Sevdiğim kıza güvenemiyorum yardım edin?

Arkadaşlar merhaba erkek bayan demeden lütfen herkes kendi açısından cevaplar vermeye çalışsın cünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ben üniversite son sınıf okuyan biriyim keza sevgilimde aynı şekilde. Farklı okullarda okuyoruz ve farklı illerde yaşıyoruz. Senede en fazla 10 civarı buluşabiliyoruz. Onun babasının işi dolayısıyla bizim oturduğumuz ile taşınmışlardı. Babası istifa edince geri taşınmak zorunda kaldılar. Ancak aramızda kavgalarımız olsa hiç ayrılık yaşamadık. O çok kaygılı ve önyargılı bir insan. Ben ise daha sakin ve rahat birisiyim. Ancak ikimizde çok güvenilir kişileriz. Ben ondan daha kırılgan bir insanım ve itici bulabilirsiniz belki ama tabiri caizse erkeğin trip atan cinsindenim. Çünkü onu ne kadar sevdiğimi ne kadar aşık olduğumu anlatabilceğim bir cümle yok. Ve ona karşı bir güvensizliğim var sürekli. Kendisi 5 vakit namaz kılan hatta beni başlatan kapalı ve evden dışarı çıkmayan cinsten çok değerli bir insan. Onun daha bir erkek arkadaşı bile olmamış. Bende kendimi onun icin kendi isteğinle kısıtlayan bir insanım. Kalbi kırılmasın uzağız ikimizde yanlış anlamasın diye kız arkadaşım bile yok okuduğum şehirde. Onunda aynı şekilde erkek arkadaşı yok. Ama ben neden güvenemiyorum sizce. Ne dese altında bir sebep arıyorum. Sanki yalan söylüyo sanki sürekli bişeyleri saklıyo gibi geliyo. Sizce bunun sebebi ne. Ve bu durum böyle nereye gider. Ve çözülmesi gereken bir durumsa eğer bir çözüm yolu gösterin bana allah aşkına.
Sevdiğim kıza güvenemiyorum yardım edin?