Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?

Bu sorum anlaşılacağı üzere bayan arkadaşlarıma yöneliktir, öncelikle bunu belirtmek isterim.

Bu siteye üye olduğumdan beri Rus kızları mı Türk kızları mı diye sorulmuş onlarca soru okudum ve Türk erkekleri sanki kendilerine çok bakıyor kendilerini çok geliştiriyorlarmış gibi durup durup Türk kızlarına, kendi ırklarından bayanlara çamur atmış ve onları aşağılamış.

Bende bu durumdan rahatsızlığımdan ötürü bayanlarımıza özel bir karşıt anket oluşturdum ve bayan arkadaşlarımızdan cevap bekliyorum.

Bizim beğenimiz üstelik sizin Rus kızlarına olduğu gibi sadece cinsel beğeniler değil. Ben şahsen İtalyan erkeklerini öncelikle tüm dünyada da bilindiği gibi hem yakışıklılıklarıyla hem verdikleri güvenle ve kendilerine bakmalarıyla hem de modernlikleriyle takdir edip beğeniyorum ve diğer bayan arkadaşlarımın ayrıca bay arkadaşlarımın da saygı çerçevesinde yorumlarını bekliyorum.
Tabi ki türk kaslarıyla meşhur Türk erkekleri
Tabi ki yakışıklılıklarıyla dünya çapında tanınan İtalyan erkekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
aylar sonra "darkcinema" nickli arkadaşımızın da katkılarıyla çok ses getiren anketimiz sonuçlanmıştır, "ama türk erkekleri ne kadar biz yakışıklıyız dese de bizim türk kızları italyan erkekleri seviyormuş! :D"

sorunun bayanlara yönelik sorulduğunu düşünürsek, sonuç bu şekilde :)
Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?