Soru başlıkta canlar
Evet kıskanırım
Hayır kıskanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yaşlar yakınsa ilgi duyabilir gönül bu otana konar b*ka konar
haklısın
Kıskanırım
neden
Çünkü kim olursa olsun potansiyel tehdit unsuru benim için, babam bile. İyimser olmaya gerek yok. Herkes dü*zmek için fırsat kolluyor birbirini. Sevgilime mi yapmayacak, kardeşim olsa bile güvenmem o da yapar. ruhun bile duymaz.
bende senin gibi güvenemiyorum kimseye kardeşim bile olsa
En iyisini yaparsın bak. Güvendiğin an, bil ki arkandan bişeyler dönüyordur, yeminlen ruhun duymaz. dikkat et
hayat bana kimseye güvenmem gerektiğini acı bir şekilde öğretiyor zaten
Bu düşüncelerinden vazgeçme, böyle devam et.
haklısın güvenmeyince yanılmış dahi olsan birşey kaybetmesin ama güvendiğin an belki de sırtından vurulursun
Aynen öyle, güvenmemek en iyisi, sadece güveniyor mus gibi yaparsın olur biter. Ama gerçekten güvenip ipleri bıraktığın gün sen bitersin. Benim de bu konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar
teşekkür ederim tavsiyelerin için..
Rica ederim iyi akşamlar 💐😊
Sana da iyi akşamlar 😀
Cevap
2Cevap
Kıskanmayan gevşektir
neden😀
Sevgilinle bir kızın sıkı gıkı olmasıyla aldatmak neredeyse aynı
Birini sevmeden anlamazsın
yani kardeşin de olsa kıskanır mısın?
Güvendiğim biriyse belki ama önce ilk bişey demem arasındaki mesafeyi tartarım ikisinin arasında ki kızda güvenilir sadık bir dost ise çok ileri gitmemek şartıyla konuştururum
dost değil senin öz kardeşin
Öz kardeşten kıskanılmaz ama aralarında ki mesafeyi ölç tart bacısıyla aldatanlarda çok
mesela çok samimilerse senin öz kardeşinle rahatsız olur musun?
Enişte baldız gözüyleyse sıkıntı Yok birbirinin içine düşecek gibi uzun bakılmalar varsa çekerim ikisinide köşeye
asla olur mu hiç kardeş bu kan can
çok samimi olsalar?
tatlım ergen bir çocuksa ilgi duyabilir ama yetişkin bir kadınsa ilgi duysa dahi bunu bastıracaktır. çünkü kardeşine kimse kolay kolay yanlış yapmaz.
belli olmaz
o zaman o kardeşler arasındaki kardeşlik bağı zayıftır. bizde sağlam.
Kardesmi sevglmden kiskanrm o km ki
Niye kıskancam o kadar mall değilim
o kadar da değil
kıskanmam kuzum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar