Aşk İlişkileri Yağmur şakır şakır yağarken sevgilinizle dans eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Allahim nasip et be..Şarkı bile belli;"Beklenmeyen Misafir" Yağmur şakır şakır yağarken sevgilinizle dans eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
vatsyayana76 Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. kız arkadaşımla dans etmiştim ama sadece flörtözdük 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cikma teklifi geri gelsin Yorumla
MehmetEfe06 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Şimşek çakabilir. Sakıncalı durum. Gidin evinize ıslanmayın icat çıkarmayın 😁 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yan yana ölürüz Yorumla MehmetEfe06 +1 yıl Ne kadar romantik bir ölüm. Yorumla Soran +1 yıl Tabiiiii Yorumla
MAslanBg Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Kanka cok romantiksin seni uzerler 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kime üzemez çünkü kimse yok afagab Yorumla MAslanBg +1 yıl Olur bir gun uzulme Yorumla
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ederdim ama o eder mi bilmiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eder eder , ağzını burnunu yiyebilirsin Benden izin Yorumla
dostadam Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendi bestelerimle yapıcam bunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka riske girmesen mi Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Ne zaman baba mezara girince mi 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dizilerde olur o 0 0 Yorumla
tektengelen35 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Yagmur altında öpüşmek güzel oluyor 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet ederim çılgınlar gibi. Bil bakalım ne eksik. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı ki benim hiç 0 0 Yorumla
Mazin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Bil bakalım ne eksik Ah lan kanka 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yagmur Yorumla Mazin0 +1 yıl Başka? Yorumla Soran +1 yıl Her ikis türlü işteHem yağan hem kız olan davahsba Yorumla Mazin0 +1 yıl Jdjdnsksksksks Yorumla Mazin0 +1 yıl Peki sen yağmur musun? Yorumla Soran +1 yıl Yok kanka uzaktan yakından ilgim yok Yorumla Mazin0 +1 yıl Ah be demek ki ismin tahmin edilemez bir isim Yorumla
Kayahalil1 Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Yağmurda yürümeyi çok severim dans ta ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kız arkadaşımla dans etmiştim ama sadece flörtözdük
Cikma teklifi geri gelsin
Şimşek çakabilir. Sakıncalı durum. Gidin evinize ıslanmayın icat çıkarmayın 😁
Yan yana ölürüz
Ne kadar romantik bir ölüm.
Tabiiiii
Kanka cok romantiksin seni uzerler
Kime üzemez çünkü kimse yok afagab
Olur bir gun uzulme
Ederdim ama o eder mi bilmiyorum.
Eder eder , ağzını burnunu yiyebilirsin
Benden izin
Kendi bestelerimle yapıcam bunu
Kanka riske girmesen mi
Ne zaman baba mezara girince mi
Dizilerde olur o
Yagmur altında öpüşmek güzel oluyor
Evet ederim çılgınlar gibi. Bil bakalım ne eksik.
Sevgilim olmadı ki benim hiç
Dans değil sarılır oynaşırız belki 😂
Bil bakalım ne eksik Ah lan kanka
Yagmur
Başka?
Her ikis türlü işte
Hem yağan hem kız olan davahsba
Jdjdnsksksksks
Peki sen yağmur musun?
Yok kanka uzaktan yakından ilgim yok
Ah be demek ki ismin tahmin edilemez bir isim
Edemem