Beyler buluşmaya giderken çiçek alır mısınız?
Ve kızlar ilk buluşmaya çiçekle gelen birisi hoşunuza gider mi?
Ve kızlar ilk buluşmaya çiçekle gelen birisi hoşunuza gider mi?
Eski sevgilimle annesi yüzünden ayrılmıştık 1 yıl bizi görüştürmedi biz telefonda gizli gizli görüşüyorduk. Bir yıl sonra onun yanına gittim elimde çiçekle. Neyse ayrıldıktan sonra benim onu izlediğimi fark etmedi çiçeği anne korkusundan çöp tenekesine attı o gün zaten bu çiçek olayından nefret ettim. Bir insana jest yapmanın farklı yolları var.
O çöpe atmış ama ben atmazdım neden atiyim yani tabi farklı görüş açısı. Ama güzel yapmışsın sen yine de çiçek alarak
Evet 2 tane bulışmam oldu ikisine de çiçekle gittim. İkisinin dr çok hoşuna gitmişti.
Ne güzel bence bu imce bir düşünce. İlk buluşmada ki izlenim önemli
*ince
Almadım 🤷♀️ öyle ince düşünecek biri çıkmadı 😂
İlkinde tek bir adet süslenmiş gül idi. Aslında ilk buluşma dan çok bi özür gezisi bahaneli ilk buluşmaydı. Çiçek ye özür bahanesiyle vermiştim. Saçını kestiğini farketmemşştim de 😅😅. İkimcisi de kucak dolusu papatyanın içinden çıkan 3 kırmuzı gülün ortasından çıkan daha büyük tek bir kırmızı gül buketi idi. O da süslenmiş olarak. İkisi de olmadı ama ilkiyle geçirdiğim zaman için kendisine çok minnettarım. Hala görüşürüm kendisiyle ara sıra arkadaş olarak. Biz sevgili olamadık belki ama bi çok sevgiliden çok daha iyi kalitede arkadaş olduk bence 😊. İkincisi de ne siz sorun ne ben anlatayım o baya kötüydü iyi ki olmamış. Öyle işte 😃😃
Bence çok güzel bir jest başıma gelmedi hiç ilk buluşmada çiçek almadım ama isterdim
Benimde çok hoşuma giderdi ama benimde başıma gelmedi 🤦♀️😂
Eğer ileride buluşacağım kişi bunu görürsen nolur çiçekle gel ilk buluşmaya lütfen
Duyrulur 😂
Tamam çiçekle geleceğim
@ömrümüyediniz istek attım size
😂😂😂
😂😂 ben hesabımı bulan flörtüme ithafen demiştim pardon
Şaka benim ki ciddiyetlik bişey yok knk
( ciddiye almamıştım zaten dalga geçiyoruz şurada yahu)
@ömrümüyediniz benim. njyetim zaten seninle. flort etmek değil sadece karşılıklı takip istedim 🤣
@burak3340 ben kimseyi takip etmiyorum kusura bakma kfkfkf
@ömrümüyediniz korkuyorum ben svvsvsvdvd
@ömrümüyediniz neden takip 4din dedigimi anladiniz umarim
@hayaltamircisii kfkdldmdlfk neden be
@burak3340 hayır anlamadım
Hayır kalsın
@ömrümüyediniz aldatıldım 5 yıl önce ondan beri inanmıyorum kimseye korkuyorum yani tekrar öyle kırılmaktan
@hayaltamircisii senin adına üzüldüm umarım birgün bunu aşarsın
@ömrümüyediniz inşallah
Cevap
8Cevap
İlk buluşmaya bir gülle gelebilir kocaman buket yerine gül uzatmadı daha cok nazik ve ilk buluşma İcin kibar gelir bana 😊
Olmaz gibi 😀 her buluştuğuna çiçek veriyormuşsun algısı yaratır ve özelliği kaçar.
Selam, almam ya itici görürüm.
Benım gitmes ben mezarlkmym
@cCangema genc adamım öpüüşşün benımle
alırım
Gider evet.
sizce ne tür çiçek alınır
Papatya olabilir gül olabilir bilmem herkesin kendi zevki
Bence ilk buluşma için papatya en iyisi
Alınır tabi
Gitmez çikolata alsın daha güzel
Gitmem
Almam