- Sevdiğin kadın için yağmur altında saatlerce ıslanabilecek misin?

Sevdiğin insanları sağlıklı düşünebilmek için ilk önce kendini düşünmen lazım ayrıca prim yapmak için sorduğun soruda başkası prim yaptı diye eksi verecek kadar bencilsen sen sevdiğin insanı düşünemezsin
Çok yağmur yağarsa arabayla giderim seviyoruz ama salak değiliz.
Yalnız bunu yaparsa sadece sevdiği kadın için değil çoğunlukla bebeği için yapmış olacak. Erkek olsam yapardım ama bebeğim için
Islanmasın ya, saatlerce falan diyorsun hasta olur filan...
Cevap
22Cevap
(erkek olduğumu varsayarak) eşim sağanak yağış olduğunu bilerek beni mevsimi olmayan bir meyveyi bulmaya gönderiyorsa evlendiğim kişiyi sorgularım. kadın olarak öyle bir durumda olsam kocami yollamam.
Sevdiğim kadın için olmasına gerek yok 2 ayda bir sağnak yağmurun altında duş alırım :D
Bu durumda sevdiğimiz kadın için değil, karnındaki çocuğumuz için ıslanmış olacağız, bu sayılmaz..
Onu taşıyıcı bir anne olarak görüp, tamamen hedefe odaklanmak doğru olmaz..
Karnında çocuk olmasa da, onun için yağmurda ıslanmayacaksak, hayatımıza ne diye yeri olsun..
O da bizim için yağmurda ıslanır, biz de onun için yağmurda ıslanırız, bu olması gerekendir..
Bir babanın veya annenin evladını ''benim kızım/oğlum, benim ben yaptım bu çocuğu, bana ait, bana ait olduğu için değerli'' diye sevmesi neyse, bir erkeğin kadını ''çocuğumun anası'' olarak görmesi, aynı manadadır.. Aynı şekilde bir kadının da erkeği ''çocuğumun babası'' olarak görmesi aynı maksatladır..
Kişi kendi olduğu için sevilmelidir, bizim çocuğumuz veya çocuğumuzun annesi/babası olduğu için değil..
Kurabildin mi bağlantıyı?
Hayatım dışarda yağmur var canın çok erik çekti biliyorum ama şimdi dışarı çıkarsam hasta olabilirim hasta olursamda hamile halinle sana daha iyi bakamam der ekşi bir erik yerine tatlı bir öpücük verir meseleyi çözerdim.
Kim eksiledi beni. :D
Beenn eksiledim her şeyin arkasında ben vardım eric komplo teorileri vol313169
kıyamam ama birlikte durabiliriz yağmurun altında 😊
#İsimsizRomantikAdam
sevdiğim kadın için parmağımi verdim kolumu kaybettim cigerlerimi bıraktım bırak islanmayi diri diri yanmaya razı gelirim.
Hamile olmasina gerek yok, islanirim ama acikcasi yagmurdan nefret ederim
Sign in the rain şarkısını sevmekle birlikte, ıslanamam, because, sinüzitim var.
ben normalde de ıslanırım ama onun için kat kat daha çok ıslanırım
Saatlerce ıslanırım sesim çıkmaz :)
Eşimin sağlığı her şeyden önemli böyle bir riske atamam onu. Arabamız yoksa bile taksi çağırtırım.
İlla ki eşim olmasına gerek yok sevdiğim kız için bile sabahlara kadar bekleyebilirim
Onunla ıslanmaktan daha güzel olan onu beklerken ıslanmak olurdu.
Artık kimseyi sevmeyeceğim ve doğal olarak da ıslanmayacağım bir kadın için
Bence ıslansın ıslanmak güzeldir
bir an bile düşünmem kardeşim..
Islanırım yanına koyim
valla eğer cocuğum istiyosa ıslansın yani
Motokuryeler var o havada gitmek saçma
Kıyamam ki ona almasın 😕
Ben istemem ya, kıyamam
evet tabiki
Severim yağmurda yürümeyi
Semsiyem var kankaaaa
Evet tabiki. Sevmek bu.