Merhaba arkadaşlar sevdiğim kıza güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum eskisi gibi kızı da bırakmak istemiyorum o kadar çok seviyorum ki bırakamıyorum arkadaşım dediği oğlanın telefonun duvar kâğıdında benim sevdiğim kızın resmini gördüm kızın telefonunu alıp mesajlarına bakma istiyorum ama bana lafını da biliyorum bana güvenmiyor musun işte ozaman mal gibi kalıyorum ozaman güvenmiyorum da diyemiyorum ama gerçekten kıza çok güvenmek istiyorum o oğlan la arasında bir şey olmadığını bir şekilde öğrenmem lazım yoksa rahat edemiyecem bir şekilde öğrenmem lazım şimdi gözümle görmeden de bir şey yapmak istemiyorum kıza direk önce öğrenmem lazım bana bir yardım edin nasıl öğrene bilirim kuzenlerinede sordum bunu bu oğlan alakası var mı diye önceden vardı ama şimdi asla olmaz filan dediler ne yapacam hiç bilmiyorum tecrübeli üylerden yorum bekliyorum ne yapmam lazım öğrenmek için kıza da bir şey diyemiyorum şimdi direk bana bana güvenmiyenle beraber olamam bunu aklına sok diyor yardım edin bir öğrenmek için
Güncellemeler
+1 yıl
Konu kilit beyler yorum atmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar