İspanyollar aşşırı yakışıklı değil mi😍
İtalyan erkekleri
Ispanyol erkekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizi bu soruya dahil etmediğin için tebrik ederim nede olsa rakipsisiz 😎
Derken? Dahil etmedim cunku Italyanlara ve Ispanyollara rakip olabilecek erkekler Amerikanlar Ruslar olabilir. Türk erkekleri değil
Doğru diyorsun bir defa arada lig farkı var onlar ptt 1. Ligdeyken biz uefa şampiyonlar ligindeyiz onlar akhisar kayseri spor biz Barcelona Real madridiz onlar mercedesin C veya D kasası biz ise S kasayız iri yarı olduğumuza bakma iç donanım kalite ve sürüş bizden yana.😎😎😎
😂😂😂😂 pek anlamam ben futboldan falan da ben diş gorunuş olarak sordum. Diş gorunuşleri efsane yaa😍😍
Yani diyorumki biz victoria secret onlar pazarda satılan 5 tlye alınan iç çamaşırı biz vougeyiz onlar a101 deki makyaj seti biz karşılaştırılamaz ürünleriz bizim dengimiz değil onlar.
Elimizi sallasak ellisi😎😎😎👉😂👈
Bu arada çokda alçakgönüllüyüz
Bak sana gore öyle olabilirsiniz ama bana gore onlar Turk erkeklerine bin basar diş görünüşleri çok iyi. Bu benim fikrim lütfen saygı duy.
Alçakgönüllü olan onlar, siz değil. Adamlar o boya posa rağmen mütevazilar birde size bak😂
Ahahahahahha var ya beni güldürdün Allah da seni güldürsün arkadaş cidden bir ara yazdıklarını ciddiye alacaktım. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bu gibi cümleleri cidden samimi bir şekilde yazmadığını ve bize şaka yaptığını iyi biliyorum😂😂😂😂😂 THIS IS TURKISH MAN 👑👑👑👑👑👑👉😁👈👉😎👈 SPORTIF KASLI YAKIŞIKLI PARA BABALARI MÜKEMMEL ERKEKLER (OLDUKÇADA ALÇAKGÖNÜLLÜ MÜTEVAZİ VE İNCE INSANLAR) daha bir kız ne isteyebilirki
Yeni s400 aldık ondan diğer ülkelerdeki kızlar korkuyor yoksa bizi görmek için dünyanın tamamı gelebilir
Bak bunların hepsi türk seç beğen ama bakarlarmı bilmiyorum özellikle ortadaki geçen sene barbarayı reddetmiş
Sen dalga geciyorsun sanirim benimle
Sen yenimi anladın 😂😂😂😂
Özür dilerim cidden 🖐😂😂 ben anlamışsındır sanırım
*sandım
Sanirim ilk defa senin gibisine rastladim o yuzden
İtalyanlar😍 dünyanin en yakisiklilari onlar. Birde Rus erkekleri😍
Ruslar😍
Cevap
3Cevap
o erkeklerin yuzde doksanı i. ne zaten..
Hicte degil:)
I. ne yi eşcinsel anlaminda mi dedin?
Çünkü arapları sevmiyorum çok kabalar. Türk erkeklerinin başım üstünde yeri var ama onların dana çok anlayabiliyor musun? Onlar farklı ya çok farklı tanıdıklarımın hepsi çok iyiydi karakterleri falan. 20 yaşındayım. 17 yaşımda bir Rusla sevgili oldum ilişkimiz 2 yıl surdu bana kendimi çok iyi hissettiriyordu. Şimdi ki de Ispanyol o Türkler gibi kıskanç ama fazla boğmuyor. Birlikte çok eğleniyoruz. Bu yuzden onlar
Teşekkür ederim💕
Hiç biri türk erkekleri
💕💕
Italyan
C-Türk erkekleri.
Sentinel erkekleri
Ben ✌
İspanyol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar