Kız arkadaşım bana güvenmiyor ne yapmalıyım?

Yaklaşık 4 yıllık ilişkimiz var. Ama bana güvenmiyor. Hiç bir erkeğe güvenmiyorum diyor. Neden diyorum kötüsünüz diyor. Genele bakıyor bana güvenmesi için ne yapmalıyım.
Açıklama yaptım; 4senedir nerdeyse birlikteyiz dedim, bir kere seni aldattım mı, bir kere gizli bir şey yaptım mı, birisiyle mi konuştum, senden gizli bir şey mi yaptım dedim. Daha nişan yok ben parmağımda alyans ile ortada dolaşıyorum (takma dedi) , yalan mı söyledim dedim. İnstagramımda tarih fotoğraflar, hikaye arşivleri, reels videolarımız var, Twitter aynı şekilde her türlü sosyal mecramın şifresini biliyor. Ben onunkini bilmiyorum. Yav ben üniversite okurken hiç dışarı çıkmadım kıskançlığından, askerdeyim yine pek bir şey yapmadım, ayda hafta bir belki. istesem yapar mıydım yapardım ama bir kere bile yanlış ona karşı hatalı bir şey yapmadım. Yapmadığım halde güvensiz takılıyor. neymiş hiç bir erkeğe güvenmiyormuş aklımız fikrimiz sexteymiş. Erkekler evlendikten sonra değişiyormuş vs vs
bir de bir insanın 6ayda hissettiremediğini sana başka birisi 6günde hissettirirse beni aldatırsın dedi yapanlar var dedi. İyi de yapmam dedim büyük konuşman daha çok göze batıyor dedi

iyi de ben seni seviyorum dedim emek harcadıysam neden başka biriyle konuşmaya ihtiyaç duyayım ki dedim. Seven aldatıyor, sevenler öldürüyor, sevenler zarar veriyor dedi. Ama herkes aynı değil genelleme yaparak yargılama beni dedim.

sonra bana şöyle bir cümle kurdu

Sen birisiyle arkadaş olarak konuşursun ama o kişinin sana nasıl yaklaştığını bilemezsin, sen arkadaşça sanarsın ama onun içi öyle değildir sana gösterdiği ilgi hoşuna gitmeye başlar ve benden soğursun dedi. Sen arkadaşça söylersin ama birileri gelir sana söyler dedi sen seninle ilgilendiğinin farkına varırsın dedi. Ve bana kötü davranmaya başlarsın dedi. İyi de bu cümleyi ben daha önce kurmuştum ağzıma sıçmıştı. Yok güvenmiyorsun yok şöyle yok böyle ben samimi olmanı istemiyorum demiştim aslında. Öyle diyince sende bana güvenmeyebilirsin diyerek kızmıştı yine
Pöh şüphelenmeye başladım bir insan kendine güvenmediği için böyle şeyler söyler ya da napıcağımı bilmiyorum

Kız arkadaşım bana güvenmiyor ne yapmalıyım?