Bence saçma olur ya. Bütün gün elinde çiçekle mi gezeceksin. 🙄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence saçma olur ya. Bütün gün elinde çiçekle mi gezeceksin. 🙄

@Bynarcos senin götüreceğin yemin ederim böyle bir şey olur " Canım kendim " buketi 😂 egolusun yaa o bakımdan 😂😂
Tabiiki 👍😂
Bizde Narkos'a çelenk yollayalım 😹.
@DedektifMinnie Aaa çelenk mi çok ayıp adamın ölmesini ister gibi oluruz @bynarcos bizi gömer 😂 can çekişirken yollariz ama çiçek sepetinden bir tane şöyle dallı budaklı birsey 😂😂
@DedektifMinnie Bizde dostmuyuz düşmanmıyız belli değil 😂😂
Ben gıcığım ona çelenk yollayacağım 😹. Ay birde şu afrikalıları tutacağım 😹.
https://m.youtube.com/shorts/0KRRihkZkF0
@DedektifMinnie ooo yakışır 👍👍😂
@DedektifMinnie Allah affetsin güldüm 😂 bende şöyle bir mevlüt okutayim diyorum üzerimizde hakkı var nede olsa 😂😂🙈🙈
Kına da yakalım 😹.
Bu ortamda nasıl ciddi kalmışlar 😹
@DedektifMinnie ahh ahh ne sen sor ne ben söyleyeyim acıları çok büyük oyuzden 😂😂
Helvayı da göbek atarak mı dağıttılar acaba 😹?
@DedektifMinnie bunlar olabilir 🤣 onlar üzüntüden ne yaptıklarını biliyorlarlarmı Allah aşkına 😂😂
Haklısın, depresyondalar şu an 😿😹.
Allah iyiliğini versin yorumlara çok güldüm.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 haha dimi 😂 ama @Bynarcos bize sinir oluyor birgün bizi dövecek ama ne zaman Allah bilir 😂😂 onu gördüğümuz yerde kaçsak iyi olucak 😂
Eyvah yakalandık 😂🙈🙈
Off kafes dövüşüne de milleti davet ediyor. 2 kadın biz onu döveriz. Nerede bizim çantalarımız 😹?
@DedektifMinnie kafes dövüşü mü 😂 yaa sen beni genç yaşta öldürtmek mi istiyorsun , bacak kadar boyum var zaten adam bana bir koysa sinek gibi duvara yapışırım 🤣 beni yerden spatula ile yerden kazırlar artık 😂 bence sen tut onu ben çekirge gibi zip zıp zıplayıp vursam o nasıl olur 😂. Ya bir hayel ettim nasıl oluruz diye ayy benim bir gülmem geldi birde hava atarız bir gün yine böyle kafes dövüşündeyiz filan 😂
@r_engarenkyollar nasıl törendi öyle hiç unutmayacağım.. 🤣🤣
Ay senin gibi kadına kıyılır mı tatlım.. 😍❤️
@r_engarenkyollar ben de kısa boyluyum ama ne demişler g. tü yere yakın olandan korkacaksın 😹. Sen bir Osmanlı tokadı atsan Narcos ringden uçar 😹.
İlk buluşmaya çiçekle gitmek gereksiz bir hareket olmayabilir, ancak bu kişinin kişisel tercihine ve ilişkinizin dinamiklerine bağlıdır. Çiçekler, genellikle güzel bir jest olarak kabul edilir ve samimiyeti gösterir. Ancak bazı insanlar bu tür jestleri fazla abartılı veya uygun görmeyebilir. İlk buluşmada çiçek getirmek, karşınızdaki kişinin bunu nasıl algılayacağını göz önünde bulundurarak düşünülebilir. Yine de, samimi ve düşünceli bir hediye olarak çiçek, doğru kişiyle olan ilk buluşmada hoş bir izlenim bırakabilir.
Cevap
36Cevap
Gereksiz bir hareket bence ama sevgiliyle ilk buluşmaysa olabilir.
Bence İlk buluşmaya çiçekle gitmek gereksiz bir hareket değildir.. ben de sevgilim olsa ya da flörtüm olsa ilk buluşmaya mutlaka elimde çiçek çikolata ve yüzük ile giderdim tabi ki de.. bu centilmen ve romantik erkek olmanın ilk adımıdır benim için..
Bence hoş bir hareket olur gadası
İlk buluşmada çiçek abartılı değil. Çok nazik ve güven veren, kâlbi ısıtan bir hareket. Ben ilk buluşmada erkeğin bana çiçek almasını mutlulukla karşılarım ama tek şartım bunu yapmak o erkeğin mutlaka içinden gelmeli.. Stratejik olarak çiçek alan erkeği derhâl anlarım ve soğurum..
İlk buluşmada olduğu için büyük bir çiçek gerek yok bir tane bile gül yeter veya bir tane papatya olabilir kızın kulağına koyar, küçük bir hediye. :)
Yemek veya işe yarayacak bi şey getirsin daha iyi ahdsh
Bence çok güzel bir hareket ilerisi olmayacak olsa bile yüzünü gülümsetir
Kızlar da küçük bi hediyeyle gidebilir bence
İkinci veya üçüncü buluşmada mümkündür. Elinde gezmek yerine buluşma yerine en yakın çiçekçiden almak daha mantıklı
Icinden gelerek getiriyorsa bir dal cicek degerli bir hareket olabilir. Ince ruh gostergesidir.
Cicek goturmek lazim diye gotururse, hele koca bir buket, bende oz kulltur yok, populer kulturde ne pompalandiysa o var anlamina gelir.
Bu arada erkegin kadina goturmesi durumunu varsayiyorum.
Erkege ilk bulusmada illa birsey goturecekseniz yenebilir birsey olsun.
Gereksiz bir şey. Karşındaki kadın senin saygını kazanmalı ki ona çiçek alabilesin.. yemek ismarlarsin falan da belki de o akşam başka bir erkekle yatağa girecek, seni erkek arkadaşına hava atmak için kullanıyor belki, niye ona çiçek alacaksın ki direkt?
İlk buluşmaya çiçekle gitmek, kişisel bir dokunuş ve nazik bir jest olabilir. Gereksiz değil, ama kişinin tarzına ve buluşmanın atmosferine bağlı olarak değişebilir. Eğer samimi bir jest olarak görüyorsanız ve karşınızdaki kişi de bu tür şeyleri takdir ediyorsa, hoş bir hareket olabilir.
İlk buluşmaya saçma olur ama eğer ikinci buluşma olacaksa çiçekle gidilebilir.
https://images.app.goo.gl/PHHPxK2PbwNvyLdT7
Ben geldim sen neredesin
😱 bir buket cesetle mi geldin.
Neden saksıda almadın 🥲
Ama çiçekler ölmesin 🥲
O zaman olur 😊 yok yere öleceklerine midemiz şenlensin ehehehe
Merhaba ilk buluşmaya çicekle gidilmez. Sevgilinize çicek götürebilirsiniz. Çicek maneviyatı simgeler. Daha hayatınızda ilk kez baş başa buluştuğunuz bir kadın neden sizin maneviyatınızı hak etsin ki?
Düşünceli biri olduğunu gösterir ama paragöz erkekler bunun lafını eder tabii
Haydaaa
Öyle ama balık baştan kokar
Kocaman bir buket değil de kibar zarif bir tasarım sıkıntı olmaz. Elinde gezdirecek olan hatun kişi, onun adına düşünüp karar verilmesine gerek yok
Yani olmasa da olur benim için. Çiçekleri severim ama olay çıkartacak kadar düşkünlüğüm yok. Onun yerine bir kitapla gelmesini tercih ederim.😃
Ay tabi hiç sevmem yazık o çiçeğe verilen paraya cidden.
Bira poşeti içine koyup gezmek serbest mi? Ona göre cevap verecem 🤔
Arkadaşım görücü usulü görüşmeye gittiğinde karşı taraf elinde çiçeklerle gelmişti çokta hoşuna gitmişti şu an evliler ve bir çocukları var. İnce düşünebilmek önemli eğer o insanı ciddiye alıyorsan olabilir ama diğer türlü gerek yok.
İlk veya belki 10. buluşma olsun yine çiçekle gitmem.
Yapmacık gelir bana.
İnsan solacak , bitecek birşeyi anlık mutluluk için kulllanir ve bunu seviyor niteliği gibi gösterme çabası içinde olur ki.
Çok ters.
Küçücük bir hediye olabilir mesela pırlanta küçücük 🙄
Onu ikinci buluşma diye düşündüm 🙄
Gereksiz değil, kocaman bukete gerek yok, küçük bir şey olur. Düşünülmesi yeter.
https://images.app.goo.gl/ZmpTG9AR5dXbFEHq5
İlk buluşmada ben
Birlikte taşırsınız çiçeği gskdbsgdb
Nezaketini göstermek için güzel bir davranış bence ama gösterişli çiceğe gerek yok
küçük anlamlı bir hediye olabilir , çiçek dalında güzel.
teşekkür :)
Tanısma buluşması ise gerek yok. Hergün çicek alan adamda sıkıcı oluyor. Anlamlı olması lazım.
Hiç gerek yok. İlk buluşmada gidersin geçersin bir kafeye oturur kahve içer tanışırsın.
Uralet
Hayır bence güzel. Ama abartılı bir çiçek olmayacak, küçük tatlış kır çiçeklerinden bir demet yeter.
https://images.app.goo.gl/ZmpTG9AR5dXbFEHq5
Neredesin yaw 2 saat oldu
Gereksiz, zamanında sevgiliye mutlu olunması için alınan hoş bir sürprizken artık ilk buluşmada bile alırım denilecek noktaya gelmiş sıradan bir hediye tabi kişiye göre değişir fakat ilk buluşma için birine bir şey alınması da saçma geliyor daha yeni tanıma aşamasındasın hiçbir şey yapmak zorunda da değilsin mutlu etmek zorunda da değilsin içten gelinirse yapılabilir ama yapılmaması taraftarıyım
Çiçek seven kadına alınır. Neden gereksiz olsun 😌 onu almayı düşünecek kadar ince düşünmemizi seviyorlar.
hayır değil de onun yerine gitsin bir kutu çikolata alsin kutuda oluyor ya
bence gayet hos ama koca bir buket degil. kucuk bi buket okaylenebilir. sahsen sevgilim/flortum bulusmada bana kucuk bi buket cicek getirse ben tum gun o bukete sarilarak gezerim. tek bi dal cicek bile cok hos bence
Gereksiz değil ama bana göre planlı veya ilk andan değil de belki gün sonuna doğru spontane, içinden geldiği an alınabilir.
Büyük ihtimal olmaz. Ama mesela, o noktaya gelene kadar ilişki bi şekilde oturmuştur da, bi ilk görüşmeye kalmıştır iş, evet olabilir
Niye gereksiz olsun? Çiçek almanın zmnı mı olur? Hoş güzel bir ekti bırakmak istiyorsa bence gayet tatlı bir hareket olur
Yoo gayet naif bir hareket. Buluşmaya araba ile gidileceğini varsayarak gayet hoş bir hareket diyorum.
Benim çiçek sevdiğimi bilen bir erkek, ilk buluşmaya çiçekle geliyorsa, benden artı puan alır.
Yani gereksiz değil de senin de dediğin gibi ilk buluşma da belki bir sürü mekana gideceksiniz. Biraz elde taşıma durumu olabilir
tatlı olabilir ama ben ikinci buluşmada almayı daha çok isterdim ilk buluşmada ölçer biçerdim ona göre ikinci buluşmayı sağlarsam her şey güzel gidiyo demektir benim için
İlişkinin seyri belli olmadan bence gereksiz.
çiçekle gidilmez zaten gittiğin kişi çiçeklerin en güzeli
Hayır gereksiz bir hareket değil ince düşünceli bir hareket olur.
Ayy bilmem ki, karar veremedim. Telefon joker hakkımı kullanmak istiyorum Kenan bey...
Buketle değil ama bir adet gül çok centilmen bir hareket olabilir bu şansınızı da arttırır
Bencede ama küçük bir hediye olabilir sonuçta ilk buluşmanın hatrına
Küçük bir şey olabilir, büyük bir şeye gerek yok zaten büyük ihtimalle çöp olacak
Hayır gereksiz filan değil aksine alman lazım öyle eli boş g*tü yaş gidilmez.
bence guzel bir sey ya hosuna gidecegini dusunuyorum cogu kisininn
Bence yapay bir hareket gibi geliyor bir tebessüm Güzel bir sohbet bir iltifat çiçek kadar kıymetli
Tek bi gül dalı yeterli olabilir
Sevdiği çikolatayı biliyorsa çikolata götürüp orada ince bir mesajı da vermıs olabilir. Her detayına hakimim gibi
Bütün gün elinde çiçekle dolaşmak. Cidden çok kötü ya. Bence şart bir şey değil. Belii gezicegiz biraz, yürüyeceğiz. Istemem ben sahsen
Gayet zarif bir hareket gezerim ben bütün gün çiçekle🙄
Evet gereksiz ve saçma
evet, birbirinizin hoşuna giderseniz ikinciye götürebilirsiniz belki. çok tatlı olur. ama yine de naçizane tavsiyem çiçek ölümlerine para vermemeniz. teşekkürler💐
ben çiçek yerine ayıcık isterim🙄😒
bence hoş bir haraket. kesinlikle kızı etkiler
Kim olduğuna bağlı..
Tanımadıgın insana çiçek alıyorsun gibi hissettirir
Evet bence hem gereksiz hem abartı. Belki minik bir papatya olabilir.😄
Gereksiz bence ilk buluşma için. Ama bi flörtümü ileriki aşamada yemeğe çağırmıştım çiçek getirmişti çok mutlu olmuştum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?