İlk buluşma da eli boş gitmek mi normal yoksa bir çiçek almak mı? Erkekler açısından.
Eli boş gitmek en doğrusu.
Bir çiçek almak en doğrusu.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşma diye bir şey yoktur. Sağlıklı bir ilişkinin ilk buluşmasına zaten beraber gidilir. Onun dışındaki herşey çok sakattır. Gidip ne konuşacağın da başka bir dert. O yüzden ilk buluşmaya gitmedim gitmem. Benimkiler hep son buluşma oldu
Keşke herkes ben gibi olsa 😊😎😎😎
bence boş gitmek. çünki ilk buluşmaya çiçekle gidersen ondan sonraki buluşmalardada ister götürmediğin zaman "hatırlıyormusun ilk buluşmamızda bana çiçek almıştın" der ve ekler "bana hiç çiçek almıyorsun yoksa beni sevmiyormusun" ayıkla pirincin taşını artık
Mantıklı :D
Çiçeği neden bu kadar seviyor kadınlar anlamış değilim. Eli boş gelse bile umursamam ben güler yüzle çiksin karşıma yeter :)
Bu erkeğin karşısındaki insanı ne kadar önemsediğine ve gelecek hakkında ne kadar ileri seviyede düşündüğüne bağlıdır.
Cevap
36Cevap
Ilk buluşma adı üstünde ne alabilir ki bu kadar da eşya sevdalısı olmayın.
Gerçekten seve birine sevdiğinin gelmesi kadar güzel ne olabilir.
Bu niyetle beni bekleyen biri olacağını bilirsem Acar Marka Kol Saati alırım ya da Şahin Sucugu alırdım. 😂😂
Eğer öncesinde karşı tarafı tanımıyorsan eli boş gitmek daha makbûl... çünki bu bir tanışma faslıdır... olmazsa alınan hediyenin çiçeğin bir manâsı kalmaz... ama bir müddet telefonda olsun sosyal mecrada olsun azda olsa konuştuysan ufak bir demek götürülebilir...
Buket değil tabi, tek bir çiçek ya da başka ufak maddi olarak değersiz bir hediye nezaket göstergesidir. çok törensellik yaratmadan ufak bir iltifatla verin. güzel bişe.
Bana kalırsa, romantik erkeklerin çiçek alması gerekir. Hani bu romantiktir, belli eder.
Diğerleri odundur, genelde de öyle takılırlar hep.
Özel gün hatırlamazlar, doğum günü bilmezler.
Gül alırsın şöyle kırmızı, ne güzel sevinir sevdiceğin.
İlk buluşma da bir şey almaya gerek görmüyorum. Bu demek değildir ki hiçbir zaman hediye alınmayacak. Sadece gereksiz buluyorum. İkinci görüşme de olur. İleride daha değişik sürprizler gelir. Yavaş yavaş çıtayı yükseltmek en iyisidir.
ya bokunu cikarmayin ne cicegi... sonra popisleri kalkio o beni sevio ben kacayim benim dediğim olsun her önemli gunde hediye alsin vs vs sacmasapan light erkek olmayın citayi aptal yerlere cekmeyin Eyy erkekler!!!
çiçek. istemem ya başka bisey alsin çikolata mesela
Kalbi doluysa, Elinin boşluğu doluluğu pek farketmez. Ama yinede önüne 1 kamyon gül dökmekte fayda var ;)
Çiçek nedir ya çok sıradan, daha sıradışı şeyler tercih ederim.
Çiçek almak mantıklı fakat çiçeği nereye koyucak kız :D
eli boş git gitmeli sonra alılıyorlar hanımedendiler...
bu millet hangi sosyal medydan düşürüyo böyle a*mk buluşan buluşana bir bize denk gelmiyo
eli boş gitmek tanımadığın bir insana fazla ilgi gösteriyorsa altında başka bir şey vardır
Boş gitmek makbuldür yavsaklik için alınabilir ama seks önemli bazı insanlar için.
İlk buluşma yahu. İkincisi olabileceği bile meçhul. Çiçek falan almaya gerek yok.
ne çiçeği ya böyle icatlar çıkartmayın ilk buluşmada 😄
niyet önemli bnce ama boşu makuludur sizi daha önceden tanımıyorsa.
Ilk bulusmada ele mutlaka birseyler almali
Ben bir tencere sarma yapıp götürüyorum
çiçek ne ya ilk buluşmada dur daha bismillah
İlk buluşma da çicek her zaman alınmalı
Bana Çiçek alınmasını isterim ;)
Eli boş gitmek normal, çiçek almak çok abartılı
buluşmaya geliyorsa bu da birşeydir.
Elın bos gıt ılk bulusmada
Elimi Kolumu Sallayarak Giderim İlk Buluşma
çiçekle gitmek daha iyi bir secenek...
Ben gidiyorum ona yeter ne çiçeği
çiçek alırsan daha güzel olur
Ne gerek var ki bir şey almaya
ben almıştım çiçek :D :D
Eli boş gitmek 😇😇
Cicege gerek yok buluşacağım kişiyi gorucne herseyi unutcam zaten
umarim iyi bir insan ile buluşursun
Aslında bana intens alsa hayır demek😂
intens alacak parası yoksa :'(
Ben ona alırım
Helal
Konuşmalarımızın hatrına yaz veya ara.
ilk buluşmada gerek yok
çicek mutlaka alınmalı
Çiçek alınır ama abartı olmayacak.
Ne bise alcam mk oldu
Ben hiç birşey almadım
Bir çiçek almak en doğrusu
Çicek mi askdsaj saçma
Çok seviyorum seni. Ne olur ara veya konuşalım.
Cicek
hadi kapat artik
çicek alınmalı
Aradaki shbete bagli
gereksiz
yeterki gelsin :D
al ak
eli boş
Çiçek iyi olur
Çiçek iyi
tek bir çiçek olur
cicekk