Güzellik algıları? Eziklik?

Konu başlığını ne koyabilirim bilemedim. Kısadan konuya gireceğim. 20 yaşındayım. 4 ay önce tesettüre girdim ve açılmayı düşünmüyorum. Asosyal tüm okul hayatı boyunca sessiz ve kullanılan bir tipim ve iş hayatında da o şekilde devam etti. Dış görünüş olarak insanların çekinmeden çirkin diyeceği bir görünüme sahibim. Açık veya kapalı farketmeksizin. Çevremde 20 yaşında bir tanıdığım daha var. Benim hayatim ve görünüşümün tam zıttı. tanıdığım bir insanla nişanlandı. universite okuyor ve sosyal çevresi geniş. Gören kimse çirkin demez mavi gözlü sarı saçlı güzel bir fiziği var. Aile hayatını yaşamı kim görse kıskanır. Her gününü yaşayan bir insan. Yani birazda doğuştan şanslı. Dış görünüş önemli çünkü... kıskanmam doğal çünkü yanında kendimi çok aşağıda hissediyorum. Istesemde onun gibi olamam. Estetik için maddi gücüm yok. Makyaj yapmayı beceremiyorum ki zaten kurtarmaz.. kadınsı değilim. Renkli cıvıl cıvıl giyinemiyorum ne giysem yakışmıyor. Yani ne yapacağım bilmiyorum bu ezik psikolojisinden nasıl çıkarım :) kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum kötü iyi fark etmez

Güzellik algıları? Eziklik?