Gönül sevdiğini mi güzel bulur yoksa? Güzel olmanın herkes için belli bir kuralları var mı? Güzellik genel midir? Güzellik anlayışı kişiye göre değişir mi? #minnnak :p
"Gönül kimi severse, güzel odur" diyorlar. Güzellik anlayışı kişiye göre değişir mi?
Sevdiğin insan gerćekte dünyalar güzeli değildir. Kesinlikle değildir. Adriana Lima yı beğenmeyen insanlar var mı? Muhakkak ki var. Çünkü güzellik kriterlerini kişi kendisi belirler ya da yaşadığı ortamın getirilerine göre. Onun için algındaki seçicilikle bir kadını önce beğenirsin. tanıdıkca ellerini, gözlerini, mimikleri, tebessümü, hatta yürüyüşünü ve hatta sesindeki çiçekli kelimelerini seversin. sevdikçe güzelleşir.
"Yeter artık vurma yüzüme çirkinliğimi Her gün bir kadın ağlar benim yüzümde Büyük dertler için benim ellerim Anlamıyor musun Sen sevildiğin için güzelsin bu kadar Ben sevilmediğimden böyle çirkinim" tıpkı 'Ümit Yaşar Oğuzcan'ın dediği gibi..
Gercekten sevince dis gorunusun hatta fizigin tam anlamiyla bir onemi kalmiyo beni terk eden sahisla konusuyoduk hasta olsam ona bakicagimi biliyodum yani yatalak felan sevgi baska bisey sevgi cinsellik veya flort etmek iyi vakit gecirmek degil sevince diger hersey onun yaninda degersizlesiyosa onu seviyosundur geri kalan birlikteliklerin samimiyetine inanmiyorum siz birini boyle sevincede ayrılıyosunuz gerci hala seviyorum ama gitti iste haspam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok bence sevdiğini güzel bulmaz. Yani şöyle diyim ben birine çok aşığım ama pek de yakışıklı değil yoldan geçen birine bakarsın çok yakışıklıdır senin aşık olduğun kişiden daha yakışıklıdır bunu farkedersin ama aşık olduğun kişinin yerini tutamayacağın bilirsin onun gibi bakmayacağıni bilirsin yani ondan başkasını görmez yinede gözün. Demek istediğim şey kısaca sadece yakışıklı bulursundışarıdaki herhangi birini ama aşık olduğun insan başka dır pek yakışıklı olmasa da diğerleri onun yanından geçemez
güzellik tabiki kişiye göre değişir aksi iddia edilemez ama gönül bu otu da... Da sever derler ya. Öyle aşık olucağın insanı senin seçme lüksün yoktur. aşk seni seçer. ilk görüşte aşk masalları dalavere. seviceğin insanın nesini sevdiğin hiç belli olmaz. birini görünüşüyke en fazla beğenebilirsin ilerisi mümkün değil.
değişir bence. klişe vardır misal, mecnun'a leyla'nın çirkin olduğu söylendiğinde onu bir de benim gözümden görün demiş. bana güzel gelen başkasına gelmeyebilir.
Kişiye göre değişir çok açık ve net söylüyorum herkesin güzellik anlayışı farklıdır ama bize diretilen güzel denilen ortaya sunulan tipler de mevcut minnak 😊 😊 😊 😂 😂 😂
Cok doğru diyorlar :D tabiki değişir :D eğer ben bir kadınla saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebiliyorsaö o kadın dünyanın en güzel kadınıdır benim için
Güzellik gözün görecesidir siz zaten yazmışsınız seven gözüyle değil gönlüyle severse gerçekten sever velakin güzellik gözün gördüğünden ibarettir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzellik anlayışı %80 drğişmez bir insan güzelse güzeldir ama şu var insanların ilgilendiği tipler değişir. "Çirkin değil ama tipim değil " oldukça açıklayıcı bence.
benim sevdiğim herşey kimsenin yarışamayacağı kadar güzeldir sizce öyle olmayabilir ama bence böyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dogru gonul sevdigini guzel bulur.. guzellik genel degildir birinin begenigini baska bir kisi begenebilir. Ama hic begenmesen de birine asik olabilir ve her seyiyle begenebilirsin.
En İyi Cevaplar