Arkadaşımla bugün kahve içmeye gittik bir çocuk instagramımı istedi siz olsanız erkek arkadaşınıza söyler miydiniz?
Beyler size kız arkadaşınız bunu anlatsa ne düşünürdünüz?
Arkadaşımla bugün kahve içmeye gittik bir çocuk instagramımı istedi siz olsanız erkek arkadaşınıza söyler miydiniz?
Beyler size kız arkadaşınız bunu anlatsa ne düşünürdünüz?
Kız arkadaşın verdiği tepkiye, duruşuna bağlı. Kendini kontrol edebilirsin ama diğer insanları kontrol edemezsin haliyle. Sonuçta kız da birilerine gel benim Instagramımı iste dememiştir..
Çocuğu redettim çocuk da ısrar etmeyip gitti zaten onunla ilgili bir şey değil ama sevgilim bunu bilmeli mi onu düşündüm
Yani karşılık vermemişsin, başka bir şey yapmamışsın bilmesine çokta gerek yok gibi..
Cevap
4Cevap
Parmağında eğer alyans yoksa çocuğun erkek arkadaşın olup olmadığını bilmesi mümkün olmayacağına göre durum gayet normal. Bana anlatmış olması özel bir şey düşündürmezdi.
Çocuğu reddederim ve söylemem niye soyleyim çocuğa yol veririm
Bunu anlatır mıydın sevgiline sorum buydu zaten çocuğu redettim ama erkek arkadaşımın bilmesine gerek yok bence ama sen söyler miydin onu sormak istedim
Hayır bilmesine gerek yok durduk yere ne gerek var, zaten doğru bir şekilde reddetmissin
Gerek yok bilmesin her bku
Sacmalam
Söylemesini isterim
Tabıkıde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?