Sevgiliniz varken size görücü gelse bunu sevgilinize söyler miydiniz?
Peki erkekler siz bunu öğrenseniz bu durumda ne yapardınız?
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

bir kere söylememesi büyük tartışma sebebi :) söyleyecek haberim olacak ki mani olacağım :) nasıl mı?
Polis olan arkadaşımdan rica edip mahalleyi en azından onların olduğu sokağı karantinaya alıp bomba var diyip görücüleri geri göndermelerini sağlarım bu arada damat namzeti olarak gelen arkadaşı kenara çekip konuşmayı da ihmal etmem :) hani o bomba gerçekten de patlayabilir yani mahallede :D
Bana görücü gelmez ki asdf. Gelirse söylesin bir zahmet zatialileri
Saklarım herhalde sevgilimin elini kana bulamasına izin veremem sjsjs
Yalnız sevgilim yok haliyle kafamda hayali psikopat bir sevgili yapıp kızmasın diye bir şeyleri sakladım ondan. Umarım öğrenmez, mutlu musun hayricim? Eğer öğrenirse seni de keser çünküm sjdjd o kadar psikopat düşün djdjd
Eniştem bana kiyamaz zjzjxj
Umarım böbböğüümm bende öyle isterim ama çok haşin shdjjdjd
Söylerim. Artık ne olur bilemem 😬😬😬
Kan? Vahset? 😁😂
Rica ederim kuzu 😍😍
Cevap
31Cevap
Hap alırım uyurum, şaka şaka
Sevgiliniz var ise size görücü usulü ile gelene de gel demişsiniz , yani bu devirde kimse kafasına göre gidip hemen kız istemez iyi bilirim, siz umut vermişsiniz onlarda gelmiş, şimdi birine hayır diyeceksin, birine evet, söz sizde
Söylerim, saklanabilecek bir konu değil. Ona görücü gelse ve bunu benden saklasa ben çok kızarım mesela 😄
Görücü çatkapı geldiyse tabiki bana söylemeli gizlerse ayrılma sebebi denebilir böyle önemli Bişey gizlenmez ki bence sevgililer arasında hiçbişey gizlenememeli.
Görücüler geleceğini önceden haber verdiyse gelmelerine izin vermemeli
Düpedüz sadakatsizlik bu kuzu, iki taraflı kul hakkı. hayır diyeceğim birini neden evime kadar yorayım maddi manevi ona sıkıntı vereyim ki, cevap belli yani, yazıktır insanların duygularıyla oynamam, sonuçta bir umutla gelecek bana görücü olarak. diğer türlüde sevdiğim insana sadakatsizlik olur bu, elin adamına kahve ikram edip kendimi süzdürmem hiç bir erkeğin kaldırabileceği bişey değil bence.
Söylerim ki bu ablamın başına da geldi. Söylememek zaten bence doğru bir davranış değil. Ablam bunu sevgilisine anlattığında işler hızlandı ve 1-2 hafta içinde annesini tanışmak için gönderdi. Kendisi geldi babamla tanıştı. Bir bakımdan iyi de oldu :D
Tabi ki söylerim hatta aileme görücüyü kabul etmemesini söylerim.
Yaaa eski hesabin neydi acaba 😄😄
Biz tanışmıyoruz ama :D
Bu da tanismak icin bir firsat degil mi azizim asd 😁😄
BayanÇalıkuşu eski hesabım. O zamanda sorularına yorum yapıyordum. Görüşler tanıdık mı geldi. :D
Ya gorusler ve profilin eski bir üye olduğunu bariz gosteriyordu 😄😄 Hatirladim nickini 😍😍 Bu nickin daha guzel olmus
Bence de bunu bende daha çok sevdim. :D Ben sıkıldıkça üyelik sildiğimden yeni nick bulmakta zorlanıyorum :D
Bunu kapatma yaa 😄😄😄
İnşallah her sildiğim de geri dönmeyeceğim diye gidiyorum da çok uzun sürmüyor. Bağımlılık yapmış :D
Ayyyy dimii bende de oyle oluyor. Bundan onceki hesabimi kapattigimda daha da girmem diyordum. Ama 6 ay sonra yine hesap actim 😂
Seninki yine uzun sürmüş :D Benim ki bir gün sürmedi :D
Haklisin baya kisa surmus senin 😅😅😅
Çok kısa hemde. :D
gelmemeli! goruculer bız sızın kızınızı zorla alacagız dıye gelmez.. agzı yoklar nabız yoklar ve oyle cıkar yola.. bılınırse evllenmeyı dusunmuyor! bılınırse hayatında bırı var.. kımse gıtmez..
Kız istemiyorum dedikten sonra kimsenin gelicegini sanmıyorum zaten haklısıniz. d
@MeraklııHatunn kısının hayatında bırı varsa ve ıstenmeye gelınıyorsa bu sevdıgını her sekılde kırar ve kızdırır!
Kesinlikle yalan söylemenin ve üstünü kapatmanın alemi yok ilerde bir şekilde duyarsa yalandan dolayı kırılıp size olan güvenini kaybedebilir
bana söylemesi çünkü aramızda hiç bir şekilde sır olmamalı. ben çok kıskanırdım, küplere binerdim. annemleri de görücüye gönderirdim. :)
Bana görücü gelmez. O kültürden bir ailem yok. Görücü ne lan mal mısınız siz? neyi görüyorlar ne alıyorlar?
Bendeki bu şansla kesin öyle bir şey olur.:D
Ne gulerdim 😂
Söylerim. Kıyametler kopardı herhalde evde ama zaten bizi bizimkilerin hepsi biliyo Fatih'ten iyisini mi bulacaklar ? 😏😄😄
Söylemezse sevgilim için sıkıntı olur söylerse görucu gelen çocuk icin sıkinti olur her türlü dellenirim gerek yok boyle aksiyonlara olmayan sevgilimi kiskandim su an. 😒
Hayır tabiki kıskansın bir ton trip atsın. Kız olsam yani.
Söylerim. Sonra öğrenmesi yanlış anlamasına sebep olabilir
Dürüst olmak gerekli söylerim neden söylemeyeyim ki :)
Sevgilime böyle bir şeyi söylesem gelir o görücülerin hepsini tek tek keser. 😐
Soyledim de ne oldu. Her ikisinden de oldum zamaninda. Detaylari sormayin aglarim sonra..
İşte ne yapıyoruz çocuklar,
Parmağında yüzükler kolunda bilezikler yapıyoruz
O zaman bu sıkıntıları tek tek aşıyoruz
Ha, ola ki geldi, söylenir, ne söylenir "görücüye güle güle" denildiği söylenir
İşte bu, çözüm bu
Bana söylese anında boşarım. Zaten ilk sevgililik gününden itibaren bahane arayan adamım ben 😊
gider o adamı öldürene kadar döver ailesinin kapısının önüne bırakırım
Bugün beni görmeye geldiler ay bir ısrar bir ısrar ehe ehe derim:/
Tabi ki söylerim, lakin böyle birşeyin olmasına müsaade etmem.
Ben söylerdim bak sen gelmiyorsun başkaları geliyor diye sinir etmek olsun amaç 😂
Bana gorucu gelse sevgilime tabiki soylerim , hatun elini cabuk tut beni babamdan iste derim
Eminim bazıları çekirdek bile çitler bu muhabbet esnasında :D
Söylerdim tabii ama vericeği tepkiyi düşünemiyorum.
Söylerim. Değerine değer katar iyi malin alicisi coktur misali ascv
Gel beni al
Gorucu gelse soylerim ama sevgilim varken kabul etmem
söylerim yalan iyi değil saklamak da yalandan sayılır
Söylerdim çatlasında patlasın gelsin kendi istesin o zaman 😂
banada aynısı gelecekler dedim oda gelebilir kız olan eve gelirler dedi bende ne giyeyim diye sordum dellendi sen beni ne sanıyon dedi
Ben birine kolay kolay sevgilim demem. Ailesiyle görüşürüm onayını alıp.
kesinlikle söylemesi gerek söylemezse bunu bir yerden duymak çok kötü olur hani :)
Eşime sevgili olduğumuz dönemde söylemiştim 1 Nisan şakası olarak :D
Bana mı görücü gelecek? Buna ihtimal vermiyorum.
Erkekler icin farkli soru vardi 😣
Bknz detay 😔
Tabiki söylerim, sevgilimden gizli saklım olmaz
Söylerdim sanırım. 😏
Sevgilim olacak kişi söyler heralde.
sevgilim varken görücü gelemez
Sonuç yoksa gerileme gerekte yok.
Söylerim heralde. Söylenmicek bişey değilki.
Söylemek zorundayım cinayette çıksa.
İlişkide doğruluk en önemli adımdır
Görücü gelemez.. Sanmıyorum söyleyeceğimi.
baştan görücü gelmesine müsaade etmem
sevgilim varken bana görücü gelemez
Hoş bir durum değil bir gerginlik olur
söylerim bilmesi gerekir
Söylerdim o sinirli kızgın halini merak ederdim
metalcilere görücü usulü gelmez. 😄
Bana gelse söylerdim :)
Evet elini cabuk tut derim sjdh
Valla geldikleri gibi giderler derim :)
muhtemelen bana soylemedi. sonrada evlendi :D
Söylerse kaciririm.
Gelmek isteyenlere Hayır diyorum...