Kız arkadaşım bana güvenmiyor, lütfen yardımcı olun!

Kız arkadaşımla 16aydan beri beraberiz. sık sık tartşmalar oluyor. Bundan daha önce 6.ayda büyük bi kavgamız olmuştu ve ve ayrılmıştık. Barışmak için havai fişekler patlatmıştım ve barışmıştık. en son olayda aramız bozuktu ve onlardaydık. Hazırlanmasını bekliyordum otogara gidecektik. Telefonuyla uğraşıyordum, "bırak" dedi. Bende "canımı sıkma,hazırlan"dedim. sonra koluma sert bi şekilde vurdu ve "ver telefonumu" dedi. Ben "bir daha ban fiziksel temasta bulunma" dedim. ve tekrar koluma vurdu, ben de oturduğum yerde kalkarak, boğazından tutup arkasındaki kanepeye ittirdim. aradan on gün geçti, konuşma ve barışmak için mesajlar attım, sana artık güvenmiyorum, barışmayacağım kesinlikle,artık sen yoksun dedi. evinde gidiyorum, gel oturup konuşalım diyorum sadece cama çıkıyor, bir daha beni rahatsız etme defol git falan diyor. sonra arkadaşlarıyla konuştum, çok kararlı dediler. Arkadaşlarına depresyondayım diyormuş. sizce ne yapmalıyım. Bu ilişkide hiç bir zaman hiçbir şey yapmaktan çekinmedim, hiç gurur yapmadım. o üzülmesin diye haklı da olsam haksız da olsam gittim konuştum arayı düzelttim, sizce ne yapmalıyım? olaydan bir ün önce mobilyalara falan bakıp ilerde bunları alalım diyorduk, gayet ciddi düşünüyorduk. Hatamın farkındayım ama geçip karşıma benimle konuşmuyor bile, oturup artık seni istemiyorum, biz beraber olacağız bile demiyor. Konu hakkında oturup adam akıllı konuşmadık, ne yapmalıyım? Ne olur bi fikir verin.

(not: telefonunu elime alınca tepki vermesi, herahangi başka birisi olduğu için veya gizli saklı bişey olduğu için değil, aramızın ufak bi sorun yüzünde biraz tadsız olmasından dolayı

not 2: boğazından tutup ittirdim ama öyle acı verecek şekilde, nefesini kesecek şekilde değil. sıka gibi bi durum yoksadece ittirdim.)

Lütfen yardımcı olun bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin ona verdiği patikler vardı, ayrılınca vermişti bana bende geri yolladım. yolladıktan bi gün sonra mesaj attı, "eşyaları al, çöpe tacağım " diye. ben de onlar senin ne istiyosan yapabilirsin dedim.sonra "sadece patikleri al o zaman" dedi. bende sen ne istiyorsan öyle yap dedim, istersen çöpe atabilrsin dedim. "kimsenin patiklerini çöpe atamam ben" dedi. "patikden daha önemli duyguları çöpe atabiliyosun patiklerimi atamayacaksın" dedim. peki dedi. sizce nedir durumlar, son hali bu
Kız arkadaşım bana güvenmiyor, lütfen yardımcı olun!