Çok kırgınım inanın... Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, benim 6 yıldır çok samimi bir arkadaşım var (kız arkadaş), yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, gerçekten çok seviyorum ama çok kırıldı. Önce sizlere onu tanıtayım: evde yediği önünde yemediği arkasında, ev işlerine asla elini sürmeyen, her şeyi annesi yapar, uzun uzun uyuyan, genelde onun keyfi istediği zaman buluşurduk, ama tabi her zaman değil, bazen de benim istediğim zaman ama genelde ben ne zaman arasam buluşalım desen "çok iyi olurdu ama uygun değilim" derdi..uygun olmadığı günlerde olurdu elbette ama %90 böyle mi olur? zaten çalışmıyordu iş aruıoyordu ve hep evdeydi yani..sonunda bu yıl işe de girdi çok şükür..3 haftadır görüşmüyorduk, 3 haftada 5 kez en az buluşalım dedim aam uygun olamadı bir türlü..sonunda doğum günüm için sözleştik ben ondan haber beklerken beni akşam arayıp "abimle sinemadım yarın da iş var hazırlıklarım var canım yapmam gereken özel sektör beni anlarsın" vs dedi..cok bozuldum ve bir mesaj attım kırgınlığımı gösteren o günden sonra ne bir arama ne bir mesaj..hiç bir şey yapmadı..ne kendini savundu ne de özür diledi..4 hafta oldu..inanamıyorum öyle üzgünüm ki..

NOT: aramız gayet iyiydi yani bir problem vs yoktu, telefondan çok iyi ydik, ama beni ektiği günden sonra benim attığım mesajdan sonra bir daha dönmedi bana..(ben gayet normal bir mesaj attım. "her nolursa olsun madem sözünde durmayıp buluşmayacaksa abisiyle sinemaya gideceklse bunu bana gündüzden söylemesi gerektiğini" vs yazdım...)

Çok kırgınım inanın..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ne yapayım? aramıyorum zaten ben de 4 haftadır..o mesajdan sonra.. Sizce doğru mu yapıyorum? Acaba diyorum haksız olduğunun farkında da aramaya mı çekiniyor, çünkü ben ne olursa olsun bugüne kadar onu hep arardım asla tavır yapmazdım..İlk kez duruşumu hiç bozmadım ama araya bayram girdi orda en azından bir mesaj 8toplu mesaj dahi olsa) atsaydı ben yine 2 adım giderdim..of of..
Çok kırgınım inanın... Ne yapmalıyım?