İspanyol erkekleri mı İngiliz erkekleri mı Rus erkekleri mı İtalyan erkekleri mi?

Evet soru öncesi biraz bilgi verelim

İspanyol erkekleri; Eğlenceli, çekici, romantik, güzel yemek yapan, yakışıklı, güzel dans eden erkekler Dünya kadınlarınca en iyi sevgili ve en iyi yatak arkadaşı olarak görülüyorlar. (Doğru) çekici​ oldukları açık peki kötü yönleri bu özellikleri size özel değil her kadına karşı böyleler birde futbol onlar için epey önemli yani hayatında ikincisiniz ama yinede insanı çekiyorlar. Puan 10/7.5

İngiliz erkekleri; Aksan. Evet güzel konuşuyorlar gerçekten, kibarlar ama soğuk bir kibarlık. Yakışıklılar şimdi haklarını yemeyim. Bir karizmaları var. Ayrıca tecrübe etmedim ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre yatakta iyilermiş. Aksanı güzel biraz soğuk bir sevgili istiyorum diyorsanız ideal Puan 10/6

Rus Erkekleri; Kalıplı adam severler için ideal. Uzun, sarışın, Soğuk, Yakışıklı olanı inanılmaz yakışıklı çirkini estağfur tövbe bir şey. Ortası yok yani. Çok içerler inanılmaz çok hemde Aile babası pek değiller arada illa ki vardır​ ailesine düşkün olanı ama az. Kavga severler ve pek bir acımasızlar. Kötü çocuk seviyorsanız ideal Puan 10/5

İtalyan erkekleri; Allah'ın bildirdiğini kuldan saklamanızı lüzum yok. Yakışıklı adamlar ama bunun farkındalar. İyi giyinir, güzel konuşur, karizmatikler amaaaa sadık değiller maalesef 😞. Gürültü konuşuyorlar başınız ağrır valla ben maksimum bir saat dayanabiliyorum. Birazda faşistler ama yinede karizmatikler Puan 10/6.5

Fransız Erkekleri; Zeki, kültürlü, hazır cevap, tartışma seven, kibar erkekler. Giyinmeyi bilen erkekler sıralamasında zirveyi hiç kaptırmadılar. Yemek yapabilen, damak zevki guzel, inanılmaz romantik harika şeyler bunlar. Gel gelelim kötü yönlerine bunlar fazla milliyetçiler. Eğer Fransa'nın yaptığı katliamlardan bahsederseniz ayrılık garanti. Yine de güzel dilleri ve romantiklikleri unutmayın. 10/7

Türk erkekleri; iyi babalar, benim tecrübem yok ama duyduğuma göre erken geliyorlarmış kızlar öyle diyo beyler

Ee sizce hangisi?
Bence İspanyol çünkü enisteniz İspanyol 😊😊
İspanyol erkekleri mı İngiliz erkekleri mı Rus erkekleri mı İtalyan erkekleri mi?