Bir kız beni çok seviyor, arkadaşımın arkadaşı bu kız. 2 senedir böyle ağzımın içine bakıyor resmen. Kız bana açıldı ama kızı reddettim ama o kimseyle görüşmüyor. Son sevgilisiyle ayrılalı da 3 sene olmuş.
Doğum günümde güzel anlamlı hediyeler alıyor. Sevdiğim bir oyun karakterinin bıçağını gümüş bıçak yaptırmış falan. Sevdiğim boncuklarla tesbih yaptırmış falan.
Kız bir de aşırı güzel bir kız. Ne zaman yanımızda yürüse insanlar dönüp bakıyor kıza. Ama tüm bunlar kıza güvenmemi engelliyor. Ama kız çok hanım birisi. Şans verip aşık olup üzülmekten de çok korkuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kız, sana aşık olmuş. İster evlen, ister evlenme seninle seks yapar. Bakire takıntın yoksa, herkesle birlikte olmamışsa ve çok iyi seks yaparım diyorsan ; bakire olmayan kadınla evlenmek de olur aslında. Şimdi bakire olmayan kadınlarda, sadakat sıkıntı olabiliyor. Şöyle ki ; eğer önceki sevgilisi gibi iyi seks yapamazsan ve onun kadar da erkek olamazsan, öncekisini özlüyor ve önceki erkeği gibi erkek arayışına giriyor. Bu durumda bakire olmayan kadın, karşılaştırma yapamayacağından; aldatma ihtimali daha düşük oluyor. Ama başka kocaya kaçan, bakire kadın da duydum. Tamamen erkeğinin, ne kadar erkek gibi erkek olmasıyla ilgili durumdur; kadının sadık kalması. Daha detaylı olarak ele almak gerekirse şöyle izah edeyim;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak şimdi güzel kardeşim eğer kız geçmiş hayatında yaşadığı ilişki örnek veriyorum 1 2 sene 3 sene sevgili olmuştur sevmiştir hoşlanmıştır adam kanına girmiştir sonra buna tekmeyi basmıştır ama birde diğer türlüsü var nasıl olsa yaptım diyerek her erkekle yapmaya devam ettiyse sıkıntı anladın mı insanlar hata yapar ama sonrası önemli sadık mı ona bak gerisi önemli değil tabiki bir erkek olarak bu bizi derinden sarsıyor kızın ilk olmasını isteriz ama unutma airbag açmamıştır ama arka tampon çok hasarlıdır oda var
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişteki ilişkisi nişanlıyken bitmiş. Çocuk dövmüş kızı. Kız bir şey yaptığından değil, kız güzel bir kız. Birisi kıza bakıyormuş, çocuk da kızı özetle sen tayt giydin diye dövmüş. Kız da bunun üstüne dayanamayıp nişanı atmış. 2 sene sonra başka sevgilisi olmuş ama onunla da 9. ayda ayrılmışlar. Çocuğun gözü çok dışardaymış. Sonra da hiç sevgilisi olmuyor işte. Benle tanışıyor.
Bunları da bu kız arkadaşım anlattı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel ifade etmişsin bu durumun benzerini yaşıyorum ama bu durum da şu oluyor erkek belirsiz oluyor hissim bu yönde
Bir hata yaptım ömrümü istese veririm her şey oturmuş evlilik istiyorum anne olmak istiyorum bu kadar ama yansıtmak istemese de çekiyor kendini bunun hissi can yakıyor
Seviyor mu seviyor
Beğeni duyuyor mu duyuyor
Dertleşebiliyoruz uyum da var
Ama sonuç belirsizlik bu da yıpratıcı
Şunu ifade edeyim bir kadın seviyorsa aldatmaz saygı gördüğü adama asla yanlış yapmaz.
İlişki yaşamış olması kaba ama erkekler için açık kapı ile ifade ediliyor istese adam mı yok dolu ama beklemeyi seçmiş sevdiği ile aile olacağı adamı istiyor bir kere ağzı yanmış hata yapmış ama sevgi görse çiçek açacak o kadın 🥺
11 Yorumla- +1 yıl
Nekadar güzel anlamlı Bi yorum cevap tebrik ederim böyle cevap verdiğiniz için 😀
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir şans verebilirsin.
Çünkü bunu ona yapan adamda karaktersizmiş.
Kızı kullanıp bir kenara atmış.
Adam olsaydı bakireliğini bozduğu kıza sahip çıkardı.
Tek suçu kızda aramamak lazım
Bakire olmaması onun herkesle düşüp kalkacağı anlamına gelmez.
Belki de bir hatanın kurbanı oldu
Bilemeyiz neler yaşadığını burdan ahkâm kesmek kolay zor olanı o yaşadı biz değil
Artı bakireliğini koruyup bir yandanda bel altından erkeklerle yapmadığı halt kalmayan kızlarda var bu hayatta.
Bu sebepten bakirelik olayına takılma
Kızın karakteri düzgünse ona bir şans ver.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
15Cevap
+1 yılUzun süredir seni seviyormuş, belli ki bekliyor seni. Hani böyle bir kız , erkek pek de aslında yok. Kızım geçmişini geçmişte bırak, geleceğe odaklan. Olabilir, belki kendince hata yapmıştır pişman olmuştur olmamıştır onu ilgilendiriyor o. Ha elbette sen bakir biri isen ona bir şey diyemem. Ama özellikle sen bakir değilsen kızın bakire olmaması düşünmen gereken en son şey olmalı burada. Empati yaparsan çok iyi anlarsın bence. Oturmasına kalkmasına bak. Derdin olduğunda nasıl tepki veriyor ona bak. Seni dinliyor mu, fikirlerine saygı duyuyor mu, seni önemsiyor mu onlara bak. Senin kafanda ki aile tablosuna giriyor mu ona bak. Sonrası da Allah'tan.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağ olasın abi çok iyi yazmıssın
- +1 yıl
Rica ederim. Bana kalırsa bir şans ver derim ben. Hemen yarın gidip evlenecek değilsin sonuçta. Şans verirsen daha yakından tanırsın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlardan birinde ailem muhafazakar öğrenirlerse üstüne giderler tarzı bir şey demişsin. Eğer bu durumu ikinizde güzelce kapatırsanız (kendi aranızda kapatmanız ikiniz için de en iyisi olur) kimsenin ağzına laf vermezsiniz. Ha illa da geçmişi hakkında bilgi vermek istiyorsan ailene daha önce bir nişanlılık süreci olmuş anlaşamamışlar atmış yüzüğü dersin detaylarını da öğrenmesinler yani bi zahmet. Evlilik falan düşünüyorsan tanışma sürecini elinden geldiğince uzun tutmaya çalış bunu kız bakire değil diye demiyorum herkes için böyle nikah masasına herkesle oturamazsın. Sen bi şans ver tanış kendisiyle. bir şey kaybetmezsin diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılKız gayet temiz bir şekilde yaşıyor. Her önüne gelenle de birlikte olmuyor. Belli ki sevmiş ama olmamış bir ilişki. Sırf bu yüzden reddedilmesi üzücü. Bu kadar iyi yaşarken ve sana uzun süredir ilgi duyuyorken, onunla ol diye sadık bir şekilde beklerken sen de ilgi duyuyorsan bir şans ver bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla benim içimden de şans vermek geçiyor artık
- +1 yıl
Kaçırma kızı. Kim ne der diye de düşünme. İşin ucunda mutluluk olabilir.
+1 yılbakire olup evlenip kocasını aldatan da çok var , 3 çocuğu başka adamdan yapan bakire evlenen kadında var. sanki sen bakirmişsin gibi bide evleneceğin kadının bakire olmasını istiyorsun, hadi biz kadınlar ispat ediyoruz da siz bakir olduğunuzu, bakirim demek dışında ispat edebilecek misiniz?
16 Yorumla- +1 yıl
Dediğin çok doğru. Ama bizim toplumun aile yapası bazı şeylere zincir vuruyor. Ve insanlar dalga geçilmekten korktuğu için böyle şeyleri paylaşamıyorlar. O yüzden senin gibi bilgili bir insanın eleştirici olmasındansa daha çok insanlara yol göstermesini isterim. Herkes eleştiriyor ama kimse yol göstermiyor. Bilmeni isterimki niyetim senin gibi bilge düşünen kadınların karşı cinse biraz daha yol gösterici konuşması.
- +1 yıl
koyun yerine mi koyayım yol göstereyim? dünyaya cahil erkeklere yol göstermek için mi geldim ben? Bana ne, çıktığınız yere geri dönün yani. bakireliğe önem veren erkeklerde ruhu bacım olan kendisini aldatan kadınların kocası oluyorlar.
- +1 yıl
bakire diye evlendiğiniz kadınlarıda bi anüs kontrolu yapın, davulda patlak değil ama tokmağın da değmediği yer yok.
- +1 yıl
Haklısın. Demek istediğim sadece insanlar senin gibi düşünmeyi öğrenirse toplumun daha iyi yerlere gelebileceği. Hepimiz cahiliz biri bize doğruyu göstermedikçe.
- +1 yıl
diycem de bişey neyse susayım...
- +1 yıl
Seni sinirlendirmek istememiştim. Benimde senin gibi düşündüğümü bil. Üzgünüm.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Belli bayagi hanimmis ki o ise girismis evet😂😂😂 biz niye beceremedik ya hanimda demezlerdi halbuki hdjdjs o is farklidir insanligi farklidir. Seni seviyosa güvenilmeyecek bir durum oldugunu sanmiyorum. He diger konuya takiliyosan o senin bilecegin bir durum.
06 Yorumla
Soran+1 yılHanımcık olmak karakterle alakalı bir şey. Bakire bildiğim kaç kız var tamamen fırlama. Orada burada içiyor sıçıyor. Konuşmayı bilmiyorlar oturmayı kalkmayı bilmiyorlar. Baksan motor gibi gözüküyor hepsi dudakları falan full boyuyolar.
Hanımcık olmak güzel oturaklı giyinmek, nerede nasıl konuşacağını bilmek falan bir erkek için. Bakire olmayan birisi hanım olmayacak diye bir şey yok. Ablam da boşandı benim. 2 cocugu var. Ablamın cocugu var diye hanımcık birisi ablam demeyecek miyim?- +1 yıl
Bakirelik ile firlama olmak, icip gezmek, makyaj yapmak apayri olaylar. Hanim hanimcik oturakli, agir demektir. Afedersin de oturarak mi becerdi o isi? sen kime ne anlatiyosun kardesim ya. Evli insanin bosanmasi ile o kiz apayri olay. Bu dediklerini bagdastiramadim. Ama dedigim gibi senin kaldirabilecegin olaysa kabullen hic sorgulama.
Soran+1 yılCinsellik yaşamak ve hanım hanımcık birisi olmak farklı şeyler diyorum. Ablam boşandı 2 çocugu var, boşanmış başka bir adamla görüşüyor. Adam ablamın evine gelip gidiyor. Ama ablam cok efendi hanım hanımcık bir insan.
Kadın da sevilmek istiyor değer görmek istiyor. Evli boşanmıs kadının da cinsel ihtiyacları olabilir. Umarım evlendiğiniz adamdan boşanmazsınız da öbür gün size bu cinsellik yaşadı, hanım bir kız değildir demez. Aklınız farklı çalısıyor harbi sizin
Soran+1 yılinşallah kocandan bosanmazsın sen ya
+1 yılNamusu iki bacak arasinda aramaktan vazgecin gecmisinde hatalari olmus tasdiklemiyorum ama geçmise bitmis bişey sonucta her insan hata yapabilir önemli olan ders cikarmak. hem seni seviyor deger veriyormus önemli olanda bu degil mi ztn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güvenmelisin, güvenebilirsin tabiki. Şu an sevgilisi yok. Üç yıldır ayrı ve erkek arkadaşı da olmamış. Bakire olmayışı birbirinizi sevmenize engel değil. Sen de onu seviyorsan güven ona derim. 😎
10 YorumlaBirisi şu soru soran arkadaşı dövebilir mi. Belki aklı başına gelebilir.
Anlattığına göre kız sana gayet güzel olumlu yaklaşıyor. Allahtan belanı mı istiyorsun. Sen ne olsun istiyon
14 Yorumla
Soran+1 yılAilem muhafakazar abi ya. Kızın geçmişini öğrenirler falan kıza laf ederler diye çekiniyorum
- +1 yıl
Ailen kızın geçmişini nasılsın öğrensin?
Soran+1 yıl@Aylin_karaaslann küçük yerde yasıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kız seni seviyor bunu çok belli ediyor eğer sana karşı hiç sevgisi olmasaydı şu an da seni çoktan bırakmıştı, şansını ver seveni reddetme umarım iyi bir çift olursunuz hakkınızda hayırlısı olsun 😊
16 Yorumla
Soran+1 yılAbi kız seviyor. Ne zaman arasam saniyesinde acıyor. Mesajlarımı hic bekletmiyor. Görüldü atıyorum yine yazıyor. Fotograflarımı beğeniyor falan. Dışarıda oturuyoruz hep bana bakıyor dinliyor kimseye bakmıyor. Lan diyorum bu kız ne buluyor bu kadar. Elini sallasa ellisi güzel de bir kız. Anlamıyorum valla.
Soran+1 yılvalla denicem gibi abi artık abuk subuk kızlara yazıyoruz. bu bana asık kızın yarısı kadar güzellikte olmayan kızlardan tripler yiyoruz. bundan sonra sevene şans vermek istiyorum. ama insanlar bakire varken bakire olmayanla max eğleniyrosun diyorlar. kızla da eğlenmek istemiyorum cok düzgün birisi
Soran+1 yılAllah rast getirsin abi umarım sevdiğini seveni bulursun alırsın
+1 yılyorumlara baktım da sırf bakire değil diye geçmişte hata yapmış vs denilmiş ne alakası var, o zaman da onun ona göre doğru olduğunu düşünüyordu, geçmiş senin değilse yorumlayıp düşünmek ahmaklık biraz da. namus iki bacak arasında değil zaten. Kendine güvenen bir erkek ol ve aşırı güzel kızın üzerine yükleme kendi güvensizlik sorununu.
10 YorumlaDostum kız daha ne yapsın, bakire olan çok namuslu mu oluyor sanki neler yaptığını nerden bilebilirsin? İleri de çok pişman olursun bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılValla abi son zamanlarda ben de pisman olurum gibi hissediyorum o yüzden görüşmeyi düsünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin hiçbir zaman kişiliği kadar kriter olmadığını ne zaman anlayacaksiniz?
20 Yorumla
+1 yılZamanla belli olur nasil biri oldugu. Takilma bence. Deger verip onemseyen birini bulmak zor iyi dusun derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüz verme sürünsün yüz verince ego yükleniyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene de çok olmadı mı?
+1 yılGüvenebilirsin dürüst olmasıyla kanıtlamış en baştan bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet dürüst birisi.
- +1 yıl
O zaman kaybetme dürüst insan aldatmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişinde yaşamış bir şey belki hata. Ama ne olursa olsun dürüst davranmış eee sevdiğini sana kanıtlamış. Bence güven verirse. Güzel bı ilişki olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de öyle düşünüyorum millet diyor bakire olmayanla olmaz kafam çok karısıyor. Valla hayatımın askını bakire değil diye kaybedicem. Sevdiğim kim varsa üzdü etti. Bu kız deli gibi seviyor güzel de diyorum allahından bul artık cocuk ne istiyrosun diyorum kendime. Kızın işi de güzel
Cevap sahibi+1 yılYa anlasiyorsan seni mutlu ediyorsa. Ve en önemlisi sana güven veriyorsa gerisinin bı önemi olmaz emin ol
Bakire olsa seni sevmese uzse veya senle bir şeyler yaşayıp gidip başkası ile yatsa dahami iyi olur bence çok sorgulama seni seveni bulmuşsun uzatma. Bana kalırsa ki inandirmis seni sevdigine
Cevap sahibi+1 yılMutluluğuna bak bana kalırsa.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sana karşı durust davranmış ya. Bunu sakliyada bilirdi
Soran+1 yılYani haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka aq bakaretle ne ilgisi var güvenin o zaman hiçbir erkeğe güvenmeyelim kafanızı seviyim sizin umarım kız senden kurtulur
21 Yorumla- +1 yıl
Cidden ya
Güvenin onun bakire olup olmaması ile hiç alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılYa ne bilelim zor sordun kızın günahına girebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından arkadan yapmamış durustmus çoğu kız arkadan yapıyor veya çoğu erkek ilişki yaşamasına rağmen yaşamadım diyor önemli olan karakteri sevmissen bırakma bence
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen hiç kimseyle öpüşmedim bile ama karşı değilim herkes istediğini yasayabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet okudum haklısınız geçmiş önemli bir şey ama ne bakireler var sonradan kocasını 500 kişiyle aldatıyorlar önemli olan vicdan ve karakter zaten karakterini zamanla anlarsın
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılBen bakireyim.. bence önemli ya. Erkek bakirse... bakire lazim. Ilkler beraber yasanir
05 Yorumla- +1 yıl
Adam nerden bilsin alnında yazmıyor ki kızın ama
- +1 yıl
Sorcak kiza
- +1 yıl
Yanlış değil mi ama kızla tanışma fırsatı varken o da kaçar sana birisi sorsa ne dersin şaşırmaz mısın?
- +1 yıl
Direk cinsel düşündüğünü zanneder bir insan ciddi ilişki değil cinsel yönden konuştuğunu düşünür.
- +1 yıl
Yalnız arkadanda cinsel ilişkiye hiç girmemiş olması önemli , çünkü önden iliskiye girmediginden dolayı kızlık zarı yırtılmadigindan dolayı arkadan cinsel ilişkiye girip ben bakireyim diyen kızlar var. Asıl mesele evlenmeden cinsel ilişkiye girmemiş olması.
+1 yılKızın sana değer verdiği çok belli. Sana değer vermese 2 sene peşinden koşmazdı senin. Sana bu kadar değer veren bir kızın bakire olup olmaması bence önemli değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılyani gerçekten çok aşık olduğunu biliyorum, üzüldüğüm şey de bu.. benim ailem biraz muhafazakar falan. ben onlar kadar değilim.
- +1 yıl
1. si ailen konusunda seni çok iyi anlıyorum. Onların fikirlerine değer veriyorsun. Ama ailenin senin cinsel ilişkini bilmesini gerektirecek bir şey yok. Ailenin her şeyi bilmesine gerekte yok. Bu senin özel hayatın. O yüzden bazı şeylerin gizli kalmadı taraftarıyım.
2. si ise ailenin ne düşündüğünü önemsemek için her şey çok erken. Evet kız sana değer verip 2 sene peşinden koşmuş olabilir ama daha bir ilişkiye başlamadınız. Kız ile iyi anlaşıp anlaşamayacağınızı bilmiyorsunuz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Soran+1 yıl1. için haklısın ailem bilmeyecek ama biraz zihniyet yapısı. Hani korkuyorum kız bunu saklayan birisi değil ve ailem bir yerden öğrenirse kıza kötü bakarlar kötü davranırlar bana da aileme de laf gelir diye korkuyorum açıkcası. Kızla sevgili olup bu sebeple ayrılmayı asla istemiyorum.
2. Kız ile iyi anlaşıyoruz açıkcası. Aşırı sessiz sakin hiç öfkelenmeyen birisi zaten. Ama konuşması da keyifli. Arkadaş ortamında denk geliyoruz iyi vakit geçiriyorum da işte 1. durum beni geriyor. Çünkü kız gerçekten güzel ve sevgili olursam ben de bağlanırım.- +1 yıl
1. durum gibi şeyleri siz söylemediğiniz müddetçe öğrenemezler. O konuda bence için rahat olsun. Sizden başka kimse bilmiyor çünkü. Böyle şeyleri kimse de soracağını sanmıyorum ailenden.
Soran+1 yılküçük yerde yasıyoruz abi de ondan geriliyorum
+1 yılSana olan tutumları önemli gerçekten değer verdiğini hissettiriyorsa tamam erkeklerde bir çok kadınla birşeyler yaşıyor mesela biz buna rağmen hayatımıza alıyoruz aynı hesap bence bir şans ver mutlu olacağınıza inanıyorum ben..
10 Yorumla
+1 yılİki tarafta birbirini seviyorsa geçmiş olaylar Yüzünden Yaşayacak birliktelikleri engellenmemeli bence Sonuc olarak 2 senedir peşimde dolaşiyor diyorsun şans ver bence dostum
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzel bir aşkım yok. Ancak kızı gerçekten beğeniyorum. İnstagramında erkek yok. Konuştugu birisi olmadığını da biliyorum arkadaşımdan. İşe gidip geliyor. Zaten arkadaşımla beraber yaşıyorlar. Bir şey olsa arkadaşım anlatıyor zaten bana. Ben de şans vermeyi düsünüyorum artık.
- +1 yıl
Sadece beğeniyorsun diye neden bir ilişki olsun ki?
Soran+1 yıl@Esrablabla yani aşk nedir bilmiyorum. kızdan hoslanıyorum. güzel buluyorum ilgisini de beğeniyorum. ama aşk ne bilmiyorum pek
- +1 yıl
Hem kendi duygularını hem de kızı harcamış olursun. Bir şey hissetmeden denemek seni daha çok soğutmaktan başka bir şey yapmaz. Ama arkadaşlık yapıp zamana bırakmak çok uygun olurdu.
Soran+1 yıl@Esrablabla 2 senedir senin gibi düşünüp zamana bırakıyorum bu yüzden bir şeyler yapmak istedim
- +1 yıl
Anlıyorum kendi hayatın. Ben yerinde olsam tercih etmezdim sonunun bir işe yaramıcağını biliyorum. Can sıkıntısını geçirmekse hiçbir şey geçirmez. He bir de bugün fark etmesen de ilerde yaşadığın gereksiz şeyler seni yorcak ve ilişkiyi tüketici kıyaslara sebebiyet vericek. Çok bilmişlik yapmaktan nefret ederim ama duygular tükenir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmayan biriyle işim olmaz gelin diye de almam
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyordum da. Bakire kızların tek şey onda var havalarından çok sıkıldım. Millet evlenip boşanıyor artık.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Masum gözükürler" kafana takilacaksa geçmişi boş ver sal
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakarım diyorsun yorumlara aldırış etme ileride sorun çıkar mı ona göre düşün derim
Cevap sahibi+1 yılYorumlara bakıyorum da full kızı savunmuslar sanki tanıyorlar geçmişinde ayrıldığı insanlar niye ayrılmış o zaman? Şunu da anlamadım laf gelirse diye endiseleniyorsun sana anlatmışlar kızı biliniyor demek ki yani duyulabilir
Cevap sahibi+1 yılYorumlarını okudum biraz daha sen bu kızla EVLEN ama boşa vaktini çalma eminsen evlen zamanını çalma kızında
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumuda siler misin kardeş komple
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana güvenmiş söylemiş bakire olup nice haltlar yiyenler var
00 Yorumla
+1 yılKonuş flört et arkadaş kalmaya devam et ağırdan al dostum zamanla belli olur huyu iyice o zaman istersen sevgili olursun. Yüz verme dedikleri gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılEpeydir yüz vermiyorum. Flört olabiliriz deneyebiliriz istersen demistim. Ancak bana ciddi ilişki yaşayacak enerjin yoksa bana umut verme birbirimizin zamanını almayalım gibi bir şey dedi
- +1 yıl
Aaaa oda sıkılmış bu flört değilde boşluk hissini senle kapatacak dostum bence öyle anlıyorum bu laftan. Flört olmazsa ilişki direk olmaz sağlıklı yürümez , huyunu suyunu öğrenirsin flörtleşirken, o biraz hızlı istiyor bence böyle istiyorsa salla geç. Flört davranıp olucaksan sevgili öyle ol sana tavsiyem.
Soran+1 yılÇok uzun süredir arkadaşlığımız var. Kızın huyunu suyunu biliyorum. Flörtleşmeye gerek yok anlamında diyor. Ben anlıyorum onu. Kullanılmak istemiyor galiba.
+1 yılBen güvenmek değilde evlenmem güven meselesi değil aklıma gelir hep yapamam isterse en güzeli olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben de öyle düsünüyorum ama kız hem çok güzel hem de işi iyi... el üstünde de tutuyor beni. ben ilişkiye başlarsam net ayrılık olmazsa bu kızla evlenirim gibi geliyor
- +1 yıl
Kardeşim sen benim gibi düşünmüyorsun sen evlenirsin benim düşüncem zenginse olsa en güzeli de olsa benim aklıma gelir başkasının altına yattığı midem kaldırmaz mezhep geniş değil
- +1 yıl
Bende benzer düşünüyorum , ister düşün , ister düşünme bence tercih edilecek bir şey değil. Ben düşünmem , başkasının altına yattığını aklıma getirmem ama yinede öyle kız hayatıma girmesin isterim , sonuçta namusu benim için önemli , evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyecek kadar namuslu olmasını tercih ederim. Tövbekar bile olsa isteyeceğimi sanmıyorum. Sırf başka erkekle ilişkiye girdi diye daha evvel evlenmiş kadının bile hayatına girmesini istemeyenler var. Arka Sokaklar dizisinde zengin bir adamı sırf dul ve çocuklu bir kadınla evleniyor diye adama aptal , milletin ilişkiye girmiş kadınıyla evleniyor diye eleştiren vardı , evliyken normal ama daha evvel ilişkiye girmemiş zengin adam olunca eleştiren var. Bu arada ben terbiyeli şekilde ifade ettim durumu yoksa bu küfürlü bir şekilde bahsedilmişti fiilden bahsederken. Bakirelige göre değerlendirme yapsan arkadan ilişkiye girip kızlık zarı yırtılması diye bakire ayağı yapan mesele sanki sadece kızlık zarıymış gibi , mesele daha evvel cinsel ilişkiye girmemiş olmasını isteme ama bunu anlamayan var. Halbuki arkadan birine vermiş olması daha beter , tabi ikiside kabullenilecek durum değil o ayrı konu.
+1 yılHayır neden olmasın yaa zamanında yapmış tamam ama bu seni üzecegi anlamına gelmiyor
00 YorumlaBakire olmayan bir erkeğe nekdr guveniliyorsa okdr guvenirsin
00 Yorumlailkini unutamıcak ama hazırsan okey
014 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çoğu kız arkadaşım ilkini hatırlamadıklarını bile söylüyor
- +1 yıl
Bu dediğin o kişi hayatına girmiş biri olduğunda gerçekleşebiliyor ama seks partnerinden öte birisi degilse bu dediğin milyonda 1 bile olsa gerçekleşmiyor.
- +1 yıl
Sonunda dürüstçe yorum bayan, bir bayan olmuş. Benim de düşüncem şu ki Eğer ikinci erkek seks yapmakda, ilki kadar iyi değilse; ilk erkeği gibi erkek arayışına giriyorlar. Bu yüzden iyi seks yapmayı bilmeyen bir erkek, bakire olmayan kadınla evlenirse; aldatma ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum ki kadın uzmanlar da böyle düşünüyor. Hem kadın hem de erkek uzmanları dinlerim. Zira önceki alfa erkekleri, özleyecektir muhakkak. Sonuçta, her gün Nestlé çikolata yiyen birisine ; birden bire çikolatayı bırakmasını kesip bir kaşık pekmezle yetin dersen olmaz sonuçta. Aynı misal, bence.. Bu yüzden ben , herkesle yapmayıp sadece sevdiği ile birlikte olmuş kadınla evlenirim ama yeteri kadar tecrübe edinmiş isem olur.. Zira kadın boşamak, gerçekten zor bir şey.. Hele hele aldatmanın ispatı, hiç kolay değil
- +1 yıl
f*ck diye bir kavram var , bilir misin , birbirlerine karşı bir şey hissetmeyen ama genede birbirleriyle cinsel ilişkiye giren kişiler. Sen bu yazdığımı tek günlük ilişkiye giren kişilerle karıştırmışsın. Bu arada evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım.
- +1 yıl
f*ckbody diyecektim.
- +1 yıl
Bahsettiğim kelimeyi ingilizce değilde türkçe mi yazayım , fakbadi diye bu kelime ingilizce yazılır. Tek günlük ilişkiye giren kişi gibi konuşmuşsun benle. Bir dizide vardı, The Walking Dead isimli dizi Maggie isimli bir karakter adamı beğenip tek günlük ilişki teklifiyle başlayıp sonra birbirlerine bağlanıp evlenip sevgili oldular , sonra papaz nikahı kıyarak evlendiler. Bu dizi icabı olsada , gerçektede böyle bağlanan tipler var sana ilginç gelebilir ama var. Birbirlerine o kadar bağlanmışlardı ki birbirlerini kurtarmak için kendi hayatını feda edebilecek kadar.
- +1 yıl
Bu'da gösteriyor ki , bazen kişiler seks yaptığı kişilere bağlanabiliyorlar , bu ilginç bir gerçek. Yalnız 2 tarafta çok çirkinse bu gerçekleşmez.
+1 yılBu zamanda ona bakma
Seninle iken haline
Bak09 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun diğer kızın bakire ama anal ilişki yaşamadığını
Soran+1 yılHaklısın abi ben de bunu düşünüyorum. Kız gerçekten güvenilir birisi. İnstagramında bile öyle çok erkek falan yok.
- +1 yıl
O zaman kıza şans ver ilerlet ilişkini. eskide kaldı düzgün kız olsun
Seni sevsin sana sadık olsun yeter
Soran+1 yılMillet kafamı karıştırıyor. Eş dost o kadar bakire varken olmayanla evlenmem falan diyor mantıklı geliyor bir yandan bu da
- +1 yıl
Kardeşim dinleme kimseyi kulağını tıka boş ver
Sen mutlu ol. Sevgilinle mutlu ol - +1 yıl
Millet haram yiyor.
Sokakta onca aç var mazlum var
Genç bir kız bir hata yapmış suç mu oldu her insan hata yapar
- +1 yıl
Senden önce olmuş olay seninle iken olanlara bak
Soran+1 yılHaklısın abi ya ben de son zamanlarda olaylara çok farklı bakıyorum. Ailemin istediği o düzgün denen kızlara yazıyorum ediyorum, parama bakıyorlar, ne aldığıma ne giydiğime bakıyorlar. Ayakkabıma bakıyorlar. İşin ne diyor kız daha ilk bulusmadan. İlişki ilerliyor gül istiyor çiçek istiyor hediye istiyor. Araban varsa arabanın markasına bakıyorlar. Kimse bakmıyor karaktere. Bu kız gözlerimin içine bakıyor. Gidiyor alıyor bana harcıyor, kahvemi ısmarlıyor. Arıyorum ikiletmeden geliyor iyi misin dertli misin diye. Geçen bir abi "sevdiğini değil seni seveni al dünyan cennet olur. ben beni seveni aldım bir gün üzülmedim" dedi. cok etkiledi bu söz beni
- +1 yıl
Çok doğru söylemiş
Allah seni bir ömür mutlu Kılsın kardeşim
Sevdiiği sürece güvenebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılemin misiniz abi ya.. bir sürü kadın aldatıyor eşini falan korkuyoruz artık
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılkiz seni seviyorsa sorun görmedim ben
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Seviyorsan geçmişe bakmayacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını nerden biliyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Söylemiştir.
Hayır güvenme de senin gibi biriyle olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHanım hanımcık kız bakire olmayan kız mı komikkk
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe temiz erkekler böyleleri ile olacaksa bize ne kalacak. Ayrıca dinde böyle bir şey yok. Bakır bir erkeksen bakire olmayan biriyle evlenemezsin zina yapmış. Az biraz aklınızı başınıza toplayın.
Cevap sahibi+1 yılTutup başkasının dokunduğu birine dokunacak kadar midesiz isen bilemem.
Cevap sahibi+1 yılKullanıp atılmış peçete gibi kusura bakma ama böyle şeylere çok karşıyım ve muhafazakar diyip bunu sorman çok sinir bozucu
- +1 yıl
Merakta kalma biz varız bizde sabrediyoruz Kaldı 27 yaşında bakirim ilk ve tek olsun diye bekliyruz ama değerimizi bilen yok işte can sıkıcisi da bu 😞
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle
- +1 yıl
Yani iste sen muzdarip biz muzdarip sonuç yok yani anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğırdan al kendini, yara bandı olma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu nasi erkek olmak ya. Narin bebeksi...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlen hemen
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bakire olmayan bir kıza güvenebilir miyim, beni çok sevdiğine eminim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler