sorunun bayanlara yönelik sorulduğunu düşünürsek, sonuç bu şekilde :)
Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?
sorunun bayanlara yönelik sorulduğunu düşünürsek, sonuç bu şekilde :)
Her bir ırkın insanları kendine has özellikleriyle bilinir.İtalyan erkeklerinde eleştirelecek bir çok yönü olduğunu düşünüyorum Türk erkeklerinin de yine aynı şekilde sonuçta bu kişiden kişiye değişen bir şey.Türk insanımız sadece erkekler demiyorum bayanlarda dahil buna çok temiz olduklarını söyleyemem.Bizim Türk insanında bir şeyi söylemen gerekiyor yaptırman için ancak o zaman bir şeyler yerine oturuyor.İtalyan erkekleri veya diğer ırktan insanlarda ben bu durumu göremiyorum İtalyanlar mükemmelliyetçiler biraz.Görselliğe önem gösteriyorlar.Oyuzden Türk bayanlara çekici geliyor.Ama şunuda unutmamak lazım Türk erkekleride en az İtalyanlar kadar iyi olabiliyorlar isitisnalar.Bir genelleme yapıcak olursak eğer İtalyan erkekleri Türk erkeklerine nazaran bayanları daha çok düşünüyor.Türk erkekleri Türk bayanları Ruslara göre eleştiriyorlar ama şu bir gerçekki Türk kadını kadar sadık bir ırkımız yok.Ruslar bugün italyanlarla yarun fransızlarla gününü gün eden kişiler.Türk insanında "sadakat" var!Bunu kimse yalanlamasın.Madem her yönden Ruslar iyi ya da diğer ırktan bayanlar gidip o insanlarla evlensinler.Ben hayatımda yabancı bayanlar kadar sorumsuz bir ırk görmedim.Bizim Türk bayanları evine bağlıdır.Neyse konu saptı.
Bıraz elı duzgun Tur kızlarıda yurt dışında prenses muamelesı göruyor bunu fark edenız yokmu ..
Bırakın şu rus kızlarını ya ıkı dogumdansonra nasıl dagılıyorlar ılla sarışın kız ıstıyorsanız böyle kuzeye çıkacaksınız o kızlar her daım daha taş kalıyor.
Bır rus dıye ttuturyorsunuzda hıc mı etrafınızda rus kızlarla evlenen bırılerı yok sızın .
Eh artık zaten Rus kızlarınında gözlerıı açıldı eskı köylu kafaları degıştı. rus meraklısı arkadaşlar varsa elınızı çabuk tutun yoksa Turklerle olabılecek rus kızı zor bulucaksınız :D
Fıkrımı gelınce çırkın kız yoktur az votka vardır.
çırkın erkek vardır onu yedı golon uzı bıle kurtaramaz :Pp
ben yakışıklı zencılere bayılıyorum orasıda ayrı mevzu :D:D
Ama bır Türke deli gibi aşıgım
nudist nıye o zman eksi veriyon ya :D:D
fena halde yanılıyorsunuz bayan:D bir kızın burda gördüğü ilgiyi ne pakistanda, ne brezilyada ne almanyada görebilir. eli yüzü düzgünü bırak, nefes alsın yeter mantığında bi dolu erkek var burda. hangi ülkede bu kadar abazan erkek var sorarım sana? italyan erkekleri gerçekten çok yakışıklılar ayrı bi yerdeler. yakışıklı zenci nerde ben görmedim. italyan milli takımıyla gana milli takımının fotolarını al da bi kıyasla bence:D
HImm tabı tabıı Turk kadınları Turk erkeklerı tarfaından mutlukdan ölüyorlar evet.
Turk erkeklarının çogu bır ılışkıde bır kızı mutlu etmenın m sını bıle bılmıyorum...
ben zaten butun zencıler dıye bırşey yazmadım!
Ayrıcada evet ıtalyan olsun lubnan olsun yuna erkelerı olsun avrupalı kumral erkeler olsun çoookk yakışıklılıar var Turk erkelerı gıbı bır elın parmakları kadar degıl hanı.
Turk kızlar Turk erkelerının genelıne göre hem guzel hem bakımlı...
bence kendisini bişey zanneden türk erkeklerine çok güzel bi cevap olmuş bu. türk kızlarını bulupta bunayan erkeklerede diyebiliriz..rus diye diye bir hal oluyorlar ama sanki o kıllı halleriyle rus kızları onlara bakacaklar. ben şahsen bi erkekken bu durumdan rahatsızım ve oyumu italyan erkeklerine verdim. adamlar en azından tescillenmiş. ayrıca türk bi sevgilim var ve çok mutluyum onunla. güven konusuna gelince güven verdiğin kadar güvenilirsin. sen kızın yanında başka kızlara bakarsan tabi güvenmez sana...
sen kıla taktıysan sende bi sorun var kardeş... ikincisi sanırım pek bişey görmemişsin ya da su yüzündesin... sen burda kal bizim namımızı dünya biliyor... adam olmasaydık en basitinden(!) viyanadan trablusgarpa kadar ERKEKÇE yönetmezdik... nerden geldiğini bilmem ama bi söz vardır kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş...
helal be sana, yürü be koçum kim tutar seni +1
ahahahaaha seslı seslı guldum çırpnışlarınıza :D:D
İş yerimde çalışan rus bayan arkadaşlarım var. Ve Türk erkeklerinin kendisine baktığını, eşine önem verdiğini, ilgilendiğini söylüyor. Bu yüzden Türk erkeklerine her rus kızı sıcak bakar diyor. sanırım bu bazı arkadaşlara kapak olucak :))))
Harika yazmışsın! Adamsın!
"L'amore è diverso in italiano"
ama önemli olan erkeğin "erkek" olması, bizdekilerin çoğu şişirme erkek, ondan böyle oluyor
kadehteki yakamoz yorumların süper tebrik ediyorum :D
bazılarının erkeklik gururuna dokunmuşum sanırım eski yağdırmışlar :)
Halbuki ruhen ve göbeğen biraz incelik, italyanları geçmeye yeterdi xD
Cevap
34Cevap
bu komedi oyun bitti
keşke rus kızlar ve italyan erkekleri burayı okusalar
bir yıllık gülme ihtiyaçları karsılanmış olur
gerçekten insanlar nasıl psikolojik olarak oynatılır onu görüyorum
kendi ırkına saygısı olmayanın
neye saygısı olur anlamıyorum
her ırkın kendine has bir güzelligi vardır
ve ben hepsini seviyorum
nokta
bence bu en iyi cevap
hiç kıskançlık etmeye gerek yok. türk erkekleri düna genelinde iyi bi sıralamadadır ama italyanlar başka abi adamlar başka kulvardalar bence. ama bazı kızların siyahi erkeklere bu kadar hayran olmasını açıkçası anlayamıyorum. melez olanlarını bi kenara bırakırsak siyahiler bence ortalamanın çok altında. rus kızlarını beğenen biz erkekler aslında burdaki kızların saçmasapan kaprislerinden, ukalalıklarından ve daha bi sürü yönlerinden bıktığımız için böyle diyoruz. ha öyle olmayanların türk erkeklerini beğenmeme daha iyisini isteme hakkı var arasınlar ve bulsunlar da. ama böyle kezbanların daha türk erkeklerini hak etmeden başka erkekleri istemelerine anca gülerim, zaten böyleleri de anca platonik olurlar. türk erkeklerine kaba, odun diyen bazı kızlarımız bi düşünsünler, kendileri çok mu nazikler? kendilerine saat soran bi erkekle bile medenice konuşabiliyorlar mı? kendilerini geliştiriyorlar mı? yapanlara lafım yok, yapmayanlar istedikleri gibi alınsınlar.
Neden Italyan daha iyisini bulamadinmi :)
bög diyorum ben sadece cünkü daha siz italyanlari tanimamissiniz ..
sayayimmi yakindan tanidiklarimi ?
en cok agir basan yanlarini yazacagim sadece kimse yalnis anlamasin
Russ erkekleri : egelenceli ve sakaci
Italyanlar ": cok sertler ve yarisi gaya benziyor (benim bakis acim)
Almanlar " : Dürüst ve Akilli (egoistte var)
yunanlarida taniyorum ama tam olarak cözemedim yalancisida var .. bilemicem..
ben bunlari ölesine yazmiyorum tanidiklarimdan en yakin arkadaslarim sinif arkadslarim is arkadaslarim yani...
Ya pelin sen biriyle evlencen, işine baksana :) sanane türk erkeklerinden italyan erkeklerinden :) hayır başkası gizliden şu soruyu açsa neyse de :)
Türkü italyanı mı var erkek erkektir. AMA RUS KIZLARI AFET YA :) Yaşasın vizeler de kalktı :)
tabi türk erkekleri güzelliği çıplaklık olarak grdğü içn bu yorumu yadrgamamak lazım
Yani iskandinav kızları ve rus kızları güzel ve tüm dünya bunları kabul ediyor. Bir yerde ne azsa o makbuldur. Kara kaşlı sarı saçlı Türk kızlarını beğenmiyorum, Ruslarda harbi sarışın çok... Az olduklarından bizde makbuller. İskandinav ülkesi Finlandiyada da mesela sarışın çok, esmer az. Orada da esmer makbul :) Yüz güzelliği açısından Nadya, Tanya, Natasha'nın hakkını yedirmem, hepsi bizim gelinlerimiz. Baltacı'dan beri Katerinalar yengemiz :)
italyan erkekleri pek farkli değil :D yakindan goren kadinlar bilir... :D uzaktan tv lerde gordukleriniz ise hangi irk olursa olsun cekicidir...
Dünyada nereye giderseniz gidin çoğu türk erkeğini italyan erkeklerine benzetirler. Ayrıca İtalya' ya erasmus programı sayesinde giden arkadaşlarımdan hep şunu duydum: "İtalyanlar da aynı Türkler gibi, sadece dilleri farklı". Yani işin kısacası, Türk kızlar Rus kızlarına kızıp da boşuna anket başlatmasınlar. Türk kızları dır dırı çok severler, kardeşlerimden biliyorum. Rus kızları ve Türk kızları arasındaki farkı öğrenmek isterseniz, kaba olacak ama "itin götüne sokan" cinsden cevaplar alırsınız. Bu sözü inanın ben değil bir bayan yazar dedi. Yani olmayacak duaya amin demeyin. Rus kızları Türk kızlarından ÇOK DAHA GÜZEL :) Tabi benim görüşüm.
İtalyan erkekleri de Türk erkeklerinden 100 kat çook yakışıklı. Siz o göbekli, tepeden tırnağa kıllı ve kilolu halinizi nasıl zarif, centilmen, kaslı ve hiç kılı olmayan İtalyan erkeklerine benzetiyorsunuz!
İtalyan'ların atalarıda Etrüsk Türkleri zaten.. İtalyan'larla Türklerin DNA'sı %98.2 aynıdır :D
İtalyanlar Türkiye'ye kurtuluş zamanında yardıma gelmişlerdir "biz kardeşlerimizi öldürmeye gelmedik" demişlerdir :) Roma İmparatorluğunu kuranda Etrüsk Türkleridir.. Antik Roma'da, Antik Bizans Roma'sında konuşulan dilde bir Ural-Altay dili yani Türk dilidir..
Benim amcam bizzat İtalyan sanatçı Benny Benassi'nin kopyasıdır :D
Aslında Türkle İtalyanla alakalı değil durum :) Türklerde de iyiler var :) ama bi genellemeyle İtalyanları tercih edebilirim :) erkekler de rus kızları diyorlar :)) aslında bizde Türk kızlar ve Türk erkekler olarak biribirimize nasıl davranacağımızı bilmiyoruz :)) erkekler biraz centilmen olsa kızlarda kaprissiz olsa herşey çok daha güzel olacak hepsi bu :))))
odun oldukları bi gerçek :D ya uğrasıyosun boşa gidiyo ümitsizim artık :D napacağım ben:):)
ağaç yanlış demek ki bende :D
İtalyanlar'ın Türk erkeklerinden pek farkları yok. Ama çok iyi giyindiklerini söyleyebilirim.İyi vücutlu olanları da genelde eşcinsel oluyorlar nedense.Fakat o kadar sıcakkanlı oldukların söyleyemem.Biraz çıkarcı tipler..
Sırf erkekleri yüzünden italyanca bile öğrenilecek bir ulus:)da solo non mi basto stai con me = tek başıma kendime yetmiyorum, benimle kal
Bunu bir türkten duymak zor,italyan bir sevgiliniz olunca anlıyorsunuz türk erkeklerinin en kibarı bile kabaymış.
ben londrada yasiyorum arkadaslar ve gece hayatinin ortasinda calisiyorum italyan erkegi dedikleri tinerci tipli tiknaz ceplerinde bes kurus olmayan pacavra giyinenlerden bahsediyor herhalde arkadas ayrica bu adamlar calismayi pek sevmeyen kisiler ona ragmen calisan Turk erkekleri bence daha populer ;)
Bu bizim rus kizlara olan ilgimize bir misilleme gibi geliyor bana .
Hayatlarinda dogru durust italyan tanimamis Turk kizlari birakin bu bos hayranligi derim :)
rus kızları türk erkeklerini beğeniyor ancak italyan erkeklerinin türk kızlarıyla ilgili özel bi ilgilerinin olduğunu düşünmüyorum. en azında türk erkeklerinin ilgisi karşılıklı. kızlar olarak siz ancak iç geçirin =)
bendensin +4
Hahahahh, şimdi yorumunu merak ediyorum çünkü biliyorsun ki ülkeye çok turist geliyor ve maalesef ki "turkish girls" diye bizi aratıyorlar :)) özellikle Fransızlar ve Ruslar :))) Rus erkeklerinin de Türkiye'ye gelenlerin özellikle Türk kızı hayranlığı olduğunu biliyor musun? Siz kendinizi avutun ancak. Eskiden Rus kızı diye bağırıyordunuz şimdi en basitinden Taksim'de Rus ve Arap erkeklerin bakışından yürüyemez hale geldik milletin karısına kızına sulanması maarifet sanmayın
burda olumsuz yorum yapan erkeklerin hepsi kendisine zerre kadar güveni olmayan ve italyan erkeklerini kıskanan çekemeyen insanlardır. ben empati yaparım gerçekleri konuşurum. nokta
üniveristede sınıfda üç kız aralarında sınıfa giren erkekleri değerlendiyorlardı içeri giren erkeklerden göbekli olanları beğeniyordu ikisi diğeri dedi onlar göbekli neyine bakıyorsunuz ikiside cevap olarak "göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer" dediler...
yani hernekadar ben göbekli olmasamda kızlar bizim erkeklerden memnundur galiba...
Her ne kadar bulduklarıyla yetinemeseler de ben yine de kendi adamımdan vazgeçemicem.tabiki Türk erkekleri diyorum her şeye rağmen...
1. Kusura bakmayın ama "yılışıklık" ne demekmiş canlı kanıtıdırlar
2. Türk erkekleri için "istediklerini alana kadar..." diyorsanız bir de İtalyan erkeklerini görmelisiniz
3. Evet, yakışıklı ve bakımlılar ancak bu onları aşırı derecede kendini beğenmiş yapıyor
4. Bakışları çok güzel olabilir, eğer gözlerini kalçanızdan, göğüslerinizden ayırıp da yüzünüze bakarsa bunu anlayabilirsiniz
5. Türkiye'de kadınlar için kullanılan "süslü" tabiri İtalya'da erkekler için kullanılan bir sıfattır vs
italyanlar her zaman karizma ;)
kimbilir belki birgün o da olur :)
italyan olunmaz italyan doğulur desem çok mu iğrenç olmuş olurum :)
:))) üzülme tatlımm
güzel yorum :D:D italyan olunmaz italyan doğulur :D:D
Size rahatlikla idda edebilirim ki Yunanlarin,Italyanlarin,Ispanyollarin tip olarak Turklerden pek farki yok.Ozellikle de esmer olanlarin.
Daha once de dedigim gibi Akdeniz'in erkekleri guzel kuzeyin de kizlari.
Ne yani az şimdi Rus erkeklerinden daha yakışıklı olduğumuzu mu iddia ediyorsunuz 1.70 boy ortalamanızla😂😂
Türk kadınlarındaki İtalyan erkeği merakını pek anlayabilmiş değilim :) Aynı şeyin pembesi ikisi de :) Ama haklarını yememek lazım, nasıl karizmatik olacaklarını ve iltifat etmesini çok iyi bilirler.
İnternet hayatımıza girdi gireli bütün sözlüklerin ve forum alemlerinin baş konusudur.. Hala daha çözülemediğinden, tartışın bakem nolcek! :))
italyaya vizeler kalksın :))
rusyayla vize kalktığına göre italya da bizim hakkımız dimi :D
kız olsam bend e italyan erkeklerini severdim sizin gibi yani alınacak bi durum yok yalnız gel desek uçarak gelirler lafı çok komik olmuş:D cidden ortalama türk kızlarını sallayacaklarını sanmıyorum hele buraya geleceklerini hiç sanmıyorum. platonik...
tabikide türk erkeği ne yapayım italyanı yakışıklı olsa da derdimden anlamaz:)
aynı sorunu içeriği de aynı şekilde daha önce sorulmuştu
gli uomini italiani molto sexy
Çeneleri kendilerinden fazla çalışan biri ile hanımlar ne kadar yaşayabilir, merak ediyorum :)
Pelini kızdırdık beyler, dağılalım. Tamam Türk kızları daha güzel :) Sen mutlu ol yeter ki ((=
ne türk ne italyan, adam gibi erkek olacak
böyle saçma karşılaştırmalar insanın canını sıkıyor.
rusya biletimi alın,iki saniye duranı...
Ya bizi olduğumuz gibi kabul edin ya da çekin gidin Rusya'ya! Ayrıca siz bizim niye böyle olduğumuzu niçin sorguluyorsunuz? Biz size diyor muyuz "siz neden böylesiniz" diye? HAYIR. Çünkü artık Türk erkeğinin profili bellidir ve buna ayak uydurmaya çalışıyoruz. Ama siz ayak uydurmayı bırak, hemen zoru görünce kaçıyorsunuz Rus kızına.
konu şükela, 5 yıldız :D
Türk erkekleri ile İtalyan erkekleri çok benzer isterseniz araştırın bir google yapın.
Araştırmadan konuşma, italyadakilerde yok mu kıl göbek
sizinde bitmez tükenmez nefretiniz bizi baydı yaniii...yönetici arkadaşlar çok daha basit şeyleri ilgisiz diye kaldırıyorsunuz...birazda burayı görsenize,bizmi söyleyelim...
rus kızlarıyla italyan erkekleri sevişmeye başladılar bile siz hala birbirini yiyosunuz =) sakin :)
tabi ki italyan erkekleriii kıyaslamak bile çok çok çok yanlışş :D
ya 2-de guzel zaten ben tuirk ve italyan erkekleri severim
b şıkkını seçtim valla :D kimse kimseye muhtaç değil uğurlar ola.
https://i.hizliresim.com/yM2yYk.jpg Bir Barbara Palvin değilsiniz olamazsınız... !
anket oranları çok ilginç
kızlar italyan diyo erkekler de türk erkeği diyor oranlar neredeyse aynı
ama türk erkekleri ne kadar biz yakışıklıyız dese de bizim türk kızları italyan erkekleri seviyormuş! :D
türk olsun. kas mas hikayesinden değil ama kendim türk olduğum için...
türkmü-italyan mı derken, hatta yunan mı-ispanyol mu?da şeklinde genişletilebilir...(bence)
turk erkekleri gibisi var mi yahuu dubaideyim turk oldugumu bilen kizlar etrafimda 4 kose oluyor namimiz birak avrupayi dunyayi sallmis bee
her sey kasla bitmiyor kisilik meselesi turk erkekleri kadar delikanli varmi sevdgimze gerekirse canimizi veririz biz yok oyle pizzadan ordan burdan asklar bizim sevdamizi kursun yarasi gibi yuregimizde tasiriz
degil 3 hatta 355555 tane ekside alsam turk kizi ve turk erkegi gibisi yoktur derim zaten turkun turkten baska dostu yoktur bunu gurbettekiler ii bilir
unutmayinzki sayin pelinistanbul babanda abinde erkek kardesinde TURK TURK TURK !
Ahah kızlardan çok erkekler cevap vermiş..
Bizler İtalyan erkeklerini alalım, onlar Rus kızlarını. Herkes sevdiğine kavuşsun :)
bazıları yapıyo dıye sende aynısını yapmıssın onlardan ne farkın kaldı. saçma
hocam nasil soru sormussun bee azdaha italya turkiye rusya ucgeninde soguk savas baslayacak
cok ama cok gereksiz bir konu hiç bir türk erkegi italyan demez tarafsiz bir ırka sormalıydın bunu
kızlara bak gôrende italyan erkekleri Türk kızlarına hasta zannedecek sizi törenle karşılıyacaklar koşun hadi koşun kendi kendinizi gaza getirirsiz siz ancak
+2
Türk erkekleri İtalyan erkeklerinin tırnağı olamazlar amk!
ùniversiteden bi italyan arkadaş şöyle bi soru yöneltmişti bana sizin Türk kızları niye sakal bıyık bırakıyo ? dedi şaşırdım tabi cevap veremedim
:D kızlar alınmayın ama cidden öyle bi sorununuz var. yani epilasyon falan olmazsa ne olurdu halimiz? bi de büyük burun olayı var ama neyse ki onun da ameilyatı var:D
Hepsini anladım da güven veren nedir ya? Yakışıklılıyla güven mi veriyo yok öyle bir dünya...
Tabi ki yakışıklılıklarıyla dünya çapında tanınan İtalyan erkekleri
absolutely Italian ;)
ne italyanı rusu ya. Türk.
Türk erkekleri diyorum...:)
önemsiz :D
allahını seversen italyan diyen kaç kişi çıkacak merak ediyorum
şu anda türkler oldugunu görüyorum
o zaman baslıgına kızlara soruyorum die belirtseydin vakit kaybetmezdik boş yere
açıklamalara fazla takılmam ana baslıga dikkat ederim
türk erkekleri ama kaslarından dolayı değil
İtaliyanoo
Tabi ki türk kaslarıyla meşhur Türk erkekleri
italyan erkekleri:))
Tabi ki türk kaslarıyla meşhur Türk erkekleri
italyan erkekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar