Bir gün size geleceğine ve sizi seveceğine inandığınız biri var mı?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılvar eminim bir gün gelecek çünkü onu ne kadar çok sevdiğimi bir allah birde o biliyor ama bakalım o bana geldiği gün ben onu affedecek miyim sıra bende olacak yani
12 Yorumla- +1 yıl
aynen eyvallah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar hić görmediğim biri fakat oda o kadar eminki bir gün karşılaşacağımıza kaderin bizi iteklemesini bekliyoruz inşallah 😃
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhiç görmedi diyemeyiz fotoğrafımı gördü tabi ama hiç canlı olarak değil buna rağmen o kadar inaniyoki bize eminim bir gün açılır yollar onun sabrı benim sevgimi arttırır
- +1 yıl
bende de aynısı oldu eski sevgilim le 2 yıl cıktık sonra ayrıldık kımseyı sevmedım sonra 1 yıl oldu sonra ınternetten bırıyle tanıştık ılk defa basıma gelıyo 3 ay konuştuk baya baglandım tabı hala da bıseyler hıssetmıyo degılım ama o arkadas kalalım falan dedı uzagız bırbırımıze cunku unıversıtede onun yanına gıdıcektım halada ıstıyorum cunku eskı sevgılımden sonra ılk defa bırıne deger verdım
Cevap sahibi+1 yılewet haklısın biri bana sosyal medyadan birini seveceksin dese hiç görmeden dalga geçer belki küfür bile çıkardı ağzımdan ama bazı insanlar o kadar senmişsin gibi geliyo ki sanki hep taniyormuşsun gibi. hep varmış gibi ya da şimdiye kadar kimsenin tamamlayamadiği bir boşluğu tamamlamış gibi Rabbim karşıma çıkardıysa elbet bir sebebi vardır diyosun sonunda pişmanlık olsada ilk kez ben gibi birini tanıdım üzülmuycem ben ona dertlerimi döktüm o bana ikimizde uygun bir zaman bekliyoruz ben pes etsemde o etmiyo ve düşsemde kaldırıyo Allah biliyo ya ilk kez bu kadar inandım birine
- +1 yıl
su var onda o da eskı sevgılısı tarafından terkedılmış aynı seylerı yasamısız duygusal bırı ve oda ılk defa ınterneten bırıyle konuşmus zaten yakışıklı bırı ama ukalalık olsun dıye degıl bende fena degılım yanı ınternete ıhtıyac duycak tiplerdeılız ama ıste bırbırımızı bulduk sonra uzak olunca ıste arkadas olalım dedık kı zaten oyleydık sonra bunun dogumgunuydu ama ben kutlamadım ıncınmıştım cunku ama o sınav gunu benı unutmamış sınavın nasıl gectı dıye mesaj attı anlayamıyorum sence deger verıyormu deger vermese nıye merak etsın
- +1 yıl
yasadım en ıyı ben bılırım 2 yıl emek verdım bır ınsana uvey annesı vardı annesı gıbı baktım ona aılesınden ayrı sehırdeydı sınava ben goturdum mezunıyetındeben vardım ılk ısınde ben vardım ozguvenını ben verdım sonra 2 yıl sonra da benı telefon acarak terkettı o acı nasıldı bılemezsın ama ınsanız yasadım ve ogrendım guclu durdum ve sıldım artık o ınasanı öldü benim için
hep inandim ve yanildim sevdigin zaman kor oluyorsun ben boyle dunyaninda adaletininde sik... koyuyum
239 Yorumla- +1 yıl
Sen benim hiçbir şeyimsin
Yazdıklarımdan çok daha az
Hiç kimse misin bilmem ki nesin
Lüzumundan fazla beyaz
Varlığın yokluğun anlaşılmaz
Galiba eski liman üzerindesin
Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak
Dudaklarınla cama çizdiğin
En fazla sonbahar otellerinde
Üniversiteli bir kız uykusu bulmak
Yalnızlığı öldüresiye çirkin
Sabaha karşı öldüresiye korkak
Kulağı çabucak telefon zillerinde
Hiçbir sevişmek yaşamışlığım
Henüz boş bir roman sahifesinde
Ne çok çığlıkların silemediği
Zaten yok bir tren penceresinde
Yabancı bir şarkı gibi yarım
Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak
Uykumun arasında çağırdığım
Çocukluk sesimle ağlayarak
Sen benim hiçbir şeyimsin. - +1 yıl
Aşk zamandan ve mekandan münezzeh olandır. ve aşk zamana ve mekana aldanmayandır... evet insan güzeli sever fakat güzellik ise ilk bakışta farkedilecek kadar basit olan değil zamanla faredilebilen bir nevi derin olandır güzel olan. sana tavsiyem
Gülü gülene ver
Kalbini sevene ver
Sevmek güzel şeydir
Kıymet bilene ver - +1 yıl
Kadın erkeğe kalbini vermeli bedenini değil
sevgisini vermeli özgürlüğünü değil. özgürlük ise her istediğini yapabilmek. kendi nefsine köle olmak değildir. Özgürlük adı altında kendi bencil ihtiraslarına köle olan milyonlarca insan mevcut. özgürlük teslimiyetten gelir gerçeğe teslim olursanız o zaten sizi özgür kılacaktır. Gerçeğe teslim olup maddi manevi özgür olmak varken neden kendi bencil ihtiraslarınıza köle ve bir beşere kul oluyorsunuzki?(aynı şey hem cinslerim içinde geçerli ) - +1 yıl
belki arkadaş olurum sevgili olmamamın sebebi ilişkimizi tüketmek istemem ben ona bakmaya kıyamazken aşkıma bencil duygularımın hissesinin karışmasınıda istemem. seviyorsam sadece severim uygun zaman geldiğindede helalim olması için evlenirim. evet Sevgili olupta evlenenlerde var fakat onlar ilişkiyi tükettikleri için boşanma oranlarına baktığımız zaman sevgili olupta evlenenler en fazla boşanan çiftler.
- +1 yıl
birini herşeyden önce Allah rızası için sevmek Aşkın merkezinde bunu bulundurmak. elzemdir. suret ve menfaatperest insanlara denk gelme ihtimali var. fakat. Aşkın düsturlarının dışına çıkılmadığı vakit. ve bazı suistimallerin önünün kapatıldığı vakit zaten Allah rızası için sevmeyen insanlar gider. Aşk kalben teslim olmaktır bedenen değil.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
6Cevap
Sevecek kişi bulayım da platonik olsam da olur ama bulamıyorum
10 Yorumla
+1 yılvar, hergün kafamda gelişinin farklı versiyonlarda hayalini kuruyorum
10 Yorumla
+1 yılevet inanıyorum çünkü Rabbim büyük ve sevenleri ayırmaz
10 Yorumla
+1 yılBoş yere umutlanmam, yani yok.
10 Yorumlayok malesaf adam gbi seven yokki sevecgine inncimiz olsun
00 YorumlaVar sevdigine ve birgun mumkun bir sekilde gelebilecegini düşünüyorum
04 Yorumla
+1 yılOlsun isterdim heleki duzgun biriyse fakat yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Ahlak edep. öncelikle bunlar olmali
- +1 yıl
İnsallah.
+1 yılEvet var o gelicek ve sevicek başka çaresi yok. d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok :D
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır sadece inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılo bana geri gelmez eminim
Cevap sahibi+1 yılçünkü öyle. ya boşversene ağlıcam şimdi değer mi beni istemeyen biri için :D
Cevap sahibi+1 yılya dertlendirmesene vallahi ağlamaya başlıyorum haa :D
Cevap sahibi+1 yılya bir depresyonikleştirmeseneeee
Cevap sahibi+1 yılağlattın sağol iyi gecelee
+1 yılVar.
10 Yorumlayok ama yinede umudumu kaybetmem... allah buyuk
00 YorumlaOna sahibim.
11 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaVar, o gemi gelecek.
00 Yorumla
+1 yılBeklemek yorucu. Gelecekse gelsin artık.
00 Yorumlabn inanmiyorum
10 YorumlaNope
00 YorumlaHayir yok
00 Yorumla
+1 yılBir umut biraz var
00 Yorumla
+1 yılhayır.
00 Yorumla
+1 yılyok öyle biri
03 Yorumla- +1 yıl
niye hatırlatıyorsun 😐
+1 yılhayır
00 YorumlaYok knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok.
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir gün size geleceğine ve sizi seveceğine. inandığınız biri var mı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım