu durum, helede senin yaşındayken. bunalıma girdiğin zaman derin derin nefes al tut bırak ve bu geçecek bir şey olmadı de içinden emin ol baya rahatlayacaksın.