- Aşk hayatınızda mesafeler, zorluklar, engeller sizi ne kadar etkiler?
Kendi Fikrim: Zorluk çekmeden hiçbir şey elde edilemeyeceğine inancım tamdır. Çünkü "Sert rüzgarlar, yüksek dağlarda eser".
#Rien #AşkHayatı #Sadakat #Güven #Zorluklar

Zorluk seviyesine göre değişir. Mesela erkek gururumu rencide etmediği sürece her zorluğa göğüs germeye hazırım. Tabii sevgilimi de unutmamak lazım acıyı ve tatlıyı birlikte anlamak ve paylaşmak gerekir.
Zamanında herşeyi göze aldım aşk için. Ama anladım ki hepsi boşmuş. Vardır dedim bunda da bir hayır,,,
ben son ana kadar göğüs gericem çünkü sonumda büyük bir mutluluğun olduğunu biliyorum
Mutlu Sonsuz oluruz onunla inşallah 😊
#İsimsizRomantikAdam ❤ #İsimsizRomantikKadın
Her türlü zorluğa göğüs gerebilirim fakat tek taraflı edilen bir mücadelenin o ilişkiye bir faydası olmaz. Benim göğüs gerdiklerime o da göğüs gerebilmeli.
Cevap
6Cevap
Hayatımın en berbat dönemlerini yaşıyorum ama vazgeçemiyorum fazlasıyla gerdim. Hatta o da farkında ama artık psikolojim bozuldu tükendim. Gücüm kalmadı. Hayatımı mahvettim ne yapacağımı. Bilebilsem
Hayır beklemiyor. Elimi çok açtım. Onun için çok şey yaptım. Karşılığını isteyin diyor ama hiçbir şey yapmıyor
İstiyorum. Kim istediği şeyi dilde ister ki.
annemi karşıma almıştım bir ara ama değmiyor :D bir daha asla :D
Evet, her zaman savasan taraf ben oldum iyi bilirim...
En ufak hatadan en buyuk tartismalara, hic vazgecmedim hep savaştim amma velakin tek taraflı savaş nereye kadar? En sonunda yoruldum, karsi tarafinda destek olmasi şart..!
(Şu an ayriyiz) :'((
tabii ki dostum yoksa o duygu aşk olur mu? çıkar menfaat üzerine kurulan hiç bir ilişki aşk, sevgi, dostluk, arkadaşlık değildir sadece çıkar ilişkisidir. Zoru görünce kaçmak nedir abi ya aklım hiç almıyor mücadeleci olmak lazım ;)
Aşk hayatım olsaydı, her türlü zorluğa göğüs germeye hazırım diyebilirdim :/
gererim mesela suanki sevgilim kanser hastasi ve sirbistanda yasayan bir sirp daha resim de gondermedi ama birbirimizi seviyoruz onemli olan da bu
Her zorluğa göğüs gererim de ama gecenin ikisinde duvarın dibine çöküp "ben nasıl dayanirim rabbim" diye ağladığımda oluşan yarami saramiyorum
Tek başına savaşmakla olmuyor. Karşı tarafta savaşmalı ben çok direndim ama o en küçük olayı gurur yaptı. Ama gene de gererim pes etmem.
duygularımdan vazgeçmem, ama eyleme de geçmem öylece dururum nasıl olsa biter bu duygular diye düşünürüm. tek taraflı olmaz bir de karşıdakinin de çabası önemli.
Germem... gelene eyvallah gidene anında güle güle. Arkama bile bakmam... Bitmiş bitmiştir.
Aynen ama karakterimi kişiliğimi değişmem.. Mucize olmasa da olur. Dertsiz başıma dert alamam, sırtımda asalak bir erkek besleyemem. Olmasa da olur yani.. Öylesi olacağına hiç olmasın.
Ortada ihanet yoksa ve birbirimizi sevdiğimize inanıyorsam her türü savaşırım.
Yeterince zorluk yasadim. Bundan sonra kim ne derse desin, her seyin kolayini istiyorum.
Zorluğun kriterine göre değişir bu ama dayanıklıyımdır👍🏻
bütün zorluklari göze aldim vazgecmedimde ne oldu dahada umursamadi beni affedilmeyecek hatasinida affettim ama affettigimle kaldim degmedi 😒keske affetmeseydim gururumu ayaklar altina aldim
Evet. Hep gerdim zaten. Bu yüzden ben kalmadım artık..
Her zorluğa göğüs gererim ama tek bir davranışına ya da sözüne vazgeçerim
Aşk gibi aklı zehirleyen bir duygu için herhangibir zorluğa katlanmak mantıklı gelmiyor bana
Kesinlikle çok doğru düşünüyorsun. Bence sevdiğin kişinin bir gülüşü bütün zorluklara değer...
korkuıyorum az önce uğradım zaten sevdiğim kişi instagraman bir kızı taki p eediyo gıcııııııııııık ( çok kıskançım )
Olabildiğince ama bazen cidden zor geldiği oluyor.
dun baska bugun baska abe sokayim ben Boyle aska der cekip giderim😂😂😂
En güzel aşk zor olandır
Aşk hayatım yok 😁 hiçbir zaman olmazda
Zorluk olmadan ne hayatın ne de aşkın tadı olmaz😊
Bu gibi şeyleri bilmiyorum
Seviyorsam sonuna kadar
Gererim de işte tek başına olmuyor
aşk hayatım olsaydı gererdim.
gererim yeter ki buna değsin
hiç kaçadım kardeşim..
Evet, kıymet bilmiyorlar tabi..
Hayatım yeterince zor, aşkın da zorunu istemem