Sevgilinizin arkadaşı size asılsa, bunu sevgilinize söyler miydiniz?

#orkide
Sevgilinizin arkadaşı size asılsa, bunu sevgilinize söyler miydiniz?

#orkide
Onun bana asıldığından emin olana kadar bişey söylemem. Ama durum gittikçe can sıkıcı hâl alır ve sevgilimle aramda arıza çıkaracak duruma gelirse o zaman herşeyi göze alır, sevgilimle paylaşırım. Çünkü benden yüz bulamayan arkadaşı sevgilime gidip hakkımda olur olmaz konuşabilir. Bu da ilişkime zarar verebilir..
Sevgilimin arkadaşı bana asılacak, ben buna göz yumacağım ve sevgilim hiçbir şeyden habersiz o arkadaşıyla konuşmaya devam edecek öyle mi? Böyle bir şey olamaz. Elbette ki söylerim.
Cevap
34Cevap
Söylemem. Büyük ihtimalle karşılık vermeyerek görmezden gelirim.
Tabi ki söylerim gitsin onun ağzını umumi tuvalet gibi kullansın diye zjjxjxjxj
Selam gadası 🙃
Tabiki ilk ağızdan bilmesi gerekiyor.
Evet söylerdim
Söylerim. Arkadaşının ne halt olduğunu bilsin
Elimde kanıtım varsa söylerim, ancak kanıtsız asla söylemem ne malum ortada benim kötü kalmayacağım? O yüzden kanıt varsa söylerim, yoksada kanıt bulur öyle söylerim.
Eğer arkadaşını çok seviyosa beni yanlış anlayabilir, inanmayabilir. Ondan dolayı kendim tavrımı koyarım ilk başta olmuyorsa söylerim.
hayır söylemem, kavga ederler ve araları bozulur ama bilmesi gerektiğini de bilirim. şakayla karışık söyleyebilirim belki
Bozulsun?
elbette söylerim.
ben hiç bir zaman yalancı olmadım.
belki grup felan da yapabiliriz.
Söylesem bi dert söylemesem bi dert söylesen kavga çıkar söylemesen bunu bi daha yaparken yakalanırsan seni dinlemeceği için suçlu olursun
Benle görüştürme kendin görüş diye sinyal vermek kâfi.
anında yapıştırırım saklamak bence çok saçma bilsin arkadaşını ne yılan olduğunu
once sevgılımın onun hakkındakı dusuncelerını ogrenırdım ondan sonra soyleyıp soylemeyecegıme karar verırdım ama soylememek asılan kısıyede acık bır kapı bırakmak gıbı gorunebılır krıtık bır durum
Hiç zaman kaybetmeden söylerim. Arkadaşlarını iyi seçsin çünkü. Sonuçta bana bir şey yapacağından değil kime güvenip güvenmeyeceğini bilsin.
Kadınların huyudur yanında kız olan erkeğe bakmak ama derdi erkek değil o kadındır zira aralarında tuaf bir gizli kapışma var
Benim sevgilim onu yapacak kızın saçını başını yolar bırakır.. Ben ise arkadasimin sevgilisine asla ama asla göz koymam çünkü o çocuğu değilim.
Öyle biri yiğidonun arkadaşı olamaz. Söylerim namussuzu😅
Söylerim ama çok güvendiği biriyse inanmaya bilir. İspat toplarım o zaman söylerim
Kendim halletmek için uğraşırım ama baktım sonunu getiremiyorum söylerim.
Sevgilime söylemeden önce onun hakkından gelirdim sonra sevgilime söylerdim.
Gbtsine kadar verip aşkım sakın gitme kavga etmeni istemiyorum derdim..
Onunla da sevişir hangisi daha iyiyse birinden birini seçerdim puahahah
Hayır önce arkadaşından uzak dururum. Eğer devam edip rahatsız ederse söylerim.
Sevgilim bunu nasıl farketmez. Farketmesi lazım.
Tabiki sonrası karisir çünkü yanlış anlaşılmaya neden olabilir
Anında söylerim ve döver affetmez çok güçlü bir erkek
Söylerim. Diğer türlü biz arkadaşı ile aynı ortamda bulunmak zorunda kalacağız. Belki o kişiyi reddettikce sevgilinize o bana asılıyor gibi iftiralarda bulunabilir.
Evt derim ki bu gvat böyle yaptı gel sana brad pitt gibi birini buldum boş ver bu slağı
Yumruğu çakardım o an sonra da ikisinden de uzaklaşırdım çekilmez
Bu konuda ben iftiraya uğramıştım
Hayır ben durumu yaşadım ifşa da etmedim
Naptin peki
Benim Hiç Sevgilim Olmadı
Söylerdim çünkü ilerde benle ayrılsa ve başka biriyle sevgili olsa o kızın da başına gelir bunlar ve rahatsız edici bir şey
şu an yok ama olsa benim sevgilimin arkadaşının bana asılacak cesareti olmaz çünkü bu konuda ki tavrımı her zaman ortaya koyarım o yüzden çekinir
Öğrendiğim gün beklerim ertesi gün uygun bir zaman dilimi oluşturmaya çalışırım sevgilime söylemek için
Asla kaçamak yaparım
benim arkadaşımın kocası aldatıyor diye biz de ondan intikam aldık.
Arkadaşı ile şu an sevgiliyiz 8. Ayımız evliliğe doğru gidiyor 😅
O kıza yaşattıklarınızı yaşayacaksınız bunu unutma. O ilişkinizde de evlilik olmayacak ah aldınız çünkü yaz kenara bunu
Gerçi bilmeden kimseyi eleştirmeye hakkım yoktu haklısın. Kusura bakma hakkını helal et
söylemem bi kere söyledim yollu damgası bile yemiştim yaranılmaz kimseye
Söylemem ama uzaklasiirm
Sevgilimden ayrılırım
1 saniye düşünmeden söylerim.
Söylemem ama aralarını bozarım
Söylerim
söylesem bile inanmayadabilir
Evet soylerdım
kendim halledemiyorsam söylerim
sevgilime çaktırmadan götürmeye çalışırım
Asla saklamam.
Yoook beee 2 sini birden idare edebilirim
Kendim hallederim. Halledemezsem söylerim.
Soylemezdim sadece ondan Uzak durmasını isterdim
Söylemem, samimi davranmayı keserim.
1 dakika bile beklemem.
Söylerim.
Olmayacak işler yahu
Söylerdim
evet
söylenir.
Hayır o kişiden uzak dururum
Söylemem ama uzak dururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?