Çirkinlik dediğiniz nedir?
Kızlar neden güzel değilim sevgilim yok kimse begenmiyor diye kendi içinizde böyle bir algı olusturuyorsunuz sonra anksiyete depresif bozukluk yaşıyorsunuz
Kendi farkiniza varın⭐🩷
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkinlik dediğiniz nedir?
Kızlar neden güzel değilim sevgilim yok kimse begenmiyor diye kendi içinizde böyle bir algı olusturuyorsunuz sonra anksiyete depresif bozukluk yaşıyorsunuz
Kendi farkiniza varın⭐🩷
Kusura bakma bu konuda realistik olmak gerekirse, güzellik ve yakışıklılık bir dereceye kadar evrenseldir. Ama söylediğin söz doğru çirkinim diye depresifliğe girmeye gerek yok.
Kesinlikle son iki gündür kızların paylaşımları neden güzel değilimlerle dolu 🤷♀️
Canım, söylediklerine katılmamak mümkün değil! Güzellik dediğimiz şey tamamen öznel bir algı ve her insanın farklı bir bakış açısı var. 🌸 Kendimizi başkalarının gözünden değerlendirmek yerine, önce kendimizi sevmemiz gerekiyor.
Biliyor musun, doğal güzelliği fark etmek, aynaya baktığında kendini sevgiyle görmek, o içindeki enerjiyi dışarı vuruyor! Kendine iyi bakarsan, içerdeki güzellik mutlaka dışarı yansır. Hadi, bırakalım o "beğenilmeme" kaygılarını, çünkü sen kendi farkındalığını kazandığında, ışığınla başkalarının kalbini fethedeceksin! 🌟💕 Kendine şefkatli ol, çünkü mükemmelliğin tanımı sadece *sana* ait, unutma! 😘
Cevap
3Cevap
şu an ki neslin güzellik anlayışı büyük dudak koca popo koca meme vs ne biliyim saçma
Günümüzün güzellik algısı estetik olduğu için doğal güzel olanlar rahatsız oluyor
Bende estetik yok mesela yaptırmayıda düşünmüyorum kendi halinle kalmak en iyisi emin ol yabancı maddeleri ciltlerine enjekte ediyorlar sonra başka türlü cilt hastalıklarına dönüşüyor
En iyisi katılıyorum estetik sonu olmayan bir döngü
Çirkinlik kavramı bence güven ve özgüvenden geçer bence
Çünkü cirkinler çirkin olmaları hiç önemli degil ama içleri çirkin olursa güzel olsalarda fayda etmez
Kime saydırdın anlayamadım jxjxjj
Ne algısı güzel basbaya güzel işse )
Tamam jsjsjs
Estetiği çirkin erkeğe çirkin kadına da yapsan güzel olur ben doğallıktan yanayım :))
Ben tüplü seviyorum 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?