o bu şüpheleri nasıl ortadan kaldırabilir
bana karşı samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum bunu tekrar bana nasıl kazandır?
Güven zamanla kazinilan birşeydir.Ona karşi sinirin var söylemek istedigin ama söylemeyedigin zamanında içine attigin.Bunlari ilk yüzüne karşi söyle yanında ise halen 1ci adımı atmiş demektir
söyledim sana güvenmiyorum seni namussuz oros. kaşar olarak görüyorum dedim hala yanımda bu beni sevdiğine işaret mi gerçekten yoksa böyle olduğunu o da biliyor ve bundan haz duyuyor olabilir mi?
öyle yaptım zaten bekle dedim bekle beni seviyorsan sadece bekle dedim
Tekrar güvenmek diye birşey yoktu ! güven tek kullanımlıktır sonradan güveniyorum desende kendini kandırmış olursun içinde herzaman bir şüphe olacaktır onla ilgili.
bence de bana da öyle geliyor
olabilir ben istemiyorum ama çok yalvardı bu ayrılık döneminde ben çok acı çektim ve yıprandım artık yoruldum zamana bırakıcağım
güven olmayan ilişki her daim eksik olur sen yeniden başlasanda hep kuşku kalacaktır düşünme derim
bana da öyle geliyor ama çok ısrar ediyor beni anlamıyor
zamana bırak ama ben olumlu düşünmüyorum yani başlasada biter illaki
en azından başlamış oluruz beni kötü hatırlamasını istemiyorum
seni tanımıyorum söyleyeceklerim tahmin üzerine. bence bu kız seni haketmiyor senden ayrılmış sonra değerini anlamış tekrar seni kullanmasına izin verme
kötü olan varsa güveni yıkan ilk terkedendir hayat senin
kesinlikle ama onu hala kıramıyorum bu çok acı verici :(
güvensizliğin hangi konularda. aşamayacağın şeyler mi?
onu samimiyetsiz buluyorum beni kullandığını düşünüyorum onun gerçekten beni sevdiğini nerden anlarım
hala ona karşı bişeyler hissediyorsan şans ver. kızı tanımadığım için sevip sevmediğini bilemem ama insanlara çok acıma acınacak hale düşme
şuan onu tamamen reddetsen kendini suçlu hissedeceksn yaşa ve gör
zaman verdim beni seviyorsan hazirana kadar kimseye birşey söylemeden susup beklersin dedim
hakkında hayırlı olsun
teşekkür ederim herkes için İnşallah
doğru mu yapıyorum sizce?
şuan onu bekletiyorsn olumsuz düşünürsen hakszlık etmiş olacaksn
teşekkür ederim düşünme meye çalışıyorum ama onun bekleyip kendisini kanıtlaması lazım
ona karşı duygularını düşüncelerini anlamaya çalış eğer sonun görmüyorsan boşuna uğraşma
anlamadım maalesef :(
bu ayrılık sürecinde onsuz kalabildnmi yani çokmu üzüldün
çok üzüldüm ve çok yıprandım
o halde bir şans ver ölüm yok ya ucunda en azından yaşadım olmadı dersin bukadar kafana takma akışına bırak nasipse olur
öyle diyorum ama ya bir daha ihanet ederse o zaman
o zaman içinde kuşku kalmaz arkana bakmadan gidersin kötü olan o olur sen değil
aslında okulda bir karizmam var bunu çizdirmek istemiyorum o kıza ben sınıfın ortasında evlenme teklifi yaptım bütün okul bunu konuştu şimdi o beni terketti ve herkes onu konuşuyor herkes bana ona güvenmememi söylüyor ne yapıcağım bilmiyorum
okulda teklif etmen hata olmuş yaşını bilmiyorum ama hata etmişsin
evet öyle oldu gerçekten bu karizmayı zor elde ettim şimdi bir kız yüzünden bir çırpıda silmek istemiyorum o zaman devam ederse gizli devam edecek
illa ortaya çıkar bu işin gizlisi zor
sordum ailevi diyor ama inanmıyorum
risk alacaksan bekleyip göreceksn
öyle gizliden bir ilişki bile yürütsem risk almış olacağım çünkü onun yüzünden bir çok kişiye yalan söylemek zorunda kalacağım
böyle şeyler ummadığın anda ortaya çıkar telden yada başka bişeyden rastlaşmadan yani gizlemek zor. deneme süreci gibi düşün bu dönemi. boşver diğerinsanları. sen deneolursa olur olmazsada dert değil hayatına bakarsın
ben ona çok değer verdim onlar boşa gidecek diye korkuyorum
Cevap
1Cevap
... olanin imani olmaz derler. Her ay kan kaybedip olmeyen canlidan korkucan aga...
:) bu iyiymiş korktuğum için buraya soruyorum korkmasam direk yazardım affederdim çoktan
ya öyle yada herşeyi göze alıyor ikilemde kaldım
güvenemiyorum zaten içim içimi yiyor
zor ama yaparrsn ya
nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar